Marcus9311 261 Report post Posted March 1, 2016 (edited) Ez is egy csodás sohasemvolt repcsi . Van kb egy tucat társa . Nem is az érdekes, hogy megépült-e, mert 100%, hogy nem, hanem az, hogy létezett-e papíron rendes tervrajzként vagy csak egy tetszetős hoax ? Edited March 1, 2016 by Marcus9311 Share this post Link to post Share on other sites
Siddha_HUN 27 Report post Posted March 2, 2016 Nem is az érdekes, hogy megépült-e, mert 100%, hogy nem, hanem az, hogy létezett-e papíron rendes tervrajzként vagy csak egy tetszetős hoax ? Ezt találtam még róla, amit gondolom te is megtaláltál. A rövid cikk alapján épülhetett belőle, mert elég sok infot közöl, milyen motor, milyen fegyver, stb. Share this post Link to post Share on other sites
LudovikHun 58 Report post Posted March 2, 2016 Ezt találtam még róla, amit gondolom te is megtaláltál. A rövid cikk alapján épülhetett belőle, mert elég sok infot közöl, milyen motor, milyen fegyver, stb. A nimbusz 2000 ről is leírható milyen a motor ,mekkora a fesztáv ,mekkora a szolgálati magasság, milyen feladatkörre terveznék. Sőt fegyverzetről is lehet listát írni, de ez csak egy elképzelés! Ne legyen prémium, az a wow ahol ilyen lomok is repkedhetnek. Ha kell az ilyen gép tessen oda menni és most nem személyeskedni akarok nó para . 1 Share this post Link to post Share on other sites
Volfram42 196 Report post Posted March 2, 2016 Én azon is elszörnyülködtem, hogy a japán repülő csónak prémium annak ellenére, hogy használták. A T-34-100-ból meg volt egy, de mehet a fő fába, hiszen akkora hiány van az orosz tankokból. Katasztrófa. tényleg egyre jobban kezdek ettől a játéktól eltávolodni. Egyszerűen ez a mentalitás nem nekem való. Share this post Link to post Share on other sites
Marcus9311 261 Report post Posted March 2, 2016 A nimbusz 2000 ről is leírható milyen a motor ,mekkora a fesztáv ,mekkora a szolgálati magasság, milyen feladatkörre terveznék. Sőt fegyverzetről is lehet listát írni, de ez csak egy elképzelés! Ne legyen prémium, az a wow ahol ilyen lomok is repkedhetnek. Ha kell az ilyen gép tessen oda menni és most nem személyeskedni akarok nó para . Csinálnak egy szélcsatorna makettet, tesztelik ott, és azután be is rakhatnák WT-be. Játéktól eltávolodva, a német Varacskos Disznó miért nem annyira ismert, mint a Ta 183-as vagy a Weserflug P.1003-as ? Share this post Link to post Share on other sites
V4_Glo_HUN 1,290 Report post Posted March 3, 2016 Ha csak úgy nem! :) Csinálnak egy szélcsatorna makettet, tesztelik ott, és azután be is rakhatnák WT-be. Játéktól eltávolodva, a német Varacskos Disznó miért nem annyira ismert, mint a Ta 183-as vagy a Weserflug P.1003-as ? Share this post Link to post Share on other sites
LudovikHun 58 Report post Posted March 3, 2016 Csinálnak egy szélcsatorna makettet, tesztelik ott, és azután be is rakhatnák WT-be. Játéktól eltávolodva, a német Varacskos Disznó miért nem annyira ismert, mint a Ta 183-as vagy a Weserflug P.1003-as ? Na ez a játék halála kopp kopp koporsószegek! Share this post Link to post Share on other sites
Volfram42 196 Report post Posted March 3, 2016 (edited) Én Black Dragon-t akarok. Az immunis a level 5 Mágjára is. Van róla rajz is szóval mehet bele. :Ds Edited March 3, 2016 by Volfram42 Share this post Link to post Share on other sites
Professor_Lohere 8,948 Report post Posted March 3, 2016 (edited) ennyi erővel kaméleon Edited March 3, 2016 by Lohere Share this post Link to post Share on other sites
Siddha_HUN 27 Report post Posted March 3, 2016 Sukhoi PAK FA T-50? De csak ha Putyin a pilóta, öltönyben, sisak nélkül. Share this post Link to post Share on other sites
V4_Glo_HUN 1,290 Report post Posted March 20, 2016 Mázli :) Share this post Link to post Share on other sites
Marcus9311 261 Report post Posted March 20, 2016 Mázli :) Angoloknál a D.520 kivételével minden Tier II-es prém megvan. Share this post Link to post Share on other sites
