Gelesztaa 1,864 Report post Posted March 31, 2018 A 21. század három nagy katonai hatalmának összecsapása során a játékosok a világ legerősebb atom-tengeralattjáróival küzdenek meg egymással. A tenger háromdimenziós mélységei, valósághű fizika és modern fegyverzet mind elérhető a mostani hétvégén! Minden játékos részt vehet a kezdeti teszten. A teszt március 31. 14:00 és április 3. 14:00 között kerül megrendezésre A játék tesztverziójában a játékosok három katonai nagyhatalom, az Amerikai Egyesült Államok, Oroszország és Nagy-Britannia modern atom-tengeralattjáróit próbálhatják ki. Minden jármű irányított torpedók és rakéták egyedi választékával rendelkezik. A teszt a Spitzbergák által ihletett helyszínen lesz megtartva. A játékosok a stratégiai pontok egyikének megszerzéséért harcolnak, mely ha sikerül, cirkáló vagy ballisztikus rakéták kerülnek kilövésre. Háttérkép letöltése: 1280x1024 | 1920x1080 | 2560x1440 Az orosz Jaszeny-osztály fegyverzete között található például a pusztító 3M-14K hajó elleni rakéta és szárazföld elleni cirkálórakéták, melyek a közelmúlt konfliktusaiban való jelenlétükről híresek. Az egyetlen brit nukleáris rakétahordozó platform, a Vanguard-osztály a tengeralattjárók elleni irányított torpedók terén jeleskedik, melyek egyenkénti 2 tonnás tömege páratlan tengeralattjáró-elhárító erőt jelent. Az amerikai Virginia-osztály kevésbé erős torpedókkal rendelkezik, ám kellőképpen pótolja a hiányt a Tomahawk rakéták egyenként 200 kilotonnás nukleáris robbanófeje A Silent Thunder egy teljesen új, járművekkel vívott csata élményét célozza meg. A világ tengereinek legsötétebb mélységein a játékosoknak hanglokátorral és egyéb eszközökkel kell az ellenséget észrevenniük, miközben maguknak rejtettnek kell maradniuk a folyamatosan figyelő ellenség szemei elől. A legkisebb hang is felfedheti a pozíciót, így óvatosnak kell lenni a szonár bekapcsolásakor, torpedókilövéskor, de még a sziklák vagy jéghegyek víz alatti részének súrolásakor is. Törjétek meg a Jeges-tenger csendjét a hétvégén! Háttérkép letöltése: 1280x1024 | 1920x1080 | 2560x1440 A Silent Thunder csapata 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gelesztaa 1,864 Report post Posted March 31, 2018 Vezérlési segédlet Spoiler Spoiler 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_6dalek6_ 10 Report post Posted March 31, 2018 Az ügyes készítők most hogy berakták az április 1-i eventet, minden felhasználónak egy kis rejtett szívatással is kedveskedtek. Ugyanis, minden keyboard settings-et viszaállítottak alapértelmezettre, és mivel személyre szabtam a sajátomat most állíthatom vissza az egészet egyenként. Bizonyára mondanátok, "te bajod, miért nem készítettél biztonságit a beállításról" : Volt biztonsági készítve, de mivel berakták a tengeralattjáró irányítást, így azokat a fájlokat már nem tudja kezelni. Kérdem én, miért nem készülnek fel erre a készítők hogy ne szívassák már meg a játékosbázisukat ?! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
LudovikHun 58 Report post Posted March 31, 2018 (edited) Kipróbáltam egy csata egy győzelem egy halál. Kicsit uncsi hogy leparkolunk és a torpedóval rárepülünk a célra. Ez is a baj az előbb az ellen csak úgy indította a halacskákat és azzal keresett meg. Egy pinget se kaptam semmiről. Lefeküdt egy gödörbe és onnan indított . Én is lehasaltam és az győzött aki hamarabb befogta a másikat a torpedóval. Edited March 31, 2018 by LudovikHun Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_Spence_ 33 Report post Posted March 31, 2018 15 minutes ago, _6dalek6_ said: Az ügyes készítők most hogy berakták az április 1-i eventet, minden felhasználónak egy kis rejtett szívatással is kedveskedtek. Ugyanis, minden keyboard settings-et viszaállítottak alapértelmezettre, és mivel személyre szabtam a sajátomat most állíthatom vissza az egészet egyenként. Bizonyára mondanátok, "te bajod, miért nem készítettél biztonságit a beállításról" : Volt biztonsági készítve, de mivel berakták a tengeralattjáró irányítást, így azokat a fájlokat már nem tudja kezelni. Kérdem én, miért nem készülnek fel erre a készítők hogy ne szívassák már meg a játékosbázisukat ?! Nálam maradtak a régi kiosztások, de azért lementettem újra, biztos ami biztos. Magáról az új játékról: Egyelőre nagyon vérszegény, még áprilisi eventnek is gyenge. Inkább maradjanak a kaptafánál. Igazából a hajókkal kapcsolatban is tartok kicsit az árkád pályáktól és feladatoktól, tengeralattjáróknál meg pláne hülyén fest az észnélküli lövölde. Nem hiszem, hogy pont ezzel kéne foglalkozniuk, lenne más munka is a WT-vel. De persze ők tudják. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbird1 484 Report post Posted April 1, 2018 Ez VH módban lehetne jó.Ahol közel kell menni,periszkóból célozni stb.Így ez még simben is arcade lenne.Olyan mint a phoenix rakéta .Elinditôd 150 km röl és hazamész kàvézni. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_Spence_ 33 Report post Posted April 1, 2018 18 hours ago, LudovikHun said: Kipróbáltam egy csata egy győzelem egy halál. Kicsit uncsi hogy leparkolunk és a torpedóval rárepülünk a célra. Ez is a baj az előbb az ellen csak úgy indította a halacskákat és azzal keresett meg. Egy pinget se kaptam semmiről. Lefeküdt egy gödörbe és onnan indított . Én is lehasaltam és az győzött aki hamarabb befogta a másikat a torpedóval. Az egyik csatát úgy nyertük, hogy nyílegyenesen beúsztam a zónába, egy lövést nem adtam le, 3 percig se tartott a csata. Feldobhatták volna (Ai) hajókkal, konvojokkal. Robbanó hordók, aknák leszórása, persze jóval nagyobb térképen. Reklámnak se lett volna utolsó a hajókat illetően, ahogy periszkópmélységből kémleled őket, és indítod rájuk a torpedókat. HA ebből tényleg egy új játékmód lesz, szívesen vennék egy Silent Hunter feldolgozást. Annak talán ellene szólna a 30-60 perces szimulátor játékidő. De mekkora lenne repülők, hajók és tengeralattjárók egy szinttéren. 1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...