Jump to content

[Esemény] Repülő kígyó, lapuló tigris

Gelesztaa
 Share

KingCobra_1_968_018940f2ffe4a27e64eb4c6a

Tiger_1_968_300e3ca6af284f96453649996fe9

Mi lehet könnyebb egy harckocsi vagy egy repülőgép építésénél? Ma kifejezetten könnyű. Csak gyűjts néhány alkatrészt, szereld össze őket, és biztosan meg fogod szerezni valamelyik, különleges, mások által is látható állati festésű járművet. Nos, vagy ezt, vagy csak egy hűtőt.

Március 31. 14:00 és április 3. 14:00 között

szereld össze a véletlenszerű csatákban szerezhető alkatrészelet. Az alkatrészeket tartalmazó hadizsákmány megszerzésének esélye a csatán belüli aktivitásod és sikerességed függvénye.

Tiger harckocsi állati témájú festéssel

craft_example_tank_112cc51b3635b7ecb84a6

Vegyél részt szárazföldi csatákban és érj el magas aktivitást III. vagy annál magasabb rangú járművekkel.

P-63 Kingcobra állati témájú festéssel

craft_example_air_e4af1ad54a6b6185703c0e

Vegyél részt légi csatákban és érj el magas aktivitást III. vagy annál magasabb rangú járművekkel.

Szerezz harckocsi- vagy repülőgép-alkatrészeket tartalmazó hadizsákmányokat a csata típusától függően.

Egyesítsd az azonos alkatrészeket, hogy újakat szerezz. Amint összegyűjtötted az összes szükséges alkatrészt, használd őket a jármű elkészítéséhez.

Add el az extra vagy felesleges alkatrészeket, vagy vedd meg a neked szükségeseket más játékosoktól a War Thunder piacon Gaijin Coinokért.

Tiger_3_968_068c60ca38f21b0a667386205dc9

KingCobra_3_968_4e808e7ccd166010e2bc6286

Hogy kell összeszerelni egy járművet?

A járművek a felszerelésed Műhely (workshop) részlegében kerülnek összeszerelésre.

A célod az, hogy összegyűjts négy ritka alkatrészt, amit el lehet cserélni egy (esemény)járműre. A hadizsákmányok mindig csak alapalkatrészeket tartalmaznak, de ha összeegyesítesz két azonos alkatrészt, kapsz egy ritkát.

Nem lehet előre tudni, hogy melyik alkatrészt fogod kapni a két alapalkatrész összeegyesítéséből.

Tapasztald ki, és szerezd meg az összes szükséges alkatrészt.

Az esemény jellemzői

• Ezen az eseményen a hadizsákmányok kinyitásához nem szükséges kulcs.
  • A piacon lehet eladni/vásárolni hadizsákmányokat, alkatrészeket és még az esemény fődíjait is, a kuponokat.
  • Az esemény vége után már nem lehet alkatrészeket találni a csatákban, a meglévők pedig a felszerelésed között maradnak még hét napig. Ezen idő alatt a piacon meg lehet venni/el lehet adni őket, bármely extra alkatrész elcserélhető háborús kötvényekre is.
  • Amint az idő lejár, minden alkatrész eltűnik, beleértve a piacon eladásra kitetteket is. A járművek megmaradnak.
  • A piac megnyitható a hangárból a Bolt gombra kattintva.
    • Hogy a piacon eladni/vásárolni tudj, aktiválnod kell a kétlépcsős hitelesítést
    • Gaijin Coinokat vásárolhatsz vagy szerezhetsz az extra alkatrészek és hadizsákmányok eladásából.
  • A War Thunder piacon való eladás/vásárlás nem elérhető a PS4 játékosok és azok számára, aki rendelkeznek DMM-tartalommal. A tárgyakkal való kereskedés csak a PC-kliensen lehetséges.
  • Like 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Hát a DevBlogban arról beszéltek, hogy a festések így, a festések úgy... És egyéb itemek. Ezt a szépségszalonos kovácsolós részt valahogy nem találom a hivatalos hírben, pedig nem kis részét képezik a "fícsörnek". Ahhoz képest, most ezek az alkatrészek és a sapkák foglalják el a piac 3/4-ét.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

8 minutes ago, Kulcsos12 said:

Hát a DevBlogban arról beszéltek, hogy a festések így, a festések úgy... És egyéb itemek. Ezt a szépségszalonos kovácsolós részt valahogy nem találom a hivatalos hírben, pedig nem kis részét képezik a "fícsörnek". Ahhoz képest, most ezek az alkatrészek és a sapkák foglalják el a piac 3/4-ét.

