Jump to content

-HUA- Hungarian United Army


Tisztelt Játékosok!

 

Üdvözlünk minden kedves Olvasót a klánunk nevében.

 

Klánunk 2017 május 5.-én alakult, azzal a céllal, hogy képviselje a magyar közösséget a reál squadron csatákban és a világháború módban, ahol a klánok vívják gigászi csatáikat egymás közt.

A szokásos írást hanyagolhatnám, mivel egyértelműen itt is jó légkörbe és baráti társaságba botlik az ember (amik nélkül hogyan is létezhetne egyáltalán egy klán), nem mellesleg családos emberekbe. Itt a legtöbben munka, tanulás és családozás után csak este jönnek fel játszani, mikor a csatáink beindulnak. Előtte is vannak fent játékosaink, de az csupán játszadozás.

 

Az igazi játék este 19:00-kor indul

Ezután nincs mellébeszélés, hanem koncentrálunk és kihozzuk a maximumot magunkból. Ne értse senki se félre ezt a maximumot: a tisztek előbb-utóbb megismerik a játékosokat és az aznapi csapatokat a játékosok tudása és a köztük lévő összhang alapján válogatják össze. A 'baráti klán' fogalom itt is megtalálható, csakhogy itt a barátok úgy is segítik egymást, hogy kihozzák a lehető legtöbbet a másikból. Ahogy a barátok egymás között őszintén megvitatják észrevételeiket, úgy fejlődnek egyre nagyobb szintekre. Az ilyen észrevételeket pedig a versenyhelyzetekben lehet a legkönnyebben és a leghatékonyabban körülírni és elmondani egymásnak, persze normális keretek között. A versenyhelyzet létrehozásában pedig nagyban segít a klánunk irányultsága.

 

Főbb játékmódjaink: a világháború és a klánháború módok

A klán háború (squadron battles) módban már 2 éve harcolunk és képviseljük a magyarokat. Több mint 70 tagunkkal a legjobb 20 reálos klán között ott szoktunk lenni a világranglistán, s a tehetségesebbnél tehetségesebb klántársaink által egyre feljebb tudjuk rakni a megugorni kívánt lécet.

 

A figyelmünk az elmúlt hónapban a világháború (WW) mód felé fordult, és 2019 első világháborús szezonjában az előkelő 30. helyet sikerült megszereznünk a klánok rangsorában. A HKD klánnal karöltve harcoltuk át ezt az egy hónapot, klánjaink szövetsége több mint 60 magyar játékost hozott össze.
Reméljük további sikereket érünk el a magyar klánokkal való diplomáciában a világháború égisze alatt, s a köztes időben a klánháború módban tartjuk majd edzésben játékosainkat.

 

Szívesen várjuk a tournamentek és az egyéb versenyek szerelmeseit

Ilyen beállítottságú tagból is van jó néhány a klánban, így persze lehet választani, hogy ki melyik irányba indul el.

 

Az olyan játékosok is jelentkezhetnek, akik csak ki akarják próbálni, hogy mi ez a klánháború és a világháború mód. Itt a szabad akarat dönt, nyugodt szívvel kiléphet az, aki csalódott a játékmódokban.

 

A csapatunk nem egy klán…

Annál sokkal több, és bizonyos szempontból valamivel kevesebb is. Itt nem egy klánlogó köti össze az embereket, hanem egy közös, magasztosabb cél, az, hogy ott legyen egy magyar csapat a klánrangsorok első két oldalának valamelyikén. Annyiban kevesebb viszont, hogy az inaktív tagokhoz nem ragaszkodunk. Ha nincs indoka annak, hogy miért nincs itt az az emberünk, akkor felszabadítjuk a helyét. Az ilyen tagokkal nincsen semmi problémánk, szívesen várjuk vissza őket, ha rendeződtek a soraik és készen állnak a harcokra.

 

3 játékmód

A klánnak nincs preferált általános játékmódja, mindhárom (árkád, reál, szimulátor) módban fejlesztheted a gépparkodat. Kapacitásunk a kláncsatákban viszont csak a realisztikus módig terjed ki.

 

A főbb elvárásaink a jelentkezőkkel szemben:

+16 éves kor
Alapvető emberi viselkedésformák megléte és használata

Ts3 használat: hua.teamspeak3.com

Full Tier V az egyik nemzetnél (minimum)

Reál klánháború/ világháború mód/ verseny beállítottság

 

Megvalósíthatatlan aktivitás?

A hiedelmekkel ellentétben nem várunk el lehetetlennek tűnő aktivitást az ilyen irányultságunk ellenére. Addig nem zavar minket az aktivitás, amíg nem esik le 0 körülire és/ vagy feltűnően kevés klánháborús, világháborús pontra/ versenyeredményre. 6-7 estét 2 hónap alatt ha a csatáinkban töltesz, akkor bőven ki lehet hozni azt a pontmennyiséget, ami megfelel a klánnak. Úgyhogy nem célunk az óriási aktivitások elérése, mindössze egyénenként legyen meg az a bizonyos háborús pontszám, amit útközben, játékoshoz mérten meghatározunk.

 

Úgyhogy ha túl akarsz lépni a sima meccsek szürkeségén, vagy amit itt, a War Thunder-ben csinálsz, azt komolyan akarod csinálni komoly ellenfelek ellen, akkor nálunk a helyed!

 

Üdvözlettel:

A HUA csapata

 

59a73ccb0a2fa_HUAlog.jpg.ea20a71e50ccffe

Edited by OldFoxx
medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Igen, láttuk a jelentkezésed, csak már napok óta nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot játékon belül. Este 8 is nagyon ideális időpont. A legkönnyebb az lenne, hogy ha feljönnél a ts címünkre, amikor fent vagy játékban. Szerintem nagyon hamar meg fogják kérdezni az éppen aktív embereink, hogy mi járatban vagy, és akkor már egyenes az út a felvételidig :) Úgyhogy este 8 körül mindenképpen látogass el a megadott ts-címre ;)

medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...