Jump to content

[Esemény] Repülő kígyó, lapuló tigris

Gelesztaa
 Share

On 2018. 03. 31. at 6:42 PM, Dzsigolo_Lanty said:

Már órák óta szerelem. Jobb lett volna, ha azt mondják itt van a KingKobra ölj meg érte   (pl100 repülőt rank 3-5 ig melette 150 földi egységet vagy nyerj meg x csatát. RB és SB 2x) így azt sem tudom jelenleg hun tartok. 

+1. Én is gy gondolom.

Mint itt variálni, szerelgetni, meg ritka meg nem ritka. Az lesz a vége h tele leszek kacattal, amiből sok van senkinek nem kell, ami a piacon van csillagászati lesz, és a végén nem lesz Kingcobrám :( Am melyik nemzethez kerül majd be? 

medal medal

Egyébként ez az egész csak nekem tűnik WoT koppintásnak?! Ott volt decemberben ládanyitogatósdi prém tankokért,különböző cucclikat összerakosgatni és társai. Illetve ott jelent meg az egyedi festés is ( szintén beállítható,hogy "történelmi" vagy fiktív. ) De lehet paranoiás lettem :D

medal medal medal

18 hours ago, Lord_KROK said:

+1. Én is gy gondolom.

Mint itt variálni, szerelgetni, meg ritka meg nem ritka. Az lesz a vége h tele leszek kacattal, amiből sok van senkinek nem kell, ami a piacon van csillagászati lesz, és a végén nem lesz Kingcobrám :( Am melyik nemzethez kerül majd be? 

Amcsi, Tier III.

medal medal medal medal

On 2018. 03. 31. at 6:42 PM, Dzsigolo_Lanty said:

Már órák óta szerelem. Jobb lett volna, ha azt mondják itt van a KingKobra ölj meg érte   (pl100 repülőt rank 3-5 ig melette 150 földi egységet vagy nyerj meg x csatát. RB és SB 2x) így azt sem tudom jelenleg hun tartok. 

Kezdem átgondolni ezt ... ha megvan a táblázat és tudod mihez mi kell, akkor nem is olyan rossz megoldás ez a craftolósdi. Az persze majd kiderül, hogy összetudjuk-e rakni a gépet.

MErt ugye komoly kockázat h randomra dobálja az elemeket. Ráadásul nem is mindegyik meccs után... :(

medal medal

On 2018. 03. 31. at 8:28 PM, Kulcsos12 said:

gimp.png

Íme a lista. Minden tárgyból 2 kell, hogy a következő alkatrészt megszerezd. 128 darab kell mind a négy alap alkatrészből, hogy a végén legyen 1 darab kék alkatrészed. Mivel 4 különböző kék tárgy kell, így összesen 512 alaptárgyat kell összegyűjteni. Minden láda, amit a csaták után kapunk, 5 tárgyat tartalmaz, úgyhogy 103 csatát kell lejátszani, hogy meglegyen a kellő mennyiségű tárgy, amit össze kell kovácsolni, a duplákat a piacon eladni, majd megvenni a hiányzót.

Infó: @Tiger_VI: https://live.warthunder.com/post/721267/en/

Amúgy vajon mit szívtak, amikor kitalálták a tárgyak listáját? :D

medal medal

On 2018. 03. 31. at 8:28 PM, Kulcsos12 said:

úgyhogy 103 csatát kell lejátszani, hogy meglegyen a kellő mennyiségű tárgy, amit össze kell kovácsolni, a duplákat a piacon eladni, majd megvenni a hiányzót

Az szépen hangzana, csakhogy sajnos én a meccseknek kb csak 60%-ában kapok ládát (és nem tudom miért, mert minidg T3+-al megyek). Úgyhogy nekem még ha szerencsém van is kb 180-200 meccs lesz :(

Vajon miért nem kapok minden meccs után kacatot?  (70 meccset játszottam le eddig az elmúlt 24 órában) 

medal medal

Nem mondta senki, hogy garantáltan kapni fogsz. Minél nagyobb a teljesítményed, annál nagyobb az esélyed a láda megszerzésére. Nekem volt hogy 80%-os vesztesre adott, de a 90%-os nyertesre nem.

