Jump to content

[Esemény] Repülő kígyó, lapuló tigris

Gelesztaa
 Share

10 minutes ago, Kulcsos12 said:

Hurrá. Hiába va bekapcsolva, hogy csak történelmi festések legyenek láthatóak, mégis látom a Tigrisek festését...

Ezt nem mondod komolyan?! Remélem csak elszabtak valamit és korrigálják majd a szűrést. Nehogy Disney World legyen belőle.

On 2018. 04. 04. at 7:28 AM, tibi68 said:

Én pont az ellenkezőjét látom. WT-s berkekben az elmúlt napokban szinte másról sem megy a téma mint erről. A játékosok nagyrésze szerintem bele lett bolondítva ebbe. Úgy gondolom aki előállt ezzel az ötlettel - céges szinten elő lesz léptetve! :DD Persze a bevétel oldalra gyakorolt hatását mi nem látjuk - de azt hiszem be lehet tárazni a kávéfőzőt, készülni a nonstop csapatásra, lesz ennek folytatása is... ;)

Én nem a bankszámlájukról beszélek, hanem a cég meg a játék hosszútávú megítéléséről, és népszerűségéről. Most sokan csalódtak egy kicsit. Elég csak megnézned itt a hozzászólásokat. Szerintem elég egyértelmű a helyzet. Mézesmadzag, tudod...

• Like 1
medal medal medal medal

On 2018. 04. 04. at 5:54 PM, Dzsigolo_Lanty said:

Olvasom a hozzászólásokat és igazatok van. Vagy több idő kellett volna minimum 9 nap a két járműre, vagy sokkal kevesebb alap alkatrész.

On 2018. 04. 04. at 5:54 PM, Dzsigolo_Lanty said:

Olvasom a hozzászólásokat és igazatok van. Vagy több idő kellett volna minimum 9 nap a két járműre, vagy sokkal kevesebb alap alkatrész.

Pontosan, Annak aki ki akarta farmolni kb teljesíthetetlen volt így is. (ki akartam szedni aztán vagy eladni vagy megtartani)

Egyik nap 60+ meccset toltam mégsem volt elég.

Edited by Lord_KROK
medal medal

8 hours ago, Lord_KROK said:

Pontosan, Annak aki ki akarta farmolni kb teljesíthetetlen volt így is. (ki akartam szedni aztán vagy eladni vagy megtartani)

Egyik nap 60+ meccset toltam mégsem volt elég.

Sovány vigasz, de mindkét festést ki lehet menteni CDK-ból és használható, mint UserSkin. Igaz, csak Te fogod látni, más nem. Kiszedjem őkez délután?

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 2018. 04. 12. at 5:28 AM, Kulcsos12 said:

Sovány vigasz, de mindkét festést ki lehet menteni CDK-ból és használható, mint UserSkin. Igaz, csak Te fogod látni, más nem. Kiszedjem őkez délután?

Aha, az tetszene. De mond is el mellé, hogyan láthatom, mert ehhez a részéhez nem értek :(

medal medal

12 hours ago, Lord_KROK said:

Aha, az tetszene. De mond is el mellé, hogyan láthatom, mert ehhez a részéhez nem értek :(

A kobra festés CSAK a P-63C-5-ön működik rendesen. A "telepítése":

1. Töltsd le a festést innen: https://data.hu/get/11167631/Flying_Serpent.zip
  2. Csomagold ki a fájlt a c:\...\War Thunder\UserSkins\ mappába. (Ha nincs ilyen mappád, akkor csinálj egyet.)
  3. Játékon belül a Customization\Testreszabás menüben, vagy a csatában a járműválasztó képernyőn tudod átváltoztatni az eredeti festést a User skins\Felhasználói festések résznél.

A Tigris festést már feltették WT.Live-ra, így azt onnan le lehet tölteni.

Link: https://live.warthunder.com/post/722636/en/

• Like 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

3 hours ago, Kulcsos12 said:

A kobra festés CSAK a P-63C-5-ön működik rendesen. A "telepítése":

1. Töltsd le a festést innen: https://data.hu/get/11167631/Flying_Serpent.zip
  2. Csomagold ki a fájlt a c:\...\War Thunder\UserSkins\ mappába. (Ha nincs ilyen mappád, akkor csinálj egyet.)
  3. Játékon belül a Customization\Testreszabás menüben, vagy a csatában a járműválasztó képernyőn tudod átváltoztatni az eredeti festést a User skins\Felhasználói festések résznél.

Köszönöm.

De most jön a poén : Az összes P63-as megvan kivéve a C5-ös baszki.gif

medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...