Trakkson 19 Report post Posted March 7, 2019 Zamierzam przyłożyć się w końcu do japońców. Jaką premkę* polecacie? Oczywiście minimum 3 era. *Premka najlepiej, żeby na to drzewko zarabiała. Jak jest w drzewku coś, na co się bardziej opłaca talizman założyć niż premkę kupować, to takie sugestie też mile widziane. Share this post Link to post Share on other sites
AdBl0k 313 Report post Posted March 7, 2019 Grając Chi-Nu II dojdziesz do IV ery. Z badania modułów wpadnie ci odpowiednio dużo RP na STB-1, zakładasz na to talizman i Type 90 twój. 1 Share this post Link to post Share on other sites
DukeNukem64 2,317 Report post Posted March 8, 2019 (edited) Lepiej nie da się zrobić, tak jak AdBl0k napisał . Chociaż teraz z typem 90 będzie problem bo wywalą go po typie 74 na VII erę :V. Edited March 8, 2019 by DukeNukem64 Share this post Link to post Share on other sites
Trakkson 19 Report post Posted March 8, 2019 Ej bo się zastanawiam, czy w dobrym dziale temat zrobiłem O samoloty mi chodzi. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted March 8, 2019 To dział lotniczy .... 9 hours ago, Trakkson said: Zamierzam przyłożyć się w końcu do japońców. Jaką premkę* polecacie? Oczywiście minimum 3 era. *Premka najlepiej, żeby na to drzewko zarabiała. Jak jest w drzewku coś, na co się bardziej opłaca talizman założyć niż premkę kupować, to takie sugestie też mile widziane. jedynie Reppu ,B-17 +Ki96(tylko AB) talizmany nieopłacalne .To SL jest problemem a nie PB. Ale jeśli już to ZeroM5 otsu i ZeroM3 Share this post Link to post Share on other sites
cebulowy_rycerz 2,517 Report post Posted March 8, 2019 Ale czy to ma być czołg czy samolot? Z samolocików polecam Ki-100II rewelacyjna maszyna choć to tylko 2 era. Share this post Link to post Share on other sites
DukeNukem64 2,317 Report post Posted March 8, 2019 A dobra, walnąłem się. A7M1 jest git, chociaż na RB musiałbym go wyciągnąć na nowo, bo ponoć FM mu zepsuli i nie jest tak fajny jak wcześniej. Share this post Link to post Share on other sites
Trakkson 19 Report post Posted March 8, 2019 Właśnie A7M1 najbardziej mi podchodzi. Jedyna sensowna premka na III erze. Jak sobie radzi na swoim BR? Share this post Link to post Share on other sites
AdBl0k 313 Report post Posted March 8, 2019 Ah, faktycznie, dział lotniczy Od siebie polecam A6M5 Ko, jedna z najtańszych premek, a jest w IV erze. Jak bardzo pragniesz T-2 to talizman na drugiego Keiuna i droga wolna. Share this post Link to post Share on other sites
Trakkson 19 Report post Posted March 8, 2019 Do T-2 jakoś bardzo mi się nie spieszy. A6M5 to jednak zestaw. Mam trochę ZO nazbierane, trochę mogę kupić za ślimako-coiny i chciałbym właśnie te ZO wykorzystać. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted March 8, 2019 11 minutes ago, Trakkson said: Właśnie A7M1 najbardziej mi podchodzi. Jedyna sensowna premka na III erze. Jak sobie radzi na swoim BR? Możesz śmiało kupić . Pomimo ostatniego nerfu , Reppu nadal dobrze zarabia w RB. Wystarczy złapać trochę wysokości i grać .Problemem jest tylko dłuższa kolejka na tym BR. Inne premki myśliwskie to niestety albo maszyny dla chirurga (30mm) albo specjalisty (Foka) Share this post Link to post Share on other sites
Trakkson 19 Report post Posted March 8, 2019 Bedo jakieś przeceny niedługo? Czekać do czegoś czy nie ma sensu? Share this post Link to post Share on other sites
cebulowy_rycerz 2,517 Report post Posted March 8, 2019 Chyba w maju coś powinno być z okazji dnia zwycięstwa. Share this post Link to post Share on other sites
AdBl0k 313 Report post Posted March 8, 2019 Na japońców nie będzie, tylko dla aliantów. Share this post Link to post Share on other sites
Trakkson 19 Report post Posted March 8, 2019 Thx za pomoc, to go biorę i nie czekam. Share this post Link to post Share on other sites
derbo81 833 Report post Posted March 8, 2019 A na Wielkanoc nie będzie jakichś zniżek? Kiedyś były bodajże 30%? Share this post Link to post Share on other sites
Marcinos76 107 Report post Posted April 10, 2019 J2M5 jest jak najbardziej godny polecenia, mimo żałosnej ilości amunicji, ale A7M1 to nadal wymiatacz. Ruscy na tym BR, dostają od A7 taki łomot, że nawet nie wiedzą co się wokół dzieje A6M5 również posiadam - jest to samolot wyrafinowany, mam wrażenie, że wymaga większego skilla. Nie jest to samograj, ale wygrane potyczki dają ogromną satysfakcję. Niby jest pod prawie każdym względem gorszy od A7M1, ale jakoś daje mi większą ilość adrenaliny. Do 600km/h, w nurku dogania Turbodzbanka P-47, bo ma lepsze przyśpieszenie. Posiada bardzo dużą tolerancję na prędkość/kąt wznoszenia. Można się wspinać, lecąc 250, lub równie dobrze 350. Kosmiczne manewry można tym latawcem robić. Share this post Link to post Share on other sites