Jump to content

War Thunder e disponibil și în română începând cu versiunea 1.87


Guest
 Share

Guest

Bună tuturor românilor jucători ai War Thunder!

Am plăcerea să vă anunț că începând cu versiunea 1.87 s-a introdus și limba română în interfața jocului, cred că era și cazul.

Din păcate cei ce au redactat pagina cu modificările aduse în această versiune au omis să specifice acest lucru, și-au cerut scuze și mi-au promis că vor remedia acest lucru. Rămâne de văzut unde, când și dacă o vor anunța. De aceea mă simt obligat să vă anunț și eu pe acest forum, pentru că sunt sigur că nu ați observat acest lucru.

Am depus eforturi susținute să traduc integral jocul (peste 400 de mii de cuvinte plus actualizări repetate), dar deși am semnat cu ei un contract NDA, nu am acces în avans la textele ce apar în versiunile viitoare. Deci, cu alte cuvinte voi fi tot cu un pas în urmă. Unele actualizări au puține modificări în text, altele, mai ales când apar evenimente, mai multe. De aceea, pentru doritori, am să pun traducerea jocului disponibilă pentru a putea fi descărcată înainte chiar de a fi integrată într-o versiune ulterioară. De obicei în aceeași zi sau maxim 1-2 zile după lansarea unei versiuni care conține modificări. Dacă nu, înseamnă că versiunea actuală este la zi. Versiunea oficială din joc poate fi ma veche chiar și cu câteva luni. Deci, vă recomand să o descărcați pe cea la zi, de pe adresa de mai jos.

Trebuie să menționez că, deși jocul este tradus 100%, pot apărea unele texte (ex.: titluri pentru jucători) care să nu fie traduse. De fapt nu sunt traduse pentru că încă nu există variabila care să conțină textul de tradus. Deci ele vor fi netraduse în toate limbile până la integrarea lor în sistemul de texte ce trebuie traduse (oricum sunt doar câteva).

Sper că veți vedea cu alți ochi jocul și vă va fi mult mai familiar cu interfața în limba română.

Spor la joc!

 

Iunie 2019: în vers. din iunie, 1.89, a fost anunțată în sfârșit oficial, pe pagina de Changelog (pe ultimul rând), disponibilitatea limbii române în joc, dar din păcate traducerea e tot cea din versiunea 1.87. Nu au avut timp să o actualizeze. Vă recomand actualizarea manuală disponibilă aici.

 

Adresa de unde puteți descărca traducerea la zi și instrucțiunile de instalare o găsiți AICI.

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 8 months later...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...