Guest Report post Posted December 22, 2017 AB RB Szkoda jedynie że nie daje się strzelać przez kabinę . Dźwięk strzału coś u mnie nawala . Pewnie czasowo. Share this post Link to post Share on other sites
[email protected] 47 Report post Posted December 22, 2017 Yeah its slow and sucks monkeyballs Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 22, 2017 New era: TRACTOR WAR Share this post Link to post Share on other sites
FlyH1gh 0 Report post Posted February 8, 2019 Najlepsza pierwsza plotka. Czasami kliknę 2 razy i nie ma samolotu Share this post Link to post Share on other sites
Fury_2ndAD_PL 845 Report post Posted February 9, 2019 11 hours ago, FlyH1gh said: Najlepsza pierwsza plotka. Czasami kliknę 2 razy i nie ma samolotu Czy najlepsza- nie wiem. Na pewno bardzo dobra. Jednak za lepszą uważam Flakpanzer I. Może i mniejsza szybkostrzelność, ale 2-3 trafienia w samolot i ten zazwyczaj spada, a poza tym to najlepszy niszczyciel na tym BR Bardzo dobra jest również M13. Ma o 2km-y mniej ale ma jakikolwiek pancerz i wytrzyma ostrzał z 7,62. Dodatkowo jest mobilniejsza 1 Share this post Link to post Share on other sites
FlyH1gh 0 Report post Posted February 9, 2019 10 hours ago, Fury_2ndAD_PL said: Czy najlepsza- nie wiem. Na pewno bardzo dobra. Jednak za lepszą uważam Flakpanzer I. Może i mniejsza szybkostrzelność, ale 2-3 trafienia w samolot i ten zazwyczaj spada, a poza tym to najlepszy niszczyciel na tym BR Bardzo dobra jest również M13. Ma o 2km-y mniej ale ma jakikolwiek pancerz i wytrzyma ostrzał z 7,62. Dodatkowo jest mobilniejsza Właśnie chodzi mi o gęstość ognia, jak ktoś ogarnia to wymanewruje serie z Flakpanzera, a tym traktorkiem niszczy się bardzo fajnie samoloty. Share this post Link to post Share on other sites
Fury_2ndAD_PL 845 Report post Posted February 9, 2019 3 hours ago, FlyH1gh said: Właśnie chodzi mi o gęstość ognia, jak ktoś ogarnia to wymanewruje serie z Flakpanzera, a tym traktorkiem niszczy się bardzo fajnie samoloty. W sumie racja. Ale im szybsze samoloty tym ciężej trafić. W bitwach na erze V trafienie w jeta o ile nie leci na ciebie to już bardziej cud niż faktyczny skill. Dlatego często sprawdzają się kalibry większe niż 37mm, po prostu jedna kulka wystarcza, czego nie można powiedzieć o 12,7mm Share this post Link to post Share on other sites
FortisYankee 399 Report post Posted February 9, 2019 2 minutes ago, Fury_2ndAD_PL said: W sumie racja. Ale im szybsze samoloty tym ciężej trafić. W bitwach na erze V trafienie w jeta o ile nie leci na ciebie to już bardziej cud niż faktyczny skill. Dlatego często sprawdzają się kalibry większe niż 37mm, po prostu jedna kulka wystarcza, czego nie można powiedzieć o 12,7mm Ale branie tego traktora na V ere nie ma sensu. Francuzi mają naprawdę dobre ploty (oprócz ciężarówki z Boforsem gdzie nawet deszcz jest zagrożeniem dla załogi :v Share this post Link to post Share on other sites
Fury_2ndAD_PL 845 Report post Posted February 9, 2019 1 hour ago, FortisYankee said: Ale branie tego traktora na V ere nie ma sensu. Francuzi mają naprawdę dobre ploty (oprócz ciężarówki z Boforsem gdzie nawet deszcz jest zagrożeniem dla załogi :v Nie twierdze że ma sens. Tym nic się specjalnie nie zrobi. Ogólnie p.lotki to dziwny temat Share this post Link to post Share on other sites