Jump to content

[Warrior Profile] Ace Tanker Ion S. Dumitru


http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/265875-warrior-profile-ace-tanker-ion-s-dumitru/

 

 

Astazi Gaijin comemoreaza un as roman al tancurilor, si desi unii dintre noi avem probleme cu felul lor de a manevra lucrurile in War Thunder, putem aprecia gestul.
Ar fi frumos ca fiecare sa isi aduca omagiul la linkul de mai sus, in semn de respect pentru unii care au luptat pentru tara asta.


 

 

 

 

 

 

 

 

PS: Rog pe viitor moderatorul forumului romanesc sa posteze asemenea stiri. Multumesc :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Dupa ce primul m.a ignorat complet am trimis acelasi mesaj altuia, care fiind mai cu obraz, mi.a raspuns peste 5 minute:

 

 

Hello,

 

yes - you messaged the good guy. Unfortunately we are not planning to expand smaller subforums and hire moderators for them :( it would require resources and you can imagine it wouldn't be practical to have separate subforum for every language in Europe (or even world) - we keep only biggest national communities and let the smaller ones to manage themselves or join our big international community.

 

Regards
Thulle

 

Asadar suntem pe cont propriu.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si sa ne manageriem c.um ???? daca nu putem face nimic din cea ce un moderator poate sa faca!!! Eh ... am fost propus dar ne aprobat (dupa aproape 2 ani de negocieri cu cei cu drepturi pe aici) sa devin moderator pe acest subforum de catre ex Hellblazer acum sincer mi-e greatza de acest loc dar nu stiu de ce inca mai intru sa vad ce mai face comunitatea noastra (cel putin) si sa vad probabil cat de apreciat este efortul depus de cei dintre noi care am "investit" timp si anumite resurse in acest ... (fara cuvinte) loc de pe internet  ... dar na asta e interesul celor de la gaijling pentru un subforum existent de la inceputurile acestui FORUM nu pot sa zic decat RUSINE!!! ... lor bineinteles.

Edited by WinGAflo
  • Upvote 1
medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu am discutat cu Stona referitor la sub-forumul romanesc si la ce s-ar putea face pentru revigorarea lui. Este foarte constient ca forumul romanesc isi pierde viata. Si cu parere de rau i-am explicat ca acest sub-forum este pe jumatate mort, dat fiind faptul ca multi romani fie NU folosesc deloc forumurile fie intra pe cel oficial cerand ajutor acolo. 

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...