"És egyéb itemek."

Itt vannak. Új az egész, kiváló lehetőség a rendszer tömeges méretű tesztelésére és a játékban található, a felhasználók birtokában lévő tárgyak jelenlegi korlátozásának feloldására és újabb lehetőségek létrehozására. Nem hinném, hogy olyan negatív dolog lenne most ez, ahogy te azt beállítod.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Már órák óta szerelem. Jobb lett volna, ha azt mondják itt van a KingKobra ölj meg érte   (pl100 repülőt rank 3-5 ig melette 150 földi egységet vagy nyerj meg x csatát. RB és SB 2x) így azt sem tudom jelenleg hun tartok. 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

50 minutes ago, Gelesztaa said:

"És egyéb itemek."

Itt vannak. Új az egész, kiváló lehetőség a rendszer tömeges méretű tesztelésére és a játékban található, a felhasználók birtokában lévő tárgyak jelenlegi korlátozásának feloldására és újabb lehetőségek létrehozására. Nem hinném, hogy olyan negatív dolog lenne most ez, ahogy te azt beállítod.

Lehet. Ugyanakkor játszhatnának nyílt lapokkal is és közölhették volna, hogy "megnyitjuk Sanyi Bácsi műhelyét, ahol összerakhatod a saját géped. Ja és festéseket is lehet majd venni." Ehelyett bedobták a népnek a piacot a festésekkel. Egy szó nem volt KV-220-ról, meg összeszerelhető vízipisztolyról (mert már ilyenem is van a raktárban!). Az egész egy mézes madzag volt számomra. Nem is a piac miatt morgok, nem is a festések miatt, hanem Gaijin sunyi manipulatív módszerei miatt.

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

azt hittem tényleg össze kell rakni de órák óta csak rakom össze és mindig valami újabbat kell összerakni. A tank meg sehol inkább eladom mindjárt az egészet.

medal medal medal

1 minute ago, Kulcsos12 said:

Lehet. Ugyanakkor játszhatnának nyílt lapokkal is és közölhették volna, hogy "megnyitjuk Sanyi Bácsi műhelyét, ahol összerakhatod a saját géped. Ja és festéseket is lehet majd venni." Ehelyett bedobták a népnek a piacot a festésekkel. Egy szó nem volt KV-220-ról, meg összeszerelhető vízipisztolyról (mert már ilyenem is van a raktárban!). Az egész egy mézes madzag volt számomra. Nem is a piac miatt morgok, nem is a festések miatt, hanem Gaijin sunyi manipulatív módszerei miatt.

Gondolod, hogy az év 365 és egynegyed napján át vízipisztolyokat fogsz összeszerelgetni? Gondolod, hogy nem fog még millió meg egy opció az eszükbe jutni a piac használatával kapcsolatban? Gyerekcipőben jár az egész, nem hinném, hogy morogni kéne miatta, pláne nem az április elsejei dolog miatt. A játékosok igényeinek felméréséhez pedig igenis ki kell próbálni minden hülyeséget, még ha nem is tetszik egyeseknek. Szerintem ki is lesz próbálva több minden, még valami be is jöhet (ami mondjuk neked is tetszik).

2 minutes ago, Blackbird1 said:

Mondjuk pàlinkàra cserélés :-) Jelentösen feldobnà a piaci forgalmat :-)

Vodka meg a nemzetközi forgalmat mi ? :D 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

gimp.png

Íme a lista. Minden tárgyból 2 kell, hogy a következő alkatrészt megszerezd. 128 darab kell mind a négy alap alkatrészből, hogy a végén legyen 1 darab kék alkatrészed. Mivel 4 különböző kék tárgy kell, így összesen 512 alaptárgyat kell összegyűjteni. Minden láda, amit a csaták után kapunk, 5 tárgyat tartalmaz, úgyhogy 103 csatát kell lejátszani, hogy meglegyen a kellő mennyiségű tárgy, amit össze kell kovácsolni, a duplákat a piacon eladni, majd megvenni a hiányzót.

