Sign in to follow this  
teebeeke1

Ászok trükkjei

Sziasztok!

 

A ászok jellemvilágát és nyerési technikáikon keresztül fogom bemutatni.
- Többnyire nem merészkednek ellenséges területre.
- Ha mégis, nem mennek egyedül
- Ha mégis gondoskodnak arról, hogy gyorsan visszatudjanak térni a biztonságot jelentő társaik közé
- Mindig többed magával támad, és agresszívan elhalássza mások elől a győzelmet.
- Valószínüleg memórizálja az adatlapokat, és ezzel a leggyengébb ellenfeleket, ha mégis ellenséges területre menne
- Meneküléskor a játék hibáit kihasználja, pl, lemegy a térképről
- Sokkal alacsonyabb szinten játszik, mint ahogy azt a rangja lehetővé tenné
- Az adott szinten a végletekig felfejleszti a gépét.
 
Nos ezekkel a módszerekkel, te is lehetsz ász, nekem nincs hozzá gyomrom.
 
Mit tehetsz, ha átakarsz állni a másik oldalra:
 
- Az adott szinthez képest nagy tűzerejű gépet választanak, és mivel ezek nem annyira mozgékonyak, ha nincs védelmük megtudod őket szorongatni.
- Hiúak. Ha egyszer megtudják, hogy eltaláltad őket, bosszút akarnak majd állni, így többet kockáztatnak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát nem tudom de a fent felsoroltak közül nekem egyikkel sincs bajom.

 

Ne menj ellenséges területre: Na ná, nem hülye az ember, hogy ellenséges légvédelem felett harcoljon.

Ne menj egyedül: A legalapvetőbb dolog.

Társakhoz való visszatérés: Alap dolog...

"Győzelem elhalászás": Amíg repül szabad kill

Gyengébbet támad: HEH?

Lemegy a térképről: Ha van eszed megvárod, így a fegyvered elé dobja a gép.

Alacsony szinten játszik: Mindenki ott játszik ahol akar

Gép fejlesztés: Megint alap dolog. Bár nem sok fejleszteni való van a gépeken jelenleg.

  • Upvote 1
medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

A legtöbb embernek nincsen.

 

Off.:

Ilyen emberek uralják jelenleg a földünket:

- Irányítják a kormányokat

- Kezükben tartanak minden fontosabb iparágat.

 

Kicsit konkrétabban:

 

- Adott helyzetben bizonyos emberekre rákényszerítik a gyógyszereiket.

- Felelősséget minden téren kerülik.

- Kiirrtják magukból a velük született lelkiismeretfurdalást.

- Az extraprofit érdekében hihetetlen mértékű szenvedést okoznak az embereknek, állatoknak egyaránt.

- Haláliparukat intézményesítik, tehát már az egyetemeken elkezdik az agymosást, hű, fiatal, ambiciózus szolgáik pedig elvégzik a piszkos munkát.

- Ellehetetlenítik azt aki veszélyes az általuk megalkotott rendszerre.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ugyan nem olvastam a fórumszabályzatot, de biztos vagyok benne, hogy írásom ellenkezik azzal, így kérem törlését.

Egyúttal bocsánatot kell kérnem azon jó érzésú játékosoktól, akik pongyola megfogalmazásom folytán magugra vették kiindulásom tartalmát.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nem ellenkezik semmilyen szabályzattal, ami ellenkezne azt úgyis moderálva lenne. Attól, hogy nem értek veled egyet, még tiszteletben tartom a véleményedet.

  • Upvote 1
medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Megpróbálok a játék keretein belül maradni.

Az ászok a kezdő, és a csapatmunkát előnybenrészesítő játékostársaik rovására szerzik légigyőzelmeiket, nélkülük ez a stratégia kudarcra lenne ítélve.

A reptér kürüli keringéssel, arra várva, hogy mikor téved arra egy tapasztalatlan játékos, nem lehet megnyerni a csatát.