Nincs event RNG nélkül.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

2 hours ago, Kulcsos12 said:

Nem mondta senki, hogy garantáltan kapni fogsz. Minél nagyobb a teljesítményed, annál nagyobb az esélyed a láda megszerzésére. Nekem volt hogy 80%-os vesztesre adott, de a 90%-os nyertesre nem.

Nincs event RNG nélkül.

Nekem volt h 98%-ra nem adott.

BTW ma az utolsó kb 15 meccsre nem adott :( és már előtte is inkább nem mint igen. Így nem nagyon lehet vele haladni :S 

medal medal

Just now, Lord_KROK said:

Nekem volt h 98%-ra nem adott.

BTW ma az utolsó kb 15 meccsre nem adott :( és már előtte is inkább nem mint igen. Így nem nagyon lehet vele haladni :S 

Azt vágod, hogy már 14:00-kor véget ért? :)

medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Az szép 7 szintig meg voltam vele. És ehhez kellett vagy 10 óra játék bacca meg eladni sem tudom mert kinek kell a szemét most már. Elbaszni rá ennyit:facepalm:  És csak az dühít hogy jönnek szembe azoknak hogy lett meg. Nincs életük? De gratulálok a csigásoknak jó hogy nem 12 órát adnak rá. Itt látszik hogy evvel is csak etették a népet akinek megvan tuti megvette. Ez nem event ez át b...szás volt.

Edited by LudovikHun
medal medal medal

Ez az egész szerintem csak ártott a Gaijinnak. Jó nagy marha volt aki céges szinten támogatta ezt a projektet azt kell mondjam. Nem az irigység beszél belőlem mert Tigrisem megvan mind, King Cobra meg nem kell. De ez a mechanizmus amivel össze kell harácsolni a kívánt járgányt, hát gyerekek, ez borzasztó. Követhetetlen, zagyva, kapkodásra, türelmetlenkedésre készteti a játékost. Gáz az egész történet úgy ahogy van.

Edited by Hungaromaus
medal medal medal medal

1 minute ago, Hungaromaus said:

Ez az egész szerintem csak ártott a Gaijinnak. Jó nagy marha volt aki céges szinten támogatta ezt a projektet azt kell mondjam. Nem az irigység beszél belőlem mert Tigrisem megvan mind, King Cobra meg nem kell. De ez a mechanizmus amivel össze kell harácsolni a kívánt járgányt, hát gyerekek, ez borzasztó. Követhetetlen, zagyva, gáz az egész.

És már a Warbondsba is jönnek ezek a szemetek (new item), szóval ebbe az irányba megy el a game :(

https://warthunder.com/en/news/5432-news-how-can-you-get-premium-vehicles-warbonds-en

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

29 minutes ago, LudovikHun said:

Az szép 7 szintig meg voltam vele. És ehhez kellett vagy 10 óra játék bacca meg eladni sem tudom mert kinek kell a szemét most már. Elbaszni rá ennyit:facepalm:  És csak az dühít hogy jönnek szembe azoknak hogy lett meg. Nincs életük? De gratulálok a csigásoknak jó hogy nem 12 órát adnak rá.

Én is pont addig voltam meg vele, mind a néggyel. 

Tökre megérte még 30 meccset lemenni ezek miatt :(

medal medal

Még jó hogy nem érdekelnek az olyan prémek amelyek kaptured vagy kölcsönszerződésesek. De én már az elején mondtam hogy baj lesz evvel az üzleti modellel és még etettükk is a trollt mert basszus eladtunk s piacon cuccokat. És az működik szépen az orszosz elvtársak meg a nyugati pénzes népeknek semmi sem drága. El kurvul ez a játék is szépen én a Battlestar Galacticát hagytam ott mert ilyen kezdett az is lenni.Rulett kerék meg  torpedójáték. meg olyan event amit nem birtál teljesíteni csak ha pénzért vettél boostert. És itt is feltalálják a spanyol viaszt úgy látom. 

medal medal medal

20 minutes ago, LudovikHun said:

meg olyan event amit nem birtál teljesíteni csak ha pénzért vettél boostert. És itt is feltalálják a spanyol viaszt úgy látom. 

