Jump to content

Denerwująca gra v 2.0

Shub_Niggurath
 Share

Best answer

Proszę, aby nie umieszczać tutaj politycznych komentarzy, bo nie jest to odpowiednie miejsce.

"1.1.21. Any form of political or religious discussion liable to cause dissent."

"1.1.2. Start or participate in flame wars, intentionally derail a topic, or post useless spam messages in moderated areas."

11 minutes ago, DenarLambo said:

Dzisiaj to i ja poraz kolejny jestem zaskakiwany negatywnie przez gre, do szewskiej pasji mnie doprowadziło celowe-lub nie, trącanie mnie gdy chciałem wycelować, przy takich dniach jak dzisiaj i wczoraj na prawde nie mam ochoty w to dłużej grać.
W sumie, jak wy to robicie że tyle żeście ugrali w te gre i jeszcze wam sie chce? skąd wy cierpliwość bierzecie? to ja celuje w Typa 59 i wyżej nie zamierzam nawet wyglądać, próbuje też latać samolotami w bitwach to dzisiaj nie jestem w stanie nikogo z nich trafić.
I to ma być ta ,,realistyczna'' gra jak w reklamie która mnie tu zwabiła?.
Dlaczego każde MMO jakie by nie było polega na tym samym?
Że gra to obora, gracze to krowy, a developerzy to rolnicy którzy nas hodują dla mleka/kasy?.

Co robimy że nam się jeszcze chce?. Ja np. gram pod siebie a na drużynę kładę lachę, bo i tak wiem że mi nawet nie pomogą jak będzie trzeba.

• Like 1
  • Upvote 2
medal medal medal medal

8 minutes ago, marianzbagien said:

Co robimy że nam się jeszcze chce?. Ja np. gram pod siebie a na drużynę kładę lachę, bo i tak wiem że mi nawet nie pomogą jak będzie trzeba.

Ale nawet granie pod siebie zniechęca i wnerwia niesamowicie, teraz jestem już taki w nerwach że postanowiłem reszte expa na typka przegrać jak ten totalny debil jeżdżąc na automacie i strzelając sobie w domki, niech te Gajin sie nażre moimi przegranymi.

Edited by DenarLambo
  • Confused 1

1 hour ago, DenarLambo said:

Ale nawet granie pod siebie zniechęca i wnerwia niesamowicie, teraz jestem już taki w nerwach że postanowiłem reszte expa na typka przegrać jak ten totalny debil jeżdżąc na automacie i strzelając sobie w domki, niech te Gajin sie nażre moimi przegranymi.

Ale czemu ma mnie zniechęcać to że gram sam dla siebie?. Chcę być lepszy i samemu dawać lanie lepszym, takie doświadczenie zdobyłem w grach od wargejmińsku i tak robię tu.

• Upvote 2
medal medal medal medal

4 hours ago, DenarLambo said:

do szewskiej pasji mnie doprowadziło celowe-lub nie, trącanie mnie gdy chciałem wycelować

jesli cie tyrpają to znaczy ze jestes za blisko

zmien trase, naucz sie bino shooting olej celownik

albo wal z biodra jadac na automacie 

jak wy to robicie że tyle żeście ugrali w te gre i jeszcze wam sie chce?

a lubie se pyknac pare rundek w tanki/latawce

skąd wy cierpliwość bierzecie?

meliska:lol2: gram na chillu i wywaleniu, jak nie idzie to czym innym pykam, jak dalej nie idzie to logoff

teraz jestem już taki w nerwach że postanowiłem reszte expa na typka przegrać jak ten totalny debil jeżdżąc na automacie i strzelając sobie w domki, niech te Gajin sie nażre moimi przegranymi.

zluzuj, na wścieku lepiej nie będzie

medal medal medal medal medal medal medal

48 minutes ago, eljot20 said:

Ślimak chyba czyta, bo nagle ni stąd ni zowąd idę na rekord - 17 zwycięstw pod rząd (i to nierzadko takich wyrwanych siłą, pospolitym ruszeniem całej drużyny o_o) and counting...

Są B.R. i nacje gdzie się wygrywa bez problemu, a są B.R. i nacje gdzie nawet 4-osobowy squad ma problemy :good: 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Zdobyłem w końcu tego 59-tke, wbiłem mu narzędzia i gaśnice i chyba kończę granie w WT na jakiś czas, na tej 5-tej erze nie mam czym grać, a nie chce mi się znowu tracić czas i energie żeby mu ,,kumpla'' wbijać a tym bardziej nie chce już nic na tę gre wydawać.
Dość że to stock, bez porządnej amunicji, to czym go tu wzmocnić w bitwie? Teciakami albo Józkiem? meeh.... Nie po to się mordowałem by mieć jakiś wóz rodem z Wargame Red Dragon żeby dalej jeździć po Gustlikowemu.

Odpoczne przez parę dni i biore się... No właśnie nie wiem za jaką nacje xD, może samoloty? Chińskie czołgi wbijało mi się łatwo, bo i drzewko mają dość małe i proste, a inne nacje mają tyle tych maszyn i tyle linii że grind nimi pewnie będzie bardziej morderczy jak u Mao.

