Jump to content

Offtopik

Chanupa
 Share

Ide jöhet minden, ami nem feltétlenül a játékkal kapcsolatos, de meg szeretnénk osztani egymással.

medal medal

Szeretnék mutatni néhány képet Izlandról a második világháborúból.

p38_zps8fafcf3c.jpg

A Keflavík-i repülőtér építése 1942 január

Northrop-Nomad-330-RAF-Norwegian-sq-Icel Egy Northtrop Nomad Izland felett.

images_zps5669bd89.jpg

Brit nem állandóan repülőtér 1940

220px-14fg-p38-iceland-1942_zps7ca94cf3.

Lockheed P-38 Lightning a Keflavík-i repülőtéren

medal medal

Még pár kép:

p36_zpse271c072.jpg

Reykjavík 1942

p41_zpsa4cf55b7.jpg

Reykjavík kikötő 1942

p39_zps6dc91e47.jpg

Keflavík barakk 1943

AAF-I-40_zpsa73229ee.jpg

Keflavík repülőtér fentről 1943

7971546398_0ec6bd7f9f_z_zps746c527d.jpg

Egy megmaradt barakk

medal medal

Nagyon Off-off topic.

De érdekes:

SilentStalkertől vett hír:

-apparently, on RU server players are getting banned for even mentioning War Thunder

Ez kicsit már durva, még a WoTosokhoz képest is, keleten keményen megy a cezúra.

Amúgy csak kíváncsiságból ha én a WT fórumon elkezdeném a WoTot ajnározni (isten ments) Wt szapulni, kapnék valami büntit? :crazy:

Azt a post tartalma határozza meg, viszonylag szabad kezet kaptunk a büntetések kiosztását illetően, valószínűleg kapnál egy ejnye-bejnyét és egy ne forduljon elő többetet esetleg egy warnt ha épp rossz a kedvem. 

Amúgy meg a Wot rosszabb mint a WT, minek törjük magunkat.   :Ps

medal medal

Ilyen képaláírást tudok elképzelni:

-Na ide figyeljen mazsola, még 1x megmutatom hogy kell szabályosan leszállni, ha most sem sikerül akkor kap egy ásót, és örök bányászati jogot a legénységi wc managelésére.

Repülőgép tárolás felsőfokon:

8628799836_0b626d10d8_o.jpg

medal medal medal

Elkezdtek a komák egy kicsit félni, ők jobban rálátnak a statisztikára gondolom érzékelik a játékos elvándorlást, vagy  azt hogy a pro játékosok(pártízezer csatás) egyszerűen abbahagyják a játékot az idegesítő nem javított játékmenet és a bugok miatt.

plussz külön csoki a pelusba, hogy megszellőztették a wt tankos részét, és a képeken már most jobban néz ki, mint a wot valaha fog.

A wot átment egy piramis játékba, amit az új játékosok tartanak el, de egy idő után az agyatlan siemkákon kívül mindenki rájön hogy bizony ez a játék inkább idegesítő mint jó. pl nagyobb tierben nincs értelme játszani, mert vagy egy batchat, vagy az arty kap szét seperc alatt, ha esetleg kidugod az orrod a fedezék mögül, és atyaéég olyanra vetemedsz hogy 1-2 mpt célzol is! bumm lánc, bumbum, hol a tankom? :crazy:

Nagyon Off-off topic.

De érdekes:

SilentStalkertől vett hír:

-apparently, on RU server players are getting banned for even mentioning War Thunder

Ez kicsit már durva, még a WoTosokhoz képest is, keleten keményen megy a cezúra.

Amúgy csak kíváncsiságból ha én a WT fórumon elkezdeném a WoTot ajnározni (isten ments) Wt szapulni, kapnék valami büntit? :crazy:

medal medal medal

Nagyon jó ez a repülőgép-temető! :lol:

A WoT nagyon unalmas már. Én azt untam meg benne, hogy semmit sem javítanak. 