Infó: @Tiger_VI: https://live.warthunder.com/post/721267/en/

Edited by Kulcsos12
  • Thanks 1

1 hour ago, Gelesztaa said:

Hogy biztonságban tudhasd a fiókod? :)

Szerintem e nélkül is bőven biztonságban van @Gelesztaa... Én úgy gondolom, hogy ez egy olyan dolog megint, hogy meg akarják magyarázni, hogy nekem jó, közben nem is igazán az én érdekeim szolgálja...  ;)  (gondolok itt pld a fiók adás-vételre)

medal medal

10 minutes ago, tibi68 said:

Szerintem e nélkül is bőven biztonságban van @Gelesztaa... Én úgy gondolom, hogy ez egy olyan dolog megint, hogy meg akarják magyarázni, hogy nekem jó, közben nem is igazán az én érdekeim szolgálja...  ;)  (gondolok itt pld a fiók adás-vételre)

Igazad van, az egész azt a célt szolgálja, hogy minden WT-s adatod kikerüljön a Google-höz. Nem a fiókod védelmét, az istenért sem.

Meg chemtrail.

• Haha 1

46 minutes ago, Gelesztaa said:

Igazad van, az egész azt a célt szolgálja, hogy minden WT-s adatod kikerüljön a Google-höz. Nem a fiókod védelmét, az istenért sem.

Meg chemtrail.

:(:(:( Ha esetleg nincs igazam, azt irónia, gúnyolódás nélkül is megértem, főleg ha érv is van mellette... :(:( chemtrail - szép szó, lövésem sincs, hogy mit jelent.

medal medal

15 minutes ago, tibi68 said:

:(:(:( Ha esetleg nincs igazam, azt irónia, gúnyolódás nélkül is megértem, főleg ha érv is van mellette... :(:( chemtrail - szép szó, lövésem sincs, hogy mit jelent.

Kicsit fárasztóak már ezek az alapgondolatok. Mégis hogy szolgálhatja más érdekeit, hogy a lehető legjobb védelemmel ellátod a fiókod? Hidd el, olvastam már elég olyan hozzászólást, hogy így törték fel a fiókom, úgy törték fel, elköltöttek és szétbarmoltak mindent rajta stb. A hivatalos oldalon időnként megismétlik a "Your account is valuable - Protect it!" című kisebb szösszenetet közzétételét, mégpedig nem véletlenül. Valószínűleg odaát többet tudnak a feltört fiókok számáról, avagy hogy mennyire kerül elárasztásra az Ügyfélszolgálat ilyen jellegű kérésekkel/kérdésekkel.

12 hours ago, Kulcsos12 said:

gimp.png

Íme a lista. Minden tárgyból 2 kell, hogy a következő alkatrészt megszerezd. 128 darab kell mind a négy alap alkatrészből, hogy a végén legyen 1 darab kék alkatrészed. Mivel 4 különböző kék tárgy kell, így összesen 512 alaptárgyat kell összegyűjteni. Minden láda, amit a csaták után kapunk, 5 tárgyat tartalmaz, úgyhogy 103 csatát kell lejátszani, hogy meglegyen a kellő mennyiségű tárgy, amit össze kell kovácsolni, a duplákat a piacon eladni, majd megvenni a hiányzót.

Infó: @Tiger_VI: https://live.warthunder.com/post/721267/en/

Na jó de ki tudja ezt így követni ? Nem mindenki 13 éves vérpistike akinek ebből áll a fél élete és erre pörög egész nap...

medal medal medal medal

Az biztos ha nem vagy rákattanva nem fog menni. Vagy igen de az meg pénzbe kerül.Én tegnap addig toltam amig a feladatok kész nem lettek.Ez elég volt tier 5 ig.Tankost csináltam de nekem nem biztos hogy kell.Adta a ládát miért ne csinálja az ember. Ha megcsinálom legfeljebb eladom.

medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...