Thaisz 1,533 Report post Posted March 13, 2017 (edited) Üdvözlet! A WTHU alakult meg legelsőként a magyar századok közül, és a mai napig aktív résztvevője a honi közösségnek. Bár a tagság némileg frissült és cserélődött az idő folyamán, a célkitűzés mindvégig ugyanaz maradt: létrehozni egy összeszokott, baráti légkörű társaságot, amely összehangolt csapatként mindhárom fegyvernem frontjain helyt tud állni. A hivatalos klánháborút jelenlegi formájában nem forszírozzuk, de természetesen nincs is tiltva, viszont ilyen értelemben nem célunk a legjobb klánnak lenni. Ez nem is fog változni addig, amíg nem kapunk egy értelmesebb klánháborút, vagy egy színesebb, taktikusabb játékmódot, akár a "World War mode" érkezésével. A WTHU elsősorban a realisztikus játékmódot preferálja, de árkád és szimulátor terén is otthonosan mozgunk. Éppen ezért olyan játékosok jelentkezését várjuk, akik már valamilyen szinten kiismerik magukat a játékban, ugyanakkor képesek csapatban gondolkodni. Követelmények: Életkor: minimum 18 év TS használata kötelező. (Ha épp egyedül van kedved játszani, az "AFK" szobában akkor is legyél bent az elérhetőség kedvéért.) Repülők: minimum három nemzetnél rank III elérése, vagy elég két nemzet, de akkor mindkettőnél rank IV szükséges. Tankok: minimum két nemzetnél rank III-as járművek. Elérhetőség: ts.wthu.eu (Mivel mindenki tanul vagy dolgozik, nagyobb aktivitásra főleg a késő délutáni, esti órákban kell számítani.) Edited March 14, 2017 by BackToTheGround 2 Share this post Link to post Share on other sites
Br3nor 624 Report post Posted March 14, 2017 Tök jó lett a kép A "WTHU" betűtípusa viszont valahogy nem passzol hozzá, bár nekem köztudottan nincs ízlésem Share this post Link to post Share on other sites
Thaisz 1,533 Report post Posted March 14, 2017 2 hours ago, Br3nor said: Tök jó lett a kép A "WTHU" betűtípusa viszont valahogy nem passzol hozzá, bár nekem köztudottan nincs ízlésem Köszönjük! Közben kiegészítettem az elérhetőség részt, hogy ne csodálkozzon senki, ha nap közben nem vagyunk TS-en. Share this post Link to post Share on other sites
DARK_SIDE_ 5 Report post Posted November 12, 2017 1 Share this post Link to post Share on other sites
ApostolA 0 Report post Posted February 21 Your players are the best! Tell the enemy the location of the allies! Share this post Link to post Share on other sites