A WoWP pedig olyan szörnyen van konfigurálva, hogy minimum grafikán alig megy a gépemen, a WT pedig maximumon szépen fut. A WoWP semmiben nem tud a WT-nél jobb lenni, így ne is várják, hogy ott maradnak az emberek. Én mindent megtaláltam a WT-ben, amit vártam a WoWP-től, remélem a tankok is hasonló kiváló minőségben jönnek.

A WG csak addig tud pénzt keresni a játékaival, míg nem jön konkurencia. Ez mutat valamit a játékok minőségéről... :Ps

• Upvote 1
medal medal

Amilyen jónak és újszerűnek tűnt a wot az elején annyira nem foglalkoztak vele később a fejlesztők. Gyakorlatilaga béta óta nem történt semmi változás vagy fejlődés a játékban. Igazából megérdemlik ami történik velük, pár tank meg 1-2 pálya kéthavonta minden csak nem fejlesztés. Igazából örülök, hogy van konkurencia (már amennyiben majd annak lehet majd hívni a wot-ot), reméljük így nem kényelmesedik el a WT sem.

Wowp az tényleg elég nagy bukás a vacak grafikai motorjával, idióta gépeivel és érdektelen játékmenetével és pici pályáival. 

Mostanában nagyon reklámozzák a hajós részét, de látva az eddigieket valószínűleg majd a következő lesz: cirkálókkal 200m távolságból, csatahajókkal meg majd 500 méterről lövöldüzünk egymásra.  :lol:

medal medal

Jó is volt, de nem tud megújulni. Első lépésben kirúgdalnám az egész support részleget és mindenki mást is akik ezt a rengeteg ostobaságot elkövették az elúmlt években ( cw szerver leáll majd 2 órával késöbb "bejelentik hogy előre tervezett restart etc) A legjobb mikor össze szedik a sok " wot weterán" pro playert akik kb -zero- random csatás tapasztalattal okitanak hogy kell győzni.. mintha nem egy véletlenszám generátor döntené el hogy épp mekkora a penetrációd és mekkora sebzést ad be a program :D Az egész játék már csak statokról effről wn7 ről és hasonló ostoba e-peen cuccokról szól...  

• Upvote 1

Ez sajnos így igaz, a WG képtelen megújulni. Annyira nagy volt a sikeres a WoTnak, hogy nagy változtatásokat nem is akartak behozni a játékba.

Új render, új fizika, új játékmódok és persze új tankok.

Akármit is mondanak a render szép és jó, de nem lett valami csodálatos vele a játék. Fizika dettó, persze vicces ráugrálni az ellenfél tankjára, de ezzel még közelebb került az egész játék a hiteltelen fantasy-tankcsatákhoz.

Játékmódok közül egyedül az encounter normális többé-kevésbe, de az is kb. a random egy változata, az assault a csapatjáték teljes hiánya miatt nevetséges (mondjuk WT-n HB-ban sincs valami nagy csapatjáték, de itt legalább egy jó pilóta még vesztett helyzetből is sokat ki tud hozni.) És persze a tankok, kaptunk egy csomó új tankot, melyek kifejlesztésére persze egy csomó goldot kell költenünk. Megkaptuk az EU és Japán tankok előtt a kínaiakat, igen mert Kína olyan hatalmas tank nagyhatalom volt a II. világháborúban. Elmehetnek a ....  :facepalm: 

Kb. 2/3-uk csak teszteléssel és a régi tankok rebalancolásával foglalkozik, nerf/buff és kb. 15% trollkodik a fórumon a többiek pedig az új tankokkal foglalkozik. Nem csoda, hogy nem jutnak semmire.

Régebben volt még szó garázs-csatákról, HB-ről, küldetésekről. Most már mindenről lemondtak. Mondják, hogy valamikor a jövőben lesz új CW, multi-turret-support etc. De ezeknek kb. még a legapróbb hibák kijavítása is hónapokig tart.

