Gelesztaa 1,864 Report post Posted November 11, 2016 A mobiljáték topikja Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gelesztaa 1,864 Report post Posted November 11, 2016 Androidos vagy almás eszköz hiányában ajánlott: http://www.bluestacks.com Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
P_Krissz 144 Report post Posted November 11, 2016 Na és megint kit hagynak ki? Hát a Microsoft telókat Se baj, pár hónap múlva már nekem is almám lesz Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Gelesztaa 1,864 Report post Posted November 11, 2016 3 minutes ago, KjisszHUN said: Na és megint kit hagynak ki? Hát a Microsoft telókat Se baj, pár hónap múlva már nekem is almám lesz Nekem is Windows telefonom van, de legtöbbször földhöz vágnám. Hálistennek a kamerája nagyon király. Almásra sose cserélném, inkább Androidra akkor. Egyébként pont ezért tettem a fentebbi hozzászólásomba egy emulátort Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
P_Krissz 144 Report post Posted November 11, 2016 Ne is mond hányszor felidegesíttet a telom már Androidot nem veszek, mert a Win telom előtt az volt, és hát 1 év max 2 évig bírja aztán be kattan, és olyan lesz mint a Win telefon, még rosszabb is. És a legújabb teloim voltak, Galaxy-k és egyik se volt egy kiváló telefon, és a rokonságban is csak a idegbajt okozta Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...