Ah, no i postanowiłem sobie że moją metą i end game będzie 5-ta era, wyżej nie celuje, przerażają mnie ceny napraw , i exp jaki jest wymagany do wbicia, tak do 150 tysięcy expa wbijać moge, jeśli maszyna wydaje mi się ciekawa, na wyższe ery nie mam na prawde cierpliwości xD.

Edited by DenarLambo
  • Like 2

@DenarLambo

Szczerze współczuję Ci, jak i innym nowym graczom, którzy zaczynają badać pojazdy. Przez te wszystkie lata narobiło się sprzętu do odkrywania, a twórcy delikatnie mówiąc nie pomagają i idą w zaparte.

W pewnym momencie wartości potrzebnych punktów do zdobycia maszyn i ulepszeń przerażają. Żeby zdobyć coś fajnego, z mainstreamu, to albo trzeba się urobić po łokcie albo mocno opróżnić portfel.

Kiedyś to i na darmowym koncie można było w miarę szybko uzbierać potrzebne punkty, dzisiaj to nawet z kontem premium nie jest tak różowo.

Ja ze swojej strony mogę polecić grę tak do BR 4.7. Maszyny zasadniczo drugowojenne, zróżnicowane. Gra nie jest taka ociężała i powtarzalna. Specyfika pojazdów i poziom graczy generują więcej losowości i pola do improwizacji.

Jako następne nacje do gry pojazdami naziemnymi proponowałbym Ci Włochów (ciekawe zróżnicowanie) i ewentualnie Francuzów (przyjemne czołgi lekkie).

Edited by Vura
  • Upvote 2
medal medal medal medal medal medal

Ja to jest, że miesiąc temu wprowadzony do gry samolot za 70 ojro, turecki F-104 TAF z włoskiego drzewka ma mieć podwyższony BR?

W grze widzę bardzo mało tych samolotów, to na jakiej podstawie Gaijin podnosi mu BR?

F-104S TAF (Italy)     10.7 11.0
medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

2 hours ago, SuperBuster11_PL said:

Nie logowałeś się wcześniej, zanim zaczęła się nowa przepustka? Ja dzisiaj odpuściłem codzienne logowanie rano przed wyjściem do pracy, zalogowałem się po 15.00 i dostałem 1 pkt.

Tak było, rano się zalogowałem, bo mam urlop, ale myślałem, że po południu otrzymam 1 punkt logowania.

Ciekawe...

Stona
Stona gave eljot20 a warning for this post
Reason: Rule Breaking Warning · Points: 1 ·

Eh, uwielbiam jak mój czołg wybucha po oberwaniu w gąsiennice. Bo właśnie tak to działa xD

Swoją drogą cenzura wiecznie żywa widzę, skoro ostatnie posty wyparowały. :crazy:

Stona (Posted )

1.1.5. Deliberately challenge moderation or administration, if you have issues or concerns with any actions taken please send a Private Message to Moderators, Senior Moderators or Community Managers/Administrators.
  • Like 1
medal medal

Najpierw przez 5 minut wbijało mnie do szturmu, następnie w czasie pierwszej fali bomberów napisało, że brak połączenia z serwerem, a po wywaleniu do hangaru zablokowało mi załogi.

No super, może w końcu coś zrobicie z tymi serwerami, bo to, że one nie wyrabiają wiedzą nawet dzieci w przedszkolu.

Ale nie, po co, lepiej kasę przeznaczyć na złote klamki.:facepalm:

WT1.jpg

• Haha 1

16 hours ago, SuperBuster11_PL said:

Jak to jest z tą mapą. Gram na tłokowcach, powiedzmy 5.0 to nie ma p-lotek na lotniskach dopóki istnieją bazy. A na jetach (np. 8.0) już p-lotki są.

926853080_shot2023_01_2917_33_54.jpg.79e

To nie jedyna mapa, która na niektórych BRach nie ma stanowisk p.lot wokół lotnisk. Jest też zimowa mapa z analogicznym rozmieszczeniem lotnisk i spawnów w powietrzu. Sierpuchow czy Moskwa?
Niewykluczone, że akurat na tych mapach coś testują. Może sprawdzają jak brak stanowisk p.lot. wokół lotnisk wpływa na wyniki bitew (lub inaczej: jak często gracze wykorzystują lotniskowe p.lot. do pozbywania się oponentów)? A może najzwyczajniej coś przegapili w kodzie?:dntknw:

medal medal medal

Jeszcze chyba Francja 1944, ale akurat na tej mapie (Hurtgen) przytrafiły mi się te p-lotki. 

Ogólnie to z tymi lotniskami jest tak, że jak już wszystkie bazy z danej drużyny zostaną zniszczone, dopiero wtedy pojawiają się p-lotki. Dlatego często gonię za takim przeciwnikiem na jego lotnisko, żeby go dobić :crazy:

Ale wczoraj na jetach miałem zonka. Mimo wszystko podleciałem drugi raz i samemu ginąc ubiłem ostatniego przeciwnika, wygrywając tym samym bitwę ;)

Edited by SuperBuster11_PL
medal medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...