kuvasz_94 16 Report post Posted July 24, 2015 (edited) Szevasztok! Azt hiszem a cím nyilvánvalóvá teszi a topik célját. Egy haverommal szeretnénk golden wager-ezni és megszerezni az 1000 aranyat, ehhez keresünk most két partnert. Kondíciók: AB (repülő), BR: 5.0-4.7 (lehetőség szerint "fullos" gépekkel) Időpont: júl. 25. (holnap), este Akinek lenne kedve jönni, az hagyjon itt egy kommentet, vagy írjon rám pm-ben, ahol a pontos kezdésről egyeztethetünk, valamint a TS IP-t is adok. Nem feltétlenül kell jönni TS-re, ha valakinek nincs kedve, de szívesen várunk mindenkit. Szerintem ez a topik hasznos lehet a továbbiakban, használja mindenki, aki squadot akar szervezni a wagerezéshez. EDIT: Még egy hely szabad. Edited July 24, 2015 by kuvasz_94 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pradata 94 Report post Posted October 26, 2018 Teszek egy próbát, hátha: ki akarok pörgetni néhány golden wagert és ehhez keresnék társa(ka)t. A cél legalább 2200 GE, de ha több jön össze, annál jobb. Bárki jelentkező? Share this post Link to post Share on other sites
Lord_KROK 173 Report post Posted October 27, 2018 21 hours ago, Pradata said: Teszek egy próbát, hátha: ki akarok pörgetni néhány golden wagert és ehhez keresnék társa(ka)t. A cél legalább 2200 GE, de ha több jön össze, annál jobb. Bárki jelentkező? Holnap délután vagy este én szivesen beszállnék, amennyiben repülőzni akarsz-. Mert nekem is lenne pár GE-s fogadásom. Share this post Link to post Share on other sites
Pradata 94 Report post Posted October 27, 2018 1 hour ago, Lord_KROK said: Holnap délután vagy este én szivesen beszállnék, amennyiben repülőzni akarsz-. Mert nekem is lenne pár GE-s fogadásom. Megpróbálhatjuk, de nem vagyok nagy repülős. :\ Share this post Link to post Share on other sites
Lord_KROK 173 Report post Posted October 27, 2018 33 minutes ago, Pradata said: Megpróbálhatjuk, de nem vagyok nagy repülős. :\ Nekem meg a tank nem opció, mivel 1.3-as a legmagasabb tankom. (még hajóm is magasabb van) Akokr küld el PMben az elérhetőségeidet Share this post Link to post Share on other sites
Pradata 94 Report post Posted October 28, 2018 (edited) On 27/10/2018 at 18:13, Lord_KROK said: Nekem meg a tank nem opció, mivel 1.3-as a legmagasabb tankom. (még hajóm is magasabb van) Akokr küld el PMben az elérhetőségeidet Én nem mondtam, hogy nem opció a repülő, csak hogy nem vagyok jó benne. Mondjuk a tankkal meg az a gond, mint pl a most indított wager esetén is, hogy olyan ostobákkal dobál össze, hogy hihetetlen. Nem azért, hogy fényezzem magam, de pl az előző meccsen is kvázi csak rajtam múlott, hogy nyertünk. Jelenleg 3/1 a nyerési mérleg, szóval ha egyet bukok, akkor egy GW máris kuka. Azt viszont nem tudom, miért nem láttam/jelezte, hogy hozzászóltál ehhez a topikhoz, szóval csak most írom a privátot. Edited October 28, 2018 by Pradata Share this post Link to post Share on other sites
Lord_KROK 173 Report post Posted October 28, 2018 4 hours ago, Pradata said: Jelenleg 3/1 a nyerési mérleg, szóval ha egyet bukok, akkor egy GW máris kuka. A mostani GWn már elemnet kettő. nagy baj, hogy nyerni is kell, mert az ugye nem rajtam múlik meg mindig vesztünk még full nyertes helyzetből is. De a meccsmaker szerint ez rendben van <_< Share this post Link to post Share on other sites
Bacaras 0 Report post Posted October 30, 2018 Sziasztok! Valakinek lenne kedve GE Wagerezni? Mindenhol kerestem már embereket hozzá de sehol nem találtam... Share this post Link to post Share on other sites
Pradata 94 Report post Posted October 30, 2018 Az elmúlt két napban nyomtuk Krokkékkal, de ma is biztosan megyünk. Share this post Link to post Share on other sites
Bacaras 0 Report post Posted October 30, 2018 Beférnék én is valamikor? Share this post Link to post Share on other sites
Pradata 94 Report post Posted October 30, 2018 Erről őt kérdezd, igazából én is csak csapódok hozzájuk. Share this post Link to post Share on other sites
IGLA_HUN 85 Report post Posted October 30, 2018 2 hours ago, Bacaras said: Beférnék én is valamikor? Szerintem igen, de a biztonság kedvéért dobj neki egy PM-et... majd én is felhívom a figyelmét, hogy lehetőleg lessen rá. Share this post Link to post Share on other sites
Lord_KROK 173 Report post Posted October 30, 2018 3 hours ago, Bacaras said: Beférnék én is valamikor? Jaja, ma beférsz. Mindjárt kezdünk Share this post Link to post Share on other sites
Pradata 94 Report post Posted October 31, 2018 Ki mikortól ér rá a mai körben? Share this post Link to post Share on other sites
IGLA_HUN 85 Report post Posted October 31, 2018 4 hours ago, Pradata said: Ki mikortól ér rá a mai körben? Én kb. 21:00-kor érkezem fel (plusz-mínusz 15 perc), Krok az tuti nem jön, más emberről pedig nincs információm. Share this post Link to post Share on other sites
Pradata 94 Report post Posted October 31, 2018 27 minutes ago, IGLA_HUN said: Én kb. 21:00-kor érkezem fel (plusz-mínusz 15 perc), Krok az tuti nem jön, más emberről pedig nincs információm. Az kb nekem is jó lesz. Share this post Link to post Share on other sites
IGLA_HUN 85 Report post Posted October 31, 2018 16 minutes ago, Pradata said: Az kb nekem is jó lesz. Attól tartok van egy kis változás a tervben. Írtam PM-et. Share this post Link to post Share on other sites
Pradata 94 Report post Posted October 31, 2018 Jönne vki wagerezni? Share this post Link to post Share on other sites
Marcus9311 261 Report post Posted September 19, 2019 Sziasztok ! Szeretnék Golden Wager-ezni és ahhoz keresek játszótársakat. Share this post Link to post Share on other sites
wotlajko 4 Report post Posted September 20, 2019 15 hours ago, Marcus9311 said: Sziasztok ! Szeretnék Golden Wager-ezni és ahhoz keresek játszótársakat. Szia! Mehetunk szakaszba,habar nem vagyok OP. Discord van. Nemet tier 4-ig vagyok tankokkal. Szovjet T-55 premem van. Es van tier 3-as nemet repulo. Nem OP-k. Me-110esek. Share this post Link to post Share on other sites
Lord_KROK 173 Report post Posted September 22, 2019 On 19/09/2019 at 16:12, Marcus9311 said: Sziasztok ! Szeretnék Golden Wager-ezni és ahhoz keresek játszótársakat. Repülő esetén kereshetsz engem is Share this post Link to post Share on other sites