SuperBuster11_PL 618 Report post Posted December 26, 2021 [RB] Plusy: - uzbrojenie Minusy: -słaba prędkość -słabe wznoszenie -słaba zwrotność -wszystko czego nie wymieniłem powyżej A to moje statystyki z RB Mam wrażenie, że Gaijin specjalnie dał ten samolot jako pierwszy po odblokowaniu drzewka Izraela, aby kupić samolot premium i szybciej wybadać kolejne samoloty. Bez denerwowania się, bo ten samolot jest gorszy od niemieckich samolotów z niższym BR-em. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
marianzbagien 48 Report post Posted December 26, 2021 1 hour ago, SuperBuster11_PL said: [RB] Plusy: - uzbrojenie Minusy: -słaba prędkość -słabe wznoszenie -słaba zwrotność -wszystko czego nie wymieniłem powyżej A to moje statystyki z RB Mam wrażenie, że Gaijin specjalnie dał ten samolot jako pierwszy po odblokowaniu drzewka Izraela, aby kupić samolot premium i szybciej wybadać kolejne samoloty. Bez denerwowania się, bo ten samolot jest gorszy od niemieckich samolotów z niższym BR-em. Robisz sobie spita i olewasz ten wybryk czeskich zakładów Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
b7a 2,564 Report post Posted December 26, 2021 Nawet ten wymieniony "plus" stoi pod znakiem zapytania, skoro działka 20 mm trzeba dopiero odblokować. Tak właściwie, to nie tyle jest problemem, że tak słaby samolot jest maszyną startową Izraela, ile fakt, że jego BR jest mocno przesadzony względem jego możliwości. Na BR 2.7 mógłby być na tyle znośny/użyteczny, że wtedy faktycznie bezcelowe mogłoby być płacenie za premium Spita... Aczkolwiek gdy porówna się koszty napraw drzewkowych Spitów i wersji premkowej, to widać dodatkową zachętę do kupna wersji premium: niecałe 1,8 k SL w porównaniu do 11 lub 20k wersji drzewkowych. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperBuster11_PL 618 Report post Posted December 26, 2021 28 minutes ago, marianzbagien said: Robisz sobie spita i olewasz ten wybryk czeskich zakładów Nie da się "zrobić" spita. Możesz kupić premkowego, a jak odblokujesz Izrael robiąc gwiazdki, jedyne co możesz kupić to właśnie S-199. 22 minutes ago, b7a said: Tak właściwie, to nie tyle jest problemem, że tak słaby samolot jest maszyną startową Izraela, ile fakt, że jego BR jest mocno przesadzony względem jego możliwości. Masz rację. Na tym BR jest po prostu za słaby. Co do premki to nie będę za to płacił. Nie teraz, bo nie wiadomo co strzeli do głowy Gaijinom. Albo zmienią BR, albo podniosą koszty napraw premkowych maszyn. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
marianzbagien 48 Report post Posted December 26, 2021 (edited) 1 hour ago, SuperBuster11_PL said: Nie da się "zrobić" spita. Możesz kupić premkowego, a jak odblokujesz Izrael robiąc gwiazdki, jedyne co możesz kupić to właśnie S-199. Masz rację. Na tym BR jest po prostu za słaby. Co do premki to nie będę za to płacił. Nie teraz, bo nie wiadomo co strzeli do głowy Gaijinom. Albo zmienią BR, albo podniosą koszty napraw premkowych maszyn. Jak się nie da jak się da.I tak mam dostęp do żydów za gwiazdki.A co do s-199 zmniejszenie br do 2.7 nie wiele zmieni bo taki D520 był na 2.7 i niewiele lepiej się tym latało a samoloty są takie same jeśli chodzi o gównianą rozgrywkę Edited December 26, 2021 by marianzbagien Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperBuster11_PL 618 Report post Posted December 26, 2021 Miałem odblokowanego tylko S-199 i tylko jego mogłem kupić. A teraz mogę wybadać inne samoloty. Tylko to trwa wieki bo praktycznie nic nie robię w bitwach, a do tego każda kończy się porażką. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
EvilBambus 1,688 Report post Posted February 4 Straszny badziew, unikać za wszelką ceną ! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperBuster11_PL 618 Report post Posted February 4 Trzeba mieć jakieś specjalne zdolności, żeby latając tym czymś robić więcej niż 1 fraga lub asystę ...w każdej bitwie, a nie raz na kilka bitew. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
adamL555 430 Report post Posted February 4 A ja bardzo go lubię brać na zręcznościówki. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HaTe78 513 Report post Posted February 4 Przesadzacie. Pod względem właściwości lotnych jest słaby ale uzbrojenie ma bardzo silne jak na BR, który mu dali. Ja zrobiłem na nim asa w bitwie na joysticku (RB) i parę razy miałem po 3-4 zestrzelenia. Oczywiście, jak drużyny własna i wroga dopiszą. Nie jest to jednak samolot, który powinien wchodzić do walki pierwszy, ale jak dopadniemy kogoś z zaskoczenia, to zdmuchujemy pacjenta w przelocie. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...