V4_Glo_HUN 1,290 Report post Posted March 14, 2017 Szevasztok! Aki akar Thrustmaster joy-t tesztelni, annak ez egy jó lehetőség a WT-n belül http://warthunder.com/en/news/4566-news-become-a-thrustmaster-tester-pilot-en/ Főleg mint pl @Br3nor akinek van saját twitch csatornája is. Hajrá hajrá, jelentkezzetek, hátha szerencsénk lesz Share this post Link to post Share on other sites
Br3nor 624 Report post Posted March 14, 2017 A kis türelmetlen nem tudta megvárni amíg megcsinálom a magyar fordítását a cikknek Én sajnos alkalmatlan vagyok erre a célra. Van botkormányom, de szökőévente használom kb, mert egyszerűen nem megy ez a fajta irányítás. Am nemtom ez a cucc mitől olyan jó, nekem egy Hotas X van, ami dettó ugyanígy néz ki csak nincs rajta kék szín meg PS4 logó Share this post Link to post Share on other sites
V4_Glo_HUN 1,290 Report post Posted March 14, 2017 Just now, Br3nor said: A kis türelmetlen nem tudta megvárni amíg megcsinálom a magyar fordítását a cikknek Én sajnos alkalmatlan vagyok erre a célra. Van botkormányom, de szökőévente használom kb, mert egyszerűen nem megy ez a fajta irányítás. Am nemtom ez a cucc mitől olyan jó, nekem egy Hotas X van, ami dettó ugyanígy néz ki csak nincs rajta kék szín meg PS4 logó Ez egy 18 órás cikk Na jó csak heccellek Amúgy én is alig használom mostanság az X52-t, de nem lenne rossz egy ilyen Share this post Link to post Share on other sites
Br3nor 624 Report post Posted March 14, 2017 1 minute ago, V4_Glo_HUN said: Ez egy 18 órás cikk Na jó csak heccellek Amúgy én is alig használom mostanság az X52-t, de nem lenne rossz egy ilyen Én meg egy lusta disznaj vagyok Minden estre lehet bepróbálkozok én is aztán a tesztelés után ki lehetne sorsolni a magyar játékosok között Share this post Link to post Share on other sites
Blackbird1 483 Report post Posted March 14, 2017 Remélhetőleg arcade játékos lesz,és majd elmondja,hogy egy f.s és a tescos egérrel mennyivel jobb. Share this post Link to post Share on other sites
Thaisz 1,535 Report post Posted March 14, 2017 26 minutes ago, Blackbird1 said: Remélhetőleg arcade játékos lesz,és majd elmondja,hogy egy f.s és a tescos egérrel mennyivel jobb. Ezt megelőzendő, ide kell adni nekem. Spoiler Share this post Link to post Share on other sites
V4_Glo_HUN 1,290 Report post Posted March 14, 2017 29 minutes ago, Blackbird1 said: Remélhetőleg arcade játékos lesz,és majd elmondja,hogy egy f.s és a tescos egérrel mennyivel jobb. Azért kell megadni a játékon belüli nickedet, hogy rá tudjanak nézni mivel tolod leginkább. Nyilván nem az árkád egeresek lesznek a teszt közönség. Bár láttam már videót arról, hogy a mazochisták árkádban joy-oztak Share this post Link to post Share on other sites
Hungaromaus 151 Report post Posted March 14, 2017 Amit a hírhez is írtam : Köszi, de nem. Én 3 évig voltam Thrustmaster tesztelő, azzal hogy megvettem a T-Flight Hotas X-et. 3 év War Thunder után tönkre is mentek a botkormány érzékelői. Egyrészt, sajnos sehol sem találtam infót arra nézve hogy ezen a problémán javítottak-e valamit, tehát valszeg nem, úgyhogy a Hotas 4 nem is érdekel. Másrészt, a Hotas X-et gyakorlatilag lehetetlen volt finomhangolni. A jó öreg FW-190 billegést sem lehetett megszüntetni nála, nem úgy mint a RavCore Javelin esetében Share this post Link to post Share on other sites
LudovikHun 58 Report post Posted March 14, 2017 Nekem kéne egy ilyen, de sajna nem vidizek pedig dicsérni tudnám ezerrel. Sajna olyan csóró leszek lassan . A kocsim is meg ház felújítás. Szóval luxus lenne venni ilyet. A DCS ben használnám ott van helye na meg tudnék itt Sb-re menni. Estére megfáradva ez a kikapcsolódásom. Share this post Link to post Share on other sites
Hungaromaus 151 Report post Posted March 15, 2017 Árulom a Hotas X-et meg egy Fox 2 Pro-t egyben. A Hotas X kopott de mindkettő használható, 5e Ft.+postaköltségért a tiéd. Share this post Link to post Share on other sites