Marcus9311 261 Report post Posted February 19, 2016 (edited) Best Squad-hoz / Wingman-hez / Golden Wager-hez és más olyan wager-hez lehet itt játszótársakart keresni, amiket ketten vagy akár squad-ban lehet biztosan teljesíteni. Én a Best Squad-hoz keresek játszótársat. Hétvégén (péntek is beleszámít) és hétfőn délután 1-től, szerdán délután 2-től vagyok elérhető, kedden és csütörtökön meg este 10-től érek rá. Edited February 19, 2016 by Marcus9311 Share this post Link to post Share on other sites
LaszmenHU 27 Report post Posted January 31, 2017 Hétköznap 19 órától 21 óráig, illetve hétvégén megbeszélt időben szívesen állok/állunk akárki rendelkezésére! Ha szeretnél egy kis ezüstöt szerezni,akkor keress minket bátran! Share this post Link to post Share on other sites
LaszmenHU 27 Report post Posted February 22, 2017 (edited) Most hétvégén(Szombat-Vasárnap) tervezünk egy nagy Wageres 7végét a társakkal, akinek van kedve csatlakozni az jelezze itt,vagy keressen meg játékon belül este 18-óra után! Pontos időpont nem ismert, de ami biztos az az hogy több felvonásban lesz, tehát aki nem ér rá délelőtt,az majd jön délután... Nemzet: Független Szint(br): Tank T3 3.7.-4.7 Repülő T3 2.7-3.7 Játékmód: Árkád/Realisztikus Edited February 22, 2017 by LaszmenHUNGARY Share this post Link to post Share on other sites
Gelesztaa 1,838 Report post Posted February 22, 2017 1 hour ago, LaszmenHUNGARY said: Most hétvégén(Szombat-Vasárnap) tervezünk egy nagy Wageres 7végét a társakkal, akinek van kedve csatlakozni az jelezze itt,vagy keressen meg játékon belül este 18-óra után! Pontos időpont nem ismert, de ami biztos az az hogy több felvonásban lesz, tehát aki nem ér rá délelőtt,az majd jön délután... Nemzet: Független Szint(br): Tank T3 3.7.-4.7 Repülő T3 2.7-3.7 Játékmód: Árkád/Realisztikus Pontosan milyen Wagerekről lenne szó? Ha lesz GE Wager is, akkor azt melyik módban, illetve mivel tervezitek csinálni? Share this post Link to post Share on other sites
LaszmenHU 27 Report post Posted February 22, 2017 Elsődleges Golden Wager,aztán ha valaki közbe bedob Legjobb osztag,vagy 10 győzelem wagert az se gond, tier az adott minimum t3, br meg megbeszélés tárgya, illetve a játékmód is! Share this post Link to post Share on other sites
Gelesztaa 1,838 Report post Posted February 22, 2017 2 hours ago, LaszmenHUNGARY said: Elsődleges Golden Wager,aztán ha valaki közbe bedob Legjobb osztag,vagy 10 győzelem wagert az se gond, tier az adott minimum t3, br meg megbeszélés tárgya, illetve a játékmód is! Nem kell minimum tier 3, elég egy darab is (Pe-3 pl.). Share this post Link to post Share on other sites
LaszmenHU 27 Report post Posted February 22, 2017 26 minutes ago, Gelesztaa said: Nem kell minimum tier 3, elég egy darab is (Pe-3 pl.). Kell a wager miatt a min tier3! Share this post Link to post Share on other sites
Gelesztaa 1,838 Report post Posted February 22, 2017 32 minutes ago, LaszmenHUNGARY said: Kell a wager miatt a min tier3! Pontatlanul fogalmaztam. Én úgy értelmeztem az írásodat ("tier az adott minimum t3"), hogy minden helyre tier 3-ast akartok tenni legalább, miközben egyetlenegy tier 3-as is elégséges, ergó BR 2.7-es Pe-3, a többi pedig lehet akár reserve is. Share this post Link to post Share on other sites
LaszmenHU 27 Report post Posted February 22, 2017 13 minutes ago, Gelesztaa said: Pontatlanul fogalmaztam. Én úgy értelmeztem az írásodat ("tier az adott minimum t3"), hogy minden helyre tier 3-ast akartok tenni legalább, miközben egyetlenegy tier 3-as is elégséges, ergó BR 2.7-es Pe-3, a többi pedig lehet akár reserve is. Részletkérdés 1 tier3-as járműnek kell minimum lenni Share this post Link to post Share on other sites
tibi68 65 Report post Posted February 22, 2017 9 hours ago, LaszmenHUNGARY said: Most hétvégén(Szombat-Vasárnap) tervezünk egy nagy Wageres 7végét a társakkal, akinek van kedve csatlakozni az jelezze itt,vagy keressen meg játékon belül este 18-óra után! Pontos időpont nem ismert, de ami biztos az az hogy több felvonásban lesz, tehát aki nem ér rá délelőtt,az majd jön délután... Nemzet: Független Szint(br): Tank T3 3.7.-4.7 Repülő T3 2.7-3.7 Játékmód: Árkád/Realisztikus Kösz Laszmen, lehet hogy majd kereslek, van egy valag wager-em... AB repcsi még elmegy de tankokkal nem visz rá a lélek AB-re... Kommunikáció van? (TS, Discord) Share this post Link to post Share on other sites
LaszmenHU 27 Report post Posted February 23, 2017 14 hours ago, tibi68 said: Kösz Laszmen, lehet hogy majd kereslek, van egy valag wager-em... AB repcsi még elmegy de tankokkal nem visz rá a lélek AB-re... Kommunikáció van? (TS, Discord) Azért gondoltam majd megbeszélés tárgyát képezi a mód, de megyünk repcsit is árkádban! Keress nyugodtan! Share this post Link to post Share on other sites
Bacaras 0 Report post Posted October 30, 2018 Van valaki aki GE Wagerezne? Share this post Link to post Share on other sites