kheynom 3,682 Report post Posted October 12, 2018 Změny v ekonomice - říjen 2018 tým War Thunderu 2 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
TheMightySardine 1,419 Report post Posted October 12, 2018 Jistě... Debilní američani neumí hrát tak ještě ty jejich opravy letadel snížíme,a němce s japoncema a špagetama zas zvýšíme až někam do prdele.... 6 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Night_Trapper 1,647 Report post Posted October 12, 2018 RB air .. - Amíci dostali celkově výrazné slevy , - Němci dostali výrazně naloženo nahoru, - Rusové jen lehce, ale Tu-4 šlo dolů o hodně.. - Britové jen lehce , poslední Meteor a Sea Venom nejvýrazněji šly dolů.. - Japíci jen lehce , poslední Zero a poslední Sabre a R2Y2-V3 dostali naloženo nahoru.. - Italové jen lehce , G-55 serie 1 a Thunderjet šly výrazně nahoru - Francouzi .. Vatour IIb šel výrazně dolů jinak lehké změny Převážně těžkým bombardérům bylo sníženo celkově ,ale Luftwaffe dostala naloženo nejvíc ... 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
stanislavek1 185 Report post Posted October 12, 2018 Já už to přestávám chápat. V minulé úpravě se nakopla F-86-F25 o 7000 nahoru, teď se to zase sundá a nakopne se CL-13 o 7000 nahoru. A co má znamenat zdražení Bf 109-G6 o 2000? Proboha proč? Vždyť ty opravy už teď nemá moc levné a že by to bylo letadlo, kterého je všude plno, to rozhodně ne. Co změna ekonomiky, to totální chaos a vše vzhůru nohama. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KaTo_DC 913 Report post Posted October 12, 2018 Hmm...že by náš teamový "pedobearing" v 109 F-4 (a spol) nesl ovoce? Tak to v nejbližším patchi očekávám zkurvení FM a nádavkem zvýšení BR. To nemůže zůstat jen tak, u jedný debility! 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiffangeus 26 Report post Posted October 14, 2018 Konečne sa upravili KT-čka a T-54 (47) na rozumnú cenu. (Toto sa riešilo ráno s triezvou hlavou.) Konečne sa upravil AMX-50. Síce to ešte stále nieje rozumná cena, ale aspoň krok dobrým smerom. (Toto sa riešilo po obednej prestávke spojenej s prvou fľaškou vodky.) Na radu prišli Briti 4,7 - 5,0. Jedny z mála rozumne nastavených cien opráv sa predsa musia aspoň o kúsok "znerozumniť ". Veď hráčov britských tankov treba vždy trošku podpichnúť. (Toto sa riešilo na konci dňa po druhej fľaške vodky.) No a ten OP Ferdinand ... (Toto sa riešilo pri dávení na záchode v bare okolo polnoci po piatej fľaške vodky.) Ráno si to už po opici nikto nestihol prejsť, lebo o pol deviatej to musel mať šéf na stole. Poznámka: Počet fliaš je udávaný na hlavu v štandardnom objeme 1 liter a štandardnom ruskom pomere / 40 percent etanolu , 3 percentá metanolu / 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Acies_1990 11 Report post Posted October 17, 2018 (edited) Letadla: Ono se asi čeká těch 10 minut na bitvu málo, čekejme hodinu. Jinak si neumím vysvětlit význam zdražení jedné strany (Osy) a zlevnění druhé. Už se těším na bitvy USA vs USA. Asi se plánuje v příštím patchi zavést občanská válka nebo tak něco... Pokud má někdo velký zisky, mají snížit odměnu, ne zvýšit náklady, já hraju každý letadlo jen na spaded, a ta opatrnost se kterou je potřeba hrát je až nudná. Skoro jak zašít se ve WoT do křoví a 30 minut čekat, jestli někdo pamatuje. Edit: Zdražení Hortena/Bf 109 K? To jako že jsou moc OP? No nic pojďme demonstrovat a hrát T1. Edited October 17, 2018 by Acies_1990 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas_CZ 2,442 Report post Posted October 17, 2018 Jelikož je tupost spojeneckých hráčů prakticky nekonečná, tak i když mají němci mnohem horší stroje (většinou hraje něm. 5,3 proti spojenecké 6,3) tak stejně němci vyhrají. Ale divím se, že to vzali tak nějak univerzálně, Na jiných BR to vypadá jinak. Např. 2,3 až 3,3 je hotové popraviště německé techniky. A zdražení spojenců jsem si nevšiml. Naštestí ty změny nejsou moc dramatické, většinou do 1000 SL. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
