Jump to content

Not sure if this is the same issue, but when launching the client I get this and cannot go into battle. I’ve managed to get past it by messing about in the interface, going into options or controls or switching countries, etc. I haven’t found a link to the soft lock releasing and allowing me into game. Once it does I’m good to go until the next client launch. I haven’t had any client crashes I can see. 

ixwa bug.png

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, [email protected] said:

Not sure if this is the same issue, but when launching the client I get this and cannot go into battle. I’ve managed to get past it by messing about in the interface, going into options or controls or switching countries, etc. I haven’t found a link to the soft lock releasing and allowing me into game. Once it does I’m good to go until the next client launch. I haven’t had any client crashes I can see. 

ixwa bug.png

yes happens to me but,after i enter the match it craches and entering the game it happens again,its the third time happening and this time i cant enter matches

medal medal medal medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

My relative who plays on his console has been having crash issues and crossplay not working.

He re-started his Console, checking the crossplay network settings.

Then crossplay worked for him (so far).#

 

I've found researching vehicles seems a bit buggy and broken now though!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Developer
On 10/03/2021 at 21:39, [email protected] said:

first match,game crach after rebooting the game it disabled crossplay and cant play and cant find the way to enable it

Fixed in version 2.5.0.21

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...