Jump to content

Századok figyelmébe!


Kedves Játékosok!

 

Az alábbi fórumrész a századok részére van fenntartva, melynek keretein belül az újonnan alakult és régi századok is bemutatkozhatnak, játékosokat toborozhatnak stb.

 

Minden század nyithat magának egy, a század nevével megegyező című saját topikot, melyben kéretik közzétenni minden olyan publikus információt, mely az esetlegesen érdekelt játékosok számára alapvető és fontos: felvételi követelmények (a játékban is beállítható szűrő mellett), elérhetőségek (TeamSpeak, Discord, közösségi média stb.), célkitűzések, preferált módok stb. Lehetőség szerint a topikok nevében csak a század rövidítése és teljes neve szerepeljen, például [mnt] Minta.

 

  • Az adott század topikját olyan játékos készítse el, aki valóban azon század tagja (ne legyenek direkt fals információk), lehetőleg ez legyen a század valamely parancsnoka, parancsnokhelyettese vagy egy ezen célra kijelölt játékos.
  • Lehetőség szerint a topikot létrehozó illető időnként látogassa meg a saját századának topikját, hogy a változásokat jelezhesse, illetőleg a felmerült kérdésekre választ tudjon adni.
  • Kérünk benneteket, hogy más század topikjába ne írjatok bomlasztó, sértő hozzászólásokat, illetve hogy itt ne kerüljenek kitárgyalásra az összetűzések, nézeteltérések, bántalmak. Ez nem az a hely.

 

Időnként ellenőrzésre kerül, hogy a topikkal rendelkező századok léteznek-e még egyáltalán. A részleg tisztán tartása érdekében a feloszlatott századok topikjai archiválásra kerülnek. Ha hoztál létre topikot a századodnak, de annak valamilyen okból történő megszüntetését szeretnéd, vagy ha egyszer már a megszüntetést kérted, de szeretnéd újból publikussá tenni azt, illetve abban az esetben, ha a század topikját létrehozó játékos már egyáltalán nem aktív játékos, nem a század tagja, törölt/kizárt játékos stb., de a topikot valaki illetékes szeretné továbbvinni, keressétek bizalommal valamelyik magyar fórummoderátort privát üzenet formájában.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...