cojaviemneviem 142 Report post Posted October 22, 2018 (edited) On 12/10/2018 at 18:13, TheMightySardine said: Jistě... Debilní američani neumí hrát tak ještě ty jejich opravy letadel snížíme,a němce s japoncema a špagetama zas zvýšíme až někam do prdele.... hej hej debilný američania nevedia hrať sa pozri najskôr na tie stroje čo tam sú ešte by som nemcom pridal toto ešte môžeš byť rád,asi znova budem hrať simulátor už ma tam budú menej otravovať tie nemeckú bulhity a to ani nevravím o br ku nemeckých lietadiel (rátam vrtule) a oprava 18k pre cl-13 ku je primeraná na to čo dokáže to je akurát ja som to mal z vaultourom horšie keď som s ním platil 18 tisíc a naháňalo ma to po celej mape tá cl-13 v rb,teraz ich bude menej tak sa už konečne s tým možno niekam dostanem a o tom hraní by som pomlčal keďže tam kde končí nemecký br na štvrtom ranku začína americký a nemci majú ďaleko lepšie stroje tak sa spamataj čo vravíš Edited October 22, 2018 by cojaviemneviem Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HarperSVK 571 Report post Posted October 23, 2018 (edited) 9 hours ago, cojaviemneviem said: hej Američania majú veľmi dobré stroje, ale žial ludia s nimi nevedia hrať, alebo hrajú nezmyselne. Vidia prvého u zeme polovica týmu ide za ním, k čomu je P47 ovešaná bombami a raketami v RB, to je letiaca rakva, nestúpajú atď. Ja mám veľmi rád US stroje ale kvôli tým žalostným hráčom ich moc nehrám. Je to hlavne o luďoch, keď je za kniplon debil tak mu ani super stroj nepomôže. Cez víkend som lietal He219 a na hedon mi krásne išli v jednej hre 3 US+RAF stroje, a pritom stačilo urobiť len otočku a zozadu ma sundať. A tak je to každú bitku že mi lietadlá ako Mustang alebo Spitfire idú na hedon, istá smrť ísť s hentým na hedon proti Uhu. To normálny hráč neurobí. Takže tak. Edited October 23, 2018 by HarperSVK 1 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Night_Trapper 1,647 Report post Posted October 23, 2018 (edited) To je dlouhodobý problém,kde je bohužel vidět,že většina hráčů nemá vůbec tušení o věcech jako je taktika leteckého boje.. U Německých,Ruských ,Japonských ,Italských strojů to vychází protože mají dost velké množství strojů se zbraněmi v nose letounu, Britové, Amíci a Francouzi mají většinu strojů se zbraněmi v křídlech a tady je problém.. Navíc pokud to hráči hrají jako RPG střílečku " face to face " tak to vypadá jak to vypadá .. Spoiler Tyhle stroje, He-219 ,Do-217 J/N , si rád občas zahraji a těch hráčů,co jdou proti této baterii zbraní, na čelní souboj je stále a stále dost .. Edited October 23, 2018 by Night_Trapper 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor_Solfernus 1,670 Report post Posted October 23, 2018 8 hours ago, Night_Trapper said: Navíc pokud to hráči hrají jako RPG střílečku " face to face " tak to vypadá jak to vypadá .. Nedávno mi jeden vynadal (seděl v FW190, já v P-51D), že jsem ho sestřelil zezadu... 1 7 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Night_Trapper 1,647 Report post Posted October 23, 2018 2 hours ago, Sqn310_PipCZ said: Nedávno mi jeden vynadal (seděl v lFW190, já v P-51D), že jsem ho sestřelil zezadu... K tomu není co dodat .. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...