Most ebben a 0.8.6-os patchban javították ki az Nvidia videokártyák crash-hibáját, egy év múlva nerfelték az artyt és az arany lőszert. Artyk ezután is egy lövéssel kilövik a tankokat, max. nem nem fél hanem 1 percenként lőnek egyet. Arról nem is beszélve, hogy artyk nélkül mindenki a bokorban fog campelni. Persze raknak be új pályákat, de kb. fél év múlva ki is veszik őket, mert mindig van valami probléma velük.

WoWp, akármit is mondanak róla, nem hiszem el, hogy annyi pénzből több mint két év alatt csak ennyire futotta. De itt is az a probléma, hogy a játék optimalizálása helyett, itt is az új repülőkkel és az egyensúllyal törődtek. Az a játék egy vicc, tracerek helyett lézernyalábokkal, a repcsik fele pedig már most csak papír-gép. S egyszerűen ronda az egész. Most mindenféle akciókkal próbálják (arannyal persze) rávenni a WoT játékosokat, hogy játszanak azzal a szarral. Szánalamas

WoWs, erről is akármit mondhatnak, valahogy nem jön be ez se. Nekem nem nagyon tetszenek a hajók, olyan mintha krómozták volna őket, és az egész olyan furcsának tűnik. Most jött ki az új trailer, akciódús, látványos, de kb látszik belőle, hogy mire számíthatunk. Kb. látótávolságról lövöldöznek egymásra a hajók. A XVIII. században volt oldalsortűz kb. itt is az lesz. WGések szerintem lesznek olyan hülyék, hogy egy későbbi frissítésben a hajókat meg is lehet csáklyázni. Most néztem meg, hogy pl. a Jamato ágyúja 42(!) kilométerre is ellőtt, itt meg jó ha 10-15 kilométerről lehet lövöldözni.

Ezért rühellem a WG-t.

• Upvote 1

AnFionn: Minden részében egyetértek! A WoWp egyszerűen ronda, nagyon sok videót és fórumot olvastam a rajongóktól, akik próbálnak pozitívumot találni benne, de a valóságban tényleg egy rossz játék lett. Én a hajókat várom legjobban és biztos vagyok benne, hogy a WT ezt a részt is jobban meg tudja majd csinálni.

medal medal

Bár játékot is olyan jót tudnának készíteni, mint videót...  :facepalm:

Hát nem adják fel a fiúk. Pedig nagyon semmit sem tudnak szembe állítani a WT-vel szemben egyelőre.

Nagyon úgy látszik a WoTtal is próbálkoznak. No nem ám friss tartalommal töltik meg a játékot, hanem ők is be akarnak törni a konzol piacra. De itt is jellemző, hogy míg a Gaijines srácok a következő generációs Playstationre fejlesztik a játékot, addig SerBék megmaradnak a 8 éves régebbi Xboxnál. Ennyire nem akarnak pénzt keresni?

Kissé leegyszerűsítő, ámde erőltetett történelem szemlélet.

Mondjuk a középső lufik a "helyükön" vannak. Valakinek mindig sikerült kupán vágni minket.

• 5 weeks later...

Gardar ! Néhány "talált tank" videó, neked.   :salute:

http://www.youtube.com/watch?v=lvveoQRVBxY   ez egy Stug III.

http://www.youtube.com/watch?v=GxYXNLrXBgE  egy T-34

https://www.youtube.com/watch?v=bti62X4rRAw  ez pedig egy Hetzer páncélvadász a Balti-tengerből...

• Upvote 1
medal medal medal medal

A T-34-nél alig jöttem rá, hogy fordítva van a tank. :lol:  Miért nem írják oda, hogy hol találták ezeket? És hogyan?  :dntknw: A technológiát értem, de ki, miért kereste? 

Igaz, hogy a lényeg az, hogy megmaradtak ezek a járművek ilyen szépen.  :)s

medal medal

• Gelesztaa changed the title to Offtopik
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...