Siddha_HUN 27 Report post Posted March 20, 2016 Nekem japán Bf-109 E-3-ra dobott ma 30%-ot. :) Mondom egye fene, 700 gold nem egy nagy kiadás, amúgyis volt egy kevés a tárcában. :) Share this post Link to post Share on other sites
V4_Glo_HUN 1,290 Report post Posted March 21, 2016 Én a minap az USA Bf109F4-re kaptam 75%-ot, meg az orosz Shermanra 30%-ot (ezt nem is vettem meg). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Blackbird1 483 Report post Posted March 21, 2016 Olyan jó ,hogy csak a németeknek nincs jó saját német prémjük.Ami NÉMET. Biztos nehéz lenne az A8 at F4 et stb berakni.Lehet még meg is vennék.Persze tudom arcadeba kell gondolkodni Share this post Link to post Share on other sites
V4_Glo_HUN 1,290 Report post Posted March 21, 2016 Hogy mondhatsz ilyet? Most lett a Do335-ből is egy prémium :) Olyan jó ,hogy csak a németeknek nincs jó saját német prémjük.Ami NÉMET. Biztos nehéz lenne az A8 at F4 et stb berakni.Lehet még meg is vennék.Persze tudom arcadeba kell gondolkodni Share this post Link to post Share on other sites
Siddha_HUN 27 Report post Posted March 21, 2016 Most meg az XP-50-re kaptam 10%-ot, de szerintem kihagyom... :D Share this post Link to post Share on other sites
Marcus9311 261 Report post Posted March 24, 2016 Kaptam 30%-os leárazást a német P-47D-re, kérhetném a segítségeteket a Gold Wager kipörgetéséhez ? Úgy már "csak" 900 aranyat kéne összehozni, mivel alapból van 20 aranyam. Share this post Link to post Share on other sites
Marcus9311 261 Report post Posted April 4, 2016 (edited) Edited April 4, 2016 by Marcus9311 Share this post Link to post Share on other sites
V4_Glo_HUN 1,290 Report post Posted April 5, 2016 :good: 1 Share this post Link to post Share on other sites
SuperSaiyan_HUN 8 Report post Posted April 5, 2016 Segítene nekem valaki? Valaki nem tudja véletlenül, hogy lehet megszerezni az orosz Spitfire-t? Szeretnék megtanulni Spitfire-el is repülni és úgy néz ki, hogy az F Mk IX-al megyeget a repülés, de akámennyire "jól" vagy rosszul játszom az angol csapattal 3-ból 2 meccset elbukok, még akkor is ha 2-3 gépet lövök, ami nem tetszik, ezért nyilván szeretnék az orosz oldalon játszani, de premiumként sajnos nem lehet megvenni az orosz Spitfire-t. Van jelenleg bármilyen mód arra, hogy megszerezze valaki? Amúgy még azt szeretném megkérdezni, hogy az orosz modell az a LF Mk IX vagy az F Mk IX? Share this post Link to post Share on other sites
Marcus9311 261 Report post Posted April 5, 2016 Segítene nekem valaki? Valaki nem tudja véletlenül, hogy lehet megszerezni az orosz Spitfire-t? Szeretnék megtanulni Spitfire-el is repülni és úgy néz ki, hogy az F Mk IX-al megyeget a repülés, de akámennyire "jól" vagy rosszul játszom az angol csapattal 3-ból 2 meccset elbukok, még akkor is ha 2-3 gépet lövök, ami nem tetszik, ezért nyilván szeretnék az orosz oldalon játszani, de premiumként sajnos nem lehet megvenni az orosz Spitfire-t. Van jelenleg bármilyen mód arra, hogy megszerezze valaki? Amúgy még azt szeretném megkérdezni, hogy az orosz modell az a LF Mk IX vagy az F Mk IX? A szovjet Spitfire korlátozott terjesztésű darab, először 2014 áprilisában lehetett megvenni 6900 aranyért, olyan két hétig, aztán 2015 áprilisában szedték elő, akkor meg 225 nyert meccsért adták, nem lehetett megvenni, de adtak 1 hónapot a 225 nyert meccs összehozására. Sima Mk.IX, nem LF vagy F. Share this post Link to post Share on other sites
SuperSaiyan_HUN 8 Report post Posted April 5, 2016 A szovjet Spitfire korlátozott terjesztésű darab, először 2014 áprilisában lehetett megvenni 6900 aranyért, olyan két hétig, aztán 2015 áprilisában szedték elő, akkor meg 225 nyert meccsért adták, nem lehetett megvenni, de adtak 1 hónapot a 225 nyert meccs összehozására. Sima Mk.IX, nem LF vagy F. Köszönöm. Share this post Link to post Share on other sites