Jump to content

Megjelent a magyar nyelv!

Br3nor
 Share

nECdjyy.jpg

Kedves magyar játékosok!

Örömmel jelentjük be, hogy a War Thunder 1.71 „New E.R.A.” frissítésében egy régóta várt kiegészítés is bekerült a játékba, kifejezetten a magyar közösség számára!

MEGJELENT A MAGYAR NYELV!

Tehát a frissítés megjelenésétől kezdve hivatalosan is bekerül a magyar nyelv a játékba, így könnyedén elérhetitek mind az indítópultban, mind a játékon belül, a beállítások között! 

A magyar szinkronhangok sajnos még nem elérhetőek, de dolgozunk rajta, hogy mielőbb megkapjátok :)

lJSm0U1.png

Hálás köszönet mindenkinek, aki a segítségünkre volt a fordítás kialakításában, tesztelésében és a hibák felkutatásában. Úgy gondoljuk, hogy sikerült a lehető legigényesebb fordítást kiadni a kezünk közül, ami nélkületek nem lett volna lehetséges!

Természetesen a munkánknak ezzel közel sincs vége! Ahogy maga a játék, a fordítás is folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy mindig a lehető legnaprakészebb feliratok jelenjenek meg a játékban. Továbbra is várjuk a visszajelzéseiteket, amennyiben bármi hibát, következetlenséget, vagy elírást találtok a játékban! 

Magyar fordítás – véleményezés, hibajelentés

Ezzel végre lezárult egy hosszan tartó, várakozásokkal teli időszak a War Thunder magyar közösségének életében, de itt nem állunk meg, elkezdődhet egy új fejezet, új célokkal. Tartsatok velünk a továbbiakban is!

Br3nor és Gelesztaa

• Like 1
  • Thanks 4
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Végégre bekerült  és hivatalosan mókolás nélkül :good:! Köszönöm a sok munkát amit  ráfordítottatok ,hogy anyanyelvünkön élvezhessük a játékot!

• Thanks 2
medal medal medal

16 hours ago, BackToTheGround said:

Ismerve a jó öreg magyar közösséget, a legtöbben úgyis le fogják tudni az egészet egy "végre már"-ral, vagy "mi a f... tartott ennyi ideig"-gel, úgyhogy helyettük is köszönjük a belefektetett időt és energiát! :good:

Kiállok a jó öreg magyar közösség mellett!!! :DD  A "végre már" hsz szerintem nem Gelesztaa-éknak szól, kb mindenki tudja, hogy nem a fordítókon múlott, hogy csak most kerül be, és mindenki hálás is nekik! Szóval a mi tartott ennyi ideig? - szerintem teljesen korrekt kérdés! ;)  A Gaijinnek nem fogok külön hálálkodni, hogy jó pár év után, egy kész munkát amit elétesznek végre beilleszti a játékba. Bár persze semmi nem kötelezi erre.

medal medal

Alig várom , már félek , hogy mik lehetnek benne . Látatlanba is elhamarkodottnak érzem , nem biztos,  hogy egy esztendő elég volt , a szerény személyemmel folytatott 

építő jellegű eszmecserék ellenére . 

• Haha 1
medal medal medal medal

1 hour ago, jekibill said:

Sajnos sejtéseim bizony valóra váltak , ez a fordításnak nevezett lelkes próbálkozás nem magyar , hanem nemzeti . Legyetek boldogok .

Senki sem kötelez a magyar nyelv használatára. Angolul is játszhatsz. Vagy németül. Legalább annyi nyelven elérhető a WT, mint ahány hiba van a Te "magyar" szövegedben. :D

• Thanks 1
  • Haha 1
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 2017. 09. 18. at 11:07 PM, jekibill said:

Sajnos sejtéseim bizony valóra váltak , ez a fordításnak nevezett lelkes próbálkozás nem magyar , hanem nemzeti . Legyetek boldogok .

Oroszul vagy kínaiul lehet jobban menne neked a játék szerintem, nem kéne napi szinten megbirkózni a "nehéz" magyar nyelvezettel. :D Mandarin Kínai vagy Bangladesi Angol ezeket is próbáld ki vagy az Eszkimó harci csata üvöltést csata közben . :beee:  

Spoiler

Edited by Dzsigolo_Lanty
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

On 2017. 09. 18. at 11:07 PM, jekibill said:

Most amiatt a pár apró elírás és logikátlanság miatt csapsz ekkora patáliát? Vagy neked mi bajod van a magyarítással?

Egyébként meg vagy kritizálj építő jellegűen, vagy csinálj különbet, ha nem tetszik. ;)

medal medal

59 minutes ago, Gelesztaa said:

Ezekről légyszi szólj!

Ma este screenshotokkal tarkítva lövök egy bejegyzést a megfelelő helyre. Akartam már korábban is, csak nem volt időm rá.

Gelesztaa (Posted )

Köszönöm!
medal medal

• 1 year later...

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy PS4-re várható-e a magyar felirat? Lehetséges, hogy csak valami beállítás miatt nem magyar nekem a játék? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

medal

6 minutes ago, cpt_Tomcat said:

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy PS4-re várható-e a magyar felirat? Lehetséges, hogy csak valami beállítás miatt nem magyar nekem a játék? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Elvileg menüben ingame Options->main paramateres (legfelül).

medal medal medal medal medal medal medal

6 hours ago, Professor_Lohere said:

Elvileg menüben ingame Options->main paramateres (legfelül).

Hát sajnos én nem találom :( lehet csak nálam van baj? Valakinek magyar ps-en?

70146CAC-BCFD-4153-BC9D-C4CC92E98FCE.png

medal

50 minutes ago, Gelesztaa said:

Ha jól tudom, PS-re nem érkezett magyarítás.

Hát ettől tartottam én is :( jó lenne ha jönne, ha már egyszer benne van a játékban...enciklopédia is valamivel izgalmasabb lenne :D 

medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...