Hiába vannak a lista élén, a fent említett játékosok önfeláldozása nélkül minden győzelemért komoly kockázatot kéne vállalniuk. Az egyéb játékosok folgalják el a reptereket, küzdik le a földi célpontokat, etc.

Ők azok, akik kamikaze módjára feltartanak több ellenséget is egyszerre, hogy a többiek végezhessék a dolgukat.

Ezt a topic-ot kezdő játékosok számára nyitottam, nyilván pár napos tapasztalattal másoknak nem fogok újat mondani.

Szeretném, ha nem venné el a kezdeti kudarc a játékkedvüket.

Egyébként meg ez nem csak repülős hanem szerepjáték is, és mindenki olyan karakter bőrébe bújik, akiéba akar.

Más kérdés, hogy a fiatalok értékrendjét mennyire befolyásolja az ásszá válás kényszere, de megint elmegyek társadalomtudományba...

Természetesen ez a személyes tapasztalatom alapján leszűrt véleményem, kiváncsi lennék kezdő, és tapasztalt játékosok véleményére egyaránt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem hagyd ott az arcadot . :Ds  Nem tesz jót Neked. (írhattam volna hogy teeb részeg vagy,menj haza ) :Ps  ) De hátha nem értenéd a viccet :crazy:

medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha egy on-line játékban komoly szociális dolgoka vélsz felfedezni rossz úton jársz.  Wot ban anno nem zért volt 1,7k effim mert tele volt profival, a sok kezdő/gyenge miatt tudsz jó lenni, ha mindig hasonló képességűek ellen játszanál sosem lehetnél kiemelkedő. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha részeg lennék, most veregetném a vállam, hogy mennyivel eredményesebb vagyok az új technikámmal, mint ahogy kaján, gonosz kacarászások közepette meg is tettem anno, más játékokban, alkoholos behatás alatt. :)

 

Szívesen vitatloznék a játékok fiatalságot formáló hatásain, de de megint kilépnék a játékból. Amiről írsz a másik játékkal kapcsolatban, biztosan igazad van, nem ismerem. Utolsó pozitív emlékeim még Amigás időkből származnak. Azóta jóformán nem is játszottam repülős játékot. Jó, a Tie Fighter most beugrott, de a régi analóg joy-hoz képest ez amit hozzámvágtak új dimenziót nyit számomra. Kár, hogy nem tudom ezt a rengeteg gombot kihasználni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teeb ,te akarva, vagy akaratlanul többet akarsz belelátni a játékba mint ami.Ez egy játék, amit széles rétegek játszák, mind korban, mind helyrajzilag, mind irányítás szempontjából.És mint minden széles körben játszott játékban nagyon szépen előjön a különböző emberkéknek a játékstílusuk.

 

trollok, kocajátékosok, e pénisz növelésre szakosodott statvadászok, igazi pilóták, szórakozásból játszogató emberkék, akiket csak a játékélmény érdekel.

 

Szerencsére ez a játék lehetőségileg, és béta állapotához képest próbál mindenkinek megfelelő szórakozást biztosítani. Nézd csak az irányítást, nem kell pártízezer forintos joyokat venni, mert lehet egérrel is irányítani, de lehet 80ks warthog repülésírányító rendszerrel is.

 

A csata módokról: van arcade a gyors akciót kedvelőknek, a statvadászoknak, a trolloknak, és akik csak repülős játékot akarnak játszani, de nem akarják belelovalni magukat a témába.

 

HB- ez már komolyabb , igazából akinek megtetszik a játék, és érdeklődik a repülés iránt, az úgy is itt fog kikötni (itt a limitált lőszer , és a advanced fm miatt nehezebb trollkodni) A hb már csapatjáték orientáltabb, a magányos trollok egy jó csapattal szemben korán halnak, és mehetnek vissza durcogva arcadozni.

 

FRB- ez csak próknak, pró felszereléssel, pró megszállotsággal :crazy:

 

Én nem húznám fel magam semmin, mert ez egy JÁTÉK, és igen mindenféle emberke játszik vele..... de nem kerülhetsz mindig copatós csapatba....

