Vlad005_UA

Rptd: [1.89.1.120] American desert,RB. Glass in destroyed railway carriage.

Glasses ALWAYS such.

 

100415927_shot2019_07_2119_53_13.thumb.j

2019_07_21_16_40_38__3644.clog

Client replay: #2019.07.21 19.55.22.wrpl

Server replay: https://warthunder.ru/ru/tournament/replay/485665972595384858

DxDiag.txt

 

This bug very old,or just about work on RU-forum. I still hope COM-forum is better.

There is bug-report on RU-forum:

https://forum.warthunder.ru/index.php?/topic/250385-181116-na-unichtozhennom-vagone-ostayutsya-tekstury-stekol/

 

 

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cannot replicate this unless I fire a round at the railway carriage.

shot 2019.07.26 17.19.35.png

 

shot 2019.07.26 17.19.58.png

shot 2019.07.26 17.20.03.png

shot 2019.07.26 17.34.12.png

shot 2019.07.26 17.34.40.png

shot 2019.07.26 17.33.49.png 

 

I suspect it is due to your machine and graphics card.  I will ask about it.  I notice that your graphic does not show the red line on the carriages either.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, KnightoftheAbyss said:

I suspect it is due to your machine and graphics card.  I will ask about it.  I notice that your graphic does not show the red line on the carriages either.

Graphic card is GeForce GT740 (2GB)..

Ok,I`ll look on the carriages with some other settings,maybe some will changed...

 

Hm-m-m,when I wrote this bug-report on RU-forum, I had red line on carriages:

https://forum.warthunder.ru/index.php?/topic/250385-181116-na-unichtozhennom-vagone-ostayutsya-tekstury-stekol/

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

You destroyed static carriages. Try to destroy moving train and its carriages.

Spoiler

1975996347_shot2019_07_2614_16_29.thumb.

I stars battle in Polygon,and train didn`t move. It was without 1-2 carriage in middle:

785751941_shot2019_07_2614_23_20.thumb.j

It still with glasses.

1117395821_shot2019_07_2614_25_27.thumb.

P.S. So,I will write 1 more bug-report about spawn of train.

shot 2019.07.26 14.25.33.jpg

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually the train was moving to begin with.  I have redone the test with a moving train.  No difference to me.

Yes, I know what your card is it is in your dxdiag.  I also note that it has a slightly old graphics driver as well.   You should probably update that.  Though in this case I do not believe it to be the issue.

Please try this:

1. Exit the game.

2. Using File Explorer/This PC - navigate to the War Thunder directory on your computer system.

3. Locate the 'cache' sub directory in the War Thunder directory and delete it.

4. Restart War Thunder via the game Launcher.

5. Click the spanner icon in top right of screen which will open the second launcher screen.

6. Click the Check files button located on the left hand side of screen in about the middle of the page and allow game to check files and update.

7. Enter Game and re-check for issue.

8. Let me know how it goes.

 

Can you also run a Trace Route please

    Click the Windows Icon (bottom left hand side of screen)  This will display the Menu options.
    Choose Run
    Type cmd  (this will open a command shell window)
    Type - tracert warthunder.com
    Press Enter
    Please screenshot and include the path result.

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excuse me, but you have that issue with glass in video. What else are you trying to tell me? Ok . . .

I have one of the last graphics driver. Version 431.60 (07/23/2019) ,updatet with GeForce Experience. 436.02 (08/20/2019) don`t work correctly and destroy 20-30 FPS in WT.

The game works after deleting "cache". Issue works too:

 

1275685083_shot2019_08_2323_46_14.thumb.

 

cmd.jpg.8fcbd36361b7604249d7633c60a77e5d

 

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi
  Thank you for your interest and help improving the game.  

Your information has been forwarded to the Developers for their consideration.  

If there is anything further regarding this report a Technical Moderator will contact you.

Thank you again for your support.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.