Én is kivagyok, mert az elmlt napokban egyfolytában a játék mellett ültem, pl tegnap este 6 és ma este 6 között 80(!) azaz nyolcvan! játszmát toltam le, és így nincs kingcobrám :(

meg írja h 6-7 nap van hátra. Azt hittem annyi időm van összerakni a sok szemetet. .Szóval ez meg félrevezető is volt :angry:

medal medal

Hát, az tény, hogy puszta játékkal és barkácsolással nehéz összerakni.  Én a 4. szintig raktam össze a dolgokat, mikor észrevettem, hogy jobban megéri az alapot eladni. (Eleve az eladás volt a cél.) Egy alap cucc 0.10GJC míg egy 4-es szintű, amibe 8 alap kell, nem 0.80, hanem csak 0.50-0.60GJC volt. Tehát jobban megérte volna minden alapot eladni, majd a pénzt visszaforgatva venni 6.-7.-es szintű tárgyakat és azt összerakni. Én nagyjából 30GJC-t szedtem össze, és még kb 10 van a raktárban eladásra ítélve. Majd a következő eventbe beforgatom, ha lesz olyan, ami érdekel. Tudom ez most rajtatok nem segít, és könnyű utólag okosnak lenni, de legközelebb talán beválhat ez a taktika.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

2 hours ago, cnrhs3 said:

Szerintem nézd meg a piacot és ami hiányzik vedd meg. Igaz, hogy fizetni fogsz érte, de szerintem lemegy az ára még később, amikor mindenki szabadulni akar tőle..

Inkább eladtam mindet, brmennyire is szerettem volna a kobrát. Nem volt GJC-m. Most emiatt paypal meg minden vackot létrehozni, pénzel tölteni stb. Hagyjuk.

medal medal

10 hours ago, Hungaromaus said:

Ez az egész szerintem csak ártott a Gaijinnak. Jó nagy marha volt aki céges szinten támogatta ezt a projektet azt kell mondjam. Nem az irigység beszél belőlem mert Tigrisem megvan mind, King Cobra meg nem kell. De ez a mechanizmus amivel össze kell harácsolni a kívánt járgányt, hát gyerekek, ez borzasztó. Követhetetlen, zagyva, kapkodásra, türelmetlenkedésre készteti a játékost. Gáz az egész történet úgy ahogy van.

Én pont az ellenkezőjét látom. WT-s berkekben az elmúlt napokban szinte másról sem megy a téma mint erről. A játékosok nagyrésze szerintem bele lett bolondítva ebbe. Úgy gondolom aki előállt ezzel az ötlettel - céges szinten elő lesz léptetve! :DD Persze a bevétel oldalra gyakorolt hatását mi nem látjuk - de azt hiszem be lehet tárazni a kávéfőzőt, készülni a nonstop csapatásra, lesz ennek folytatása is... ;)

10 hours ago, Blackbird1 said:

Egy sima tigris cobra duért mit tudtok szenvedni :-)

Mi van téged nem szippantott be ez a szerelgetős, gyűjtögetős, piacozós, ingyenprémjárműves mizéria???!!!  :D

medal medal

Olvasom a hozzászólásokat és igazatok van. Vagy több idő kellett volna minimum 9 nap a két járműre, vagy sokkal kevesebb alap alkatrész. Ez most tényleg a a piacról szólt és nem a járművekről.  

Az igazi virgács meg mikor rájössz az amerikai prémium kobra nem más mint a szovjet P-63 C-5 Kingkobra kígyóbőrbe bújtatva. :D 

5ac4f526cb890_shot2018_04_0417_51_14.thu5ac4f52fd2b5d_shot2018_04_0417_51_53.thu

Edited by Dzsigolo_Lanty
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

32 minutes ago, Dzsigolo_Lanty said:

Olvasom a hozzászólásokat és igazatok van. Vagy több idő kellett volna minimum 9 nap a két járműre, vagy sokkal kevesebb alap alkatrész. Ez most tényleg a a piacról szólt és nem a járművekről.  

Az igazi virgács meg mikor rájössz az amerikai prémium kobra nem más mint a szovjet P-63 C-5 Kingkobra kígyóbőrbe bújtatva. :D 

De csak tier3-as nem mint az orosz az tier 4 és kapott egy másik kamot és kész is az új copypa...  event repcsi aminek már x+1 verziója bent van csak más gyári számmal :D.

medal medal medal medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...