( a múltkor bombázóval repkedtem, osztottam a földieket alacsonyról, majd gondoltam elnézek erre arra, egy fw190 rámrivallt, hogy maradjak formációban, ne kalandozzak, hökk azt sem vettem észre hogy védi a seggem, kb 2 gépet kapott le rólam észrevétlenül: :salute: )

 

Egyébként már én is ritkán arcadozom.. én is meguntam a rammolós kisgyerekeket.....

medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mivel a topic-nyitásig csak arcade-ban játszottam, csak arról tudtam nyilatkozni, amit ott tapasztaltam, és leírtam hozzá a személyes véleményemet. Itt a fórumon a tagok irásasi újabb rétegbe adtak belátást. Provokatív jellegű inditásom ellenére csak kultúrált hangvételű reakciókat tapasztaltam. Ez köszönhető talán annak is, hogy az itt tevékenykedő törzsgárda szótlanul is nevelő hatással van azokra is, akik egyébként "troll-kodnának". Mielőtt újabb összeesküvés elméletet vélne valaki felfedezni, megjegyzem, aki idetéved, az inkább romantikus lélek, aki szívesen beleássa magát a játék különböző szegmenseibe, érdeklődése szerint. A statusfetisisztákat csak olyan szinten érdeklik, és addig pl. a technikai adatok, amíg meg nem találják az ideális összeállítást a hatékony gyilkolásra. 

 

A játék lehetőségeit tekintve így félszemmel, arra gondolok, hogy 20 éve össze-vissza hugyoztam volna magam örömöben, kezdő létem ellenére is a még kezelhető legreálisabb beállításokkal ugrottam volna neki, és onnan építettem volna vissza, sikertelenségeim függvényében. Másrészt itt a fórumon tovább élvezkedhettem volna a technikai adatok boncolgatásán, és az élménybeszámolókon. Az hogy ez most nem így van, az az én defektem, nem a játék hibája.

 

A HB, úgy látom, ahogy reméltem megfelelő mértékben eltérő játékéményt nyújt, és ebben 3in1 rendszerben komoly tudatosság, társadalomisemeret volt meg a fejleszők részéről. Nem ez az első keleti játék, aminél ezt véltem felfedezni. Eddigi tapasztalatom az oroszokkal, hogy körültekintően varrogatnak össze rókabőröket, odafigyelve arra hogy a végtermék esztétikus legyen, noha az alapanyagok elütése néha ezt nem indokolná. A hasonlatnál maradva újabb prédákat nem keresnek - azt meghagyják a nyugatnak -, a meglévő dögöket nyúzzák újra, és újra.

 

Nem tudok veled vitatkozni, mert egyetértek az alapján, amit eddig láttam. A hármas tagolódásról írtak is inkább jóslatok, nem tapasztalatok, a legreáliabb beállítású módban nem játszottam, valószinűleg ebben az életemben már nem is fogok, a HB-ben meg egyelőre azon igyekszem, hogy egyben tartsam a gépet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aki egy kicsit is többre tartja a repülést mint a vérpistis slaggolva golyóhugyozós tömegbunyót, az HB-t megy :)

medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Többre tartom, csak nem volt hangulatom eddig belemerülni a komolyabb játékba. Felhőtlen szórakozásra vágytam, de arcade szinten csak a vérpistik vegzálása izgat fel mostmár.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leírtam már egyszer csak nem küldte el a rendszer - lehet, hogy nem tartotta helyesnek -, örömömre szolgálna, ha megosztanátok velem, - talán másokat is érdekel, de nem akarok ebbe kapaszkodni -hogy mivel töltitek a legtöbb időt - nem feltétlenül a pénzkereső tevékenység megnevezésére gondoltam -, és hogy közelitőleg mennyi idősek vagytok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

24 éves vagyok, tanulok, tanítok, dolgozom (természetvédelem), víking történelem, hajók, rúntur (~kocsma-túra), I <3 RVK (Reykjavík). :crazy: WT-re sajnos kevés időm van, de játszom. Hetenként körülbelül 10 órát.  8)s Tanulom a magyar nyelvet a fórumon. :lol:

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Én lenni 36, itthon dolgozni, Gardar-től tanulni magyar :Ps . Csak vicceltem, Gardar szebben és helyesebben ír magyarul mint sok ismerősöm.....

