muriCa 6 Report post Posted September 13, 2019 az utóbbi 1 2 hónapban tértem vissza a játékhoz, de még csak most vettem észre hogy vannak magyar hangsávok... ez az 1-91-es frissítésben került be vagy már korábban bent volt? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
IGLA_HUN 103 Report post Posted September 13, 2019 1 hour ago, muriCa said: az utóbbi 1 2 hónapban tértem vissza a játékhoz, de még csak most vettem észre hogy vannak magyar hangsávok... ez az 1-91-es frissítésben került be vagy már korábban bent volt? Passzolok. 1.91 óta alig pár meccset volt alkalmam menni, de 1.89-en nem tudok róla, hogy lettek volna. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
muriCa 6 Report post Posted September 14, 2019 a heliknek adtak hangot tesztrepülésben, plusz realisztikus légi csatákban raktak be olyan hangsávokat mint: "leszedték" "segítség, zuhanok" meg még egy párat Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
DarthGergely 449 Report post Posted September 14, 2019 ha ugyan arra értsük akkor már nagyon nagyon rég . Ha belehalgatsz ebbe a liveba akkor hátha: Spoiler Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
muriCa 6 Report post Posted September 21, 2019 Tudomásom szerint nincs Tank RB-ben, és ha jól tudom ez a videó csak egy teszt verziót mutatott be. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...