Smin1080p

Update 18.11.2019 (1.93.1.13)

968%20Mi-24_305e8a7b1889dd4460388946574e
  • Fixed a graphical issue causing HUD and sights errors. (black artifacts)
  • M247 — a bug has been fixed when a tank might disappear from the commander’s sight when the turret turns to the right side of the hull.
  • A33 Excelsior — the mechanics for first-order ammunition racks have been added.

The current provided changelog reflects the major changes within the game as part of this Update. Some updates, additions and fixes may not be listed in the provided notes. War Thunder is constantly improving and specific fixes may be implemented without the client being updated.

  • Like 2
  • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Considering that it happened with this update I'll report it here. Why now AiM-9D has ''static'' lock like AiM-9B or Firestreak and not ''movable''(which it had before) like AIM-9E or SRAAM, also now it has less than 1km rear lock range. So shouldn't be something like this part of patch notes?

Edited by Spit98
  • Upvote 1
medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crash ID: pkvpagx9f, 9f056050-967b-40e8-8936-c5fed2191118

latest patch downloaded and installed (1.93.1.13) after experiencing black artifacts and black screen in sniper and bino view but now it´s even worse - game is unplayable! 4 crashes in the last 10 minutes. that is the crash ID, sent reports every time. every time i get into a battle it crashes. i get back to the battle after a pretty long loading screen, play a few seconds and it crashes again.

game was very stable till today, like 1 crash in the last 2 or 3 years as far as i can remember. patches 1.93.1.11 and 1.93.1.13 broke the game for me. badly!

and yet another one - crash ID: pky2wu59p, f406ab59-d40b-4cb7-b97b-353032191118

can't get into a battle after 1.93.1.13

Edited by r3dSk0rp10n
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well that was fast. Got a bit pissed yesterday. Couldnt play the game because of that graphics bug. Probably you need to do a sort of quality check before you release an update, even if it is a small one.

 

medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

My complaint yesterday has NOT been addressed in this new update  .........13 on 19/11/2019 it seems as I have just played  it is on the base coulors Not on the camo but because of that it shows through on all countries Tanks not just these Waiting for Answers. Thank You 

shot 2019.11.19 13.44.57.jpg

shot 2019.11.18 12.15.21.jpg

shot 2019.11.18 12.15.41.jpg

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hate having to repost this but, because nothing got fixed for me, I am forced to (this first occurred after the update 1.93.1.11 but is still present after the update 1.93.1.13):

 

So...this is how the Wyvern's tail looks like after the update. The decal with the lion was originally placed on the tail up until yesterday. After the update, it got immediately moved to its current position and the tail looks a bit...off, so to say.

 

Also, the G.91 R/3 has the same problem on the spots indicated by the green arrows. They had been covered with this rather interesting red decal up until yesterday. After the update, this is how it looks like.

 

Lastly, is this Me-163 animation supposed to be a thing (also works with the 8.0 Me-163 B).

 

I have not experienced problems with any other vehicles so far.

 

I am on macOS Catalina 10.15.1

 

MacBook Pro (13-inch, 2017)

 

Intel i5 3.1 GHz Processor

 

8GB 2133 MHz LPDDR3 Ram

 

Intel Iris Plus Graphics 650 1536 MB

 

 

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, the b1 bis is totally unplayable for now, the 75mm aim just made a 360 around the tank, and the 47 sometime is stuck too

 

War Thunder Screenshot 2019.11.19 - 19.52.18.82.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having a terrible time using missiles lately.

 

My Sidewinders and Shafrir both are near useless even against targets that are flying level. 

 

They often refuse to fire even with a perfect lock and the target not even moving. Ill get perfect shots and miss about 70% of them because the missile either wont fire, or fails to track at all.

 

The Shfrir had a hit rate of between 25-50% in real life, which was still deemed unacceptably low. In game its probably like 10%. It could be lower.

 

 

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

may I ask that the dev team please look into a hardware identification program in war thunder. This could be used to deal with the mass ULQ spam that people simply use to essentially activate easy mode. I say this because the ULQ option should only be allowed to people that absoloutely cannot run any better graphics options. The identification system would identify the graphics card,ram amount,cpu,and or the onboard graphics. The system would have certain certain triggers such as if the ram preforms below x amount the system will "unlock" ULQ for them, However if the ram performance is above x amount the option would not show up for them. This also goes for the cpu and the graphics card, and or onboard graphics. this system would also have a three step verification, this would be if the x component id able to support higher graphics ,but other components cannot the system would allow ULQ. I say this because the ULQ option allows people to have an unfair advantage over others.

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

The game freezes on startup, no matter the settings, version, or screen size.

  • On High graphics settings, it gives a black screen on launch, but on Minimal it'll show a frozen loading screen.
  • This happened on both a several months old direct install and a clean steam install.
  • Doesn't matter if its full screened or not, but full screened means restarting the computer to close it, as nothing short of that will work. (Alt-F4, etc.)

Didn't happen last week, first noticed November 17th.

 

Attached are game logs and launcher logs

2019_11_19_23_22_34__7828.clog 2019_11_19_23_22_25_6564.txt

medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Awesome work devs, quick hotfix! I really love the new direction!

The interview, the QoL updates, the amount of bug fixes, more transparency overall. Great to be part of this community if it keeps going on like this!

medal medal medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

No camo fix or reply yet on if or when there are lots of players that have paid gold for camo and now they are ruined ?? please fix this problem? 

Stona (Posted )

If you have found a bug, please submit a bug report in technical section, thanks!
medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.