Jump to content

[Flotta] A haditengerészeti zárt béta kezdetét veszi!


Thaisz
 Share

 

 

Eljött az idő! A haditengerészeti zárt béta teszt kihajózott minden platformra!

 

A játékosok egyelőre két nemzet flottáját tesztelhetik a játékban – az Egyesült Államokét és Németországét, amelyek már több mint 40, különböző osztályú hajóval rendelkeznek, a torpedónaszádoktól a könnyűcirkálókig.

 

Az egyik kulcseleme a Haditengerészeti fáknak a vízszintes fejlesztési rendszer, ami elősegíti az általad kedvelt hajótípusok mielőbbi felfedezését.
A haditengerészet zárt béta tesztje a speciális események között a “Tengeri ütközetek”, “Események és bajnokságok” fülön található meg. Ha karbantartás szükséges, akkor a teszt egy ideig nem lesz elérhető azért, hogy javítani lehessen a hibákat, vagy új tartalmat adhassanak hozzá.


A zárt béta hozzáférést a hajócsomagokat megvásárló PC és PlayStation 4-es játékosok, illetve az összes korai tesztben résztvevő Xbox One-os játékosok élvezhetik.
A kiadott haditengerészeti csomagok valamelyikének megvásárlásával te is hozzáférhetsz a zárt bétához. A jövőben tervezünk további játékosokat meghívni a zárt béta tesztre már korábban jelentkezők listájából.


 

Kérdések és válaszok

 

 • Kérdés: Kapnak a teszterek fejlesztési pontot és Ezüst Oroszlánt a zárt béta teszt alatt? A saját Ezüst Oroszlánokból fogják fizetni a javítási költségeket stb. a már megszokott módon?
  Válasz: Igen, a zárt béta teszt egyik célja, hogy tesztelve legyen a fejlődés és a gazdaság.

 

 • K: A szerzett fejlesztési pontok és Ezüst Oroszlánok, valamint az elért fejlesztések törölve lesznek a zárt béta teszt végén? A teszt alatt hány törlés várható?
  V: Minden fejlesztés törölve lesz, amint a játék nyílt bétába kerül. A legénységi tapasztalati pontok terv szerint megmaradnak, csak abban az esetben lesznek törölve, ha a legénységi képességek közül törlésre kerül valamelyik, vagy újat adunk hozzá azelőtt, mielőtt a nyílt béta teszt kezdetét venné.
  • A “Különleges kiképzés”-ek (Újonc, Tapasztalt, Ász) szintén törölve lesznek, a rájuk költött Ezüst Oroszlánt és Arany Sast kompenzálják.
  • A zárt béta teszt alatt szerzett Ezüst Oroszlán megmarad!
  • A zárt béta teszt alatt a lőszer utánpótlására, javításokra költött Ezüst Oroszlánok kompenzálva lesznek.
  • A hajók megvásárlására és moduljaira költött Ezüst Oroszlánok is szintén visszatérítésre kerülnek.

 

 • K: Felhasználhatunk majd Arany Sasokat a modulok vásárlására stb. a hajók esetében, és ezek az összegek vissza lesznek majd térítve a fejlesztések törlése után?
  V: A zárt béta teszt alatt NEM használhatsz fel Arany Sast:
  • Hajó modulok vásárlására
  • Hajók kifejlesztéséhez, az Átváltható fejlesztési pontok felhasználásával
  • A hajókhoz tartozó álcafestések és matricák megvásárlására

  Arany Sast csakis a legénységi tapasztalati pontok megvásárlásához lehet használni, mert azok univerzálisan felhasználhatóak Légi, Földi és Vízi egységek legénységei között egyaránt. A hajós legénységhez osztott tapasztalati pontok nem lesznek törölve, csak abban az esetben, ha a nyílt béta teszt előtt a képességek között változás lesz (hozzáadás/törlés).

 

 • K: Lehetőség lesz arra, hogy a játékosok streameljék a zárt béta tesztet?
  V: Igen, örömmel fogadjuk!

 

 • K: A zárt bétának is ugyanúgy játékos fiókonként maximum 2 PC lesz a limitje, mint az elő-zárt bétának?
  V: Igen, ez így marad. A játékosok még mindig csak két számítógépről érhetik el maximálisan a zárt béta tesztet.

 

 • K: Várniuk kell a játékosoknak a következő nagy frissítésig, hogy elinduljon a nyílt béta teszt?
  V: A haditengerészet fejlesztése külön fut, nem kötődik szorosan a játék fejlesztési mintájához. Például úgy tervezzük, hogy a Szoviet tengerészeti ágat a zárt béta teszt alatt még az 1.81-es frissítés előtt tervezzük feloldani. Nincsen konkrét időkeretünk a nyílt bétával kapcsolatban, de mi úgy tervezünk, hogy 2018 végéig a játék zárt bétában marad, de természetesen ez változhat.

 

 • K: Nagyobbak lesznek a hullámok viharos idő esetén? Amennyire én tudom az Nvidia motorja képes ennek megvalósítására.
  V: A tesztekben már lehetőségünk volt különböző időjárási körülményeket szimulálni, bár a legtöbb játékos nem szerette az extrém időjárási körülményeket. A játékosok érdeklődése az időjárástól függ. Különböző nézeteink vannak, de úgy gondoljuk, hogy a szélsőséges időjárásnak nem kéne meggátolnia egyetlen hajótípus használatát sem. Jelenleg a játékosok a Beaufort-skála szerinti maximum 4,5-ös értékkel találkozhatnak.

 

 • K: Terveztétek azt, hogy a motorok és tüzek, robbanások keltette füst hosszabb ideig maradna meg a csatatéren és változzon a széljárásnak megfelelően? Ez javítaná a csatatér hangulatát.
  V: A tűz és füst effektek jelenleg csak addig maradnak meg, amíg a tűz ég.

 

 • K: Vettem egy korai hozzáférést megnyitó csomagot a tengerészethez, mikor kapom meg a hajómat a játékban?
  V: Már láthatóak az amerikai és német hadihajók a fiókodban. Más nemzetek hajói (Például: Project 1124) majd csak a haditengerészeti zárt béta teszt következő szakaszaiban lesznek elérhetőek.

 

War Thunder Csapata

Edited by ThaisS
medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...