Jump to content

Kérdések-válaszok


Én csak azt szeretném tudni, hogy miért teszik játszhatatlanná a játékot még egy elvileg béta fázis alatt?

Azok a próba játékosok akik besokallnak a játék logikátlanságába , bugjaiba, pénzügyi feltételeibe, repülés és sérülés modelljébe nagy részét már sosem fogják újra látni.

Ami a nagyobb tier-ű játék jövedelmezőségét illeti, szemen szedett hazugság, hogy rentábilis.

Tier 11en a köreim jelentős része az Oroszokkal nulla közeli vagy negatív az a néhány kivétel amikor jelentékeny +ba zárom a kört arra elég, hogy ellensúlyozza a veszteségeket, de gyűjteni fejlődni a magas gép/fejlesztés/crew árak mellett konvergál a lehetetlenhez.

Pedig általában a top 3 pontszerző közt végzek a saját oldalunkon, 15-20tank 1-3 gép csak csak összejön vagy bázisbombázás de a nevetségesen vicces bevételen 6-15K prém nélkül (prémet venni meg jelenleg lúzerség hiszen liont alig ad az Xp meg nem jó semmire, úgysem tudom a szinteken lévő gépeket megvenni az 1.29óta 2,5 szintet léptem az orosszal 12ről 14re és az elérhető 3 gép mgvétele rendszerbe állítása 6millió fölött van minimum) míg a gépjavítás költsége átlag 8-13K között van +refill ammo 1-2k per kőr.

A 12es Yer2-t már be se merem vinni 7k javítási költség mellett és az ennél drágább javítású gépeket meg se veszem akkor se ha egyszer valamiylen csoda folytán lesz rá pénz. HB-ban is nevetséges pénzek vannak éppen te mutattad a 44 vagy 46os sorozatbombázásoddal, hogy alig kerestél valamit vele. Oda meg 3* annyi a szerelési költség ergo méginkább nem vinnék be drágább gépet.

Szumma szummárum nagyon nem jó irányba halad a játék. Jelenleg a gold vásárlást határozatlan ideig felfüggesztem és már bánom, hogy eddig is áldoztam rá. Nem ezért vettük sokezren, hogy élvezhetetlen legyen a játék. A repülés/sérülés modell is hagy kívánni valót maga után de ezt részletezze inkább egy profi.

A kérdés: Várható e 1-2 hét után valami alapvető átgondolt felhasználóbarát változás vagy a többség keressen más játékot és hagyjuk meg a dúsgazdag vállalkozók csemetéinek a játékot akiknek 2-3-5 ezer euró nem egy olyan nagy összeg, hogy prémiumból felrántsák akármeddig a szintjüket/gépüket egyebet. ! ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát mint már máshol leírtam egyértelműen lesz változtatás, ők it látták a kritikákat, illetve készítik a statisztikákat. Nem próbálják meg senki játékát direkten tönkretenni, azonban azt be kell látni, hogy ami 1.27-ben volt az tarthatatlan. Prémium nélkül is dőlt az XP és a lion a játékba, főként bombázókkal.

 

Két célja volt a legutóbbi változtatásnak:

 

  • lassítsák a fejlődést, hogy a későbbiekben bekerülő gépeket is legyen értelme megvenni, ne lehessen pár hét alatt kihúzni egy teljes nemzetet.
  • a másik nem hangsúlyozott cél az volt, hogy olyan feltételeket teremtsenek, hogy az ember próbáljon meg vigyázni a gépére, ne őrült módon csak a killekre menjen.

 

Én személy szerint nem érzem annyira súlyosnak a helyzetet, mint itt és más fórumokon mások felvázolták. Mióta kijött az 1.29 több mint 1m liont kerestem HB-zással. Tény, hogy mostmár nem elég átlagosan játszani, hogy sikereket érjen el az ember, hanem átlag feletti teljesítményre van szükség. 

Viszont tény, hogy tényleg drága lett minden, én se vettem meg amit szerettem volna, egyszerűen az ára miatt.

 

Változás biztosan lesz, ezt a fejlesztők is mondták, egyenlőre az adatgyűjtés folyik. Azért folyik a nyílt béta, hogy mire kiadják a játékot ne legyen gond a gazdasággal, még mindig jobb ha most próbálgatják ki mit bírnak az emberek és egy-egy változás milyen játékos és profitbeli változást ér el, mintha egy kiadott játéknál.

 

Ui: Azért a mai világban a havi 2000Ft-be kerülő prémium díj se szabad, hogy földhözvágjon senkit, vagy esetleg egy-egy prémium pénzkereső gép megvétele. Amúgy valószínűleg Hb-n emelni fogják a rewardokat, hogy vonzóbbá tegyék, jelenleg ugyanis elég kevesen játszanak vele, lehet kezdeni gyakorolni. 

 

Remélem sikerült megválaszolni a kérdést.

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igen köszönöm. És reménykedem, hogy tényleg változik valami a közeljövőben.

A HB meg egy vicc, ha már így kitértünk rá.

Nem igaz, hogy nem tudják megcsinálni az 5 nemzetet normálisan.

Mi az, hogy 1 de inkább 2 hetet kell várni egy pl Orosz vagy Japan nemzetre mert a Német-Usa t erőlteti folyamatosan a játék.

Ezzel is hátrányba hozzák a többieket akik egy ágat húznak komolyabban pl Oroszt vagy Japant.

Nem fogok bemenni HB-re 4-5ös géppel csak azért hogy lerobbantsanak az égről 3 perc alatt.

A múltkor is 5ös Ju 88 al bementem erre az oldalunkon feltűnt 2 fóka az egyik az F8as a másik egy Dora volt és a hab a tortán a Me 262 es.

De ha én 5ös tierbe megyek ne legyen 15ös meg 20as.

Egyébként feltűnt, hogy