Szóval családi vállalkozásban húzom az igát, és hol nincs munka, hol meg pisálni sem tudok megállni annyi van, ennek következtében nem rendszeresen játszom, de ha igen akkor meg mindent bele.

Egyébként pilóta növendék vagyok, már van 42 repült órám cessna 150-el, és 3 óra  cessna 172-vel.

Szóval a repülés nem áll tőlem olyan távol.

 

Megpróbálom az időmet jól kihasználni, nem csak játszani, mert az élet rövid ( a wot is elvett kb 2 évet belőle, idegileg meg 10-et :crazy: )

Jah és helikopter modellekkel foglalkozom, összerakom, és repülök velük, olyan közép koca szinten.

 

most hogy belegondolok, a repülés nagyon távol áll tőlem :Ds

Kocsma túra nálam is bejövős

medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mit dolgozol a természetvédelemben Gardar? Nekem is az a diplomám, de én az erdészetben dolgozok, iroda-terep olyan felesben. Ha itthon vagyok akkor több időm van repülni. Ahogy a mondás tartja: 2 szerelmem van: az asszony és a repülés. Az egyik mindig haragszik :)))

 

Kocsmatúra szintén bejön, csak nem mindig van kivel sajna. Levy, nem vagy véletlen pesti? :))

medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mit dolgozol a természetvédelemben Gardar? Nekem is az a diplomám, de én az erdészetben dolgozok, iroda-terep olyan felesben. Ha itthon vagyok akkor több időm van repülni. Ahogy a mondás tartja: 2 szerelmem van: az asszony és a repülés. Az egyik mindig haragszik :)))

 

Kocsmatúra szintén bejön, csak nem mindig van kivel sajna. Levy, nem vagy véletlen pesti? :))

 

Én a turisták után takarítok.  :)s  Igazából hajóval vagyok nagyon sokat a tengeren, halakkal, bálnákkal foglalkozom. És a hajón lévő Brennivín-nel (ami egy ital). :lol:

Ezen kívül tengeri logisztika és egyetem.  :learn:  Otthon pedig vár a feleség és lemossa rólam a halak szagát.  :Ds

Nálunk nincs elég fa hozzá, hogy erdész legyek. :lol:

 

Köszönöm Levy, igyekszem. :good:  

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Úgy látom eddig, kimüvelt a társaság. Sanda sejtésem volt, hogy nem haslövéses, korai tinédzserek irnak ide. Hiába mondom egy ismerősömnek, hogy a nem a háborús játék miatt üldöz a balsors, köti az ebet a karóhoz, hogy rontja a karmám. ;)s

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Hiába mondom egy ismerősömnek, hogy a nem a háborús játék miatt üldöz a balsors, köti az ebet a karóhoz, hogy rontja a karmám. ;%29.png"

 

 

Ezt fejtsd ki bővebben...... én úgy értelmeztem ,hogyha háborús játékkal játszol az rontja a karmád? Ehhhh? Játékban?

 

Igazából az ennyire pacifista embereket azért nem értem, mert ha mindenki ilyen lenne az országokat, vagy a lakásodat kb minden nehézség nélkül lehetne elfoglalni/betörni....

 

Azért az emberben mint ragadozó/agresszív fajban benne van az önvédelem(szeretteid, tulajdonod védelme) genetikailag, amit persze a törvények korlátoznak/megtiltanak.

medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kifejtettem, de kitöröltem innen. Felelőtlen akcióba kezdtem ezzel a karma dologgal, csak leírtam ami eszembejutott. Utólag reméltem, hogy átsiklunk majd a hozzábégetésemen, (rossz) poénnak elkönyvelve azt. Szellemi társra vágyom a normálisak közül, de nem tudom hogy halásszam ki innen, aki eléggé nyitott, meglátásaim nem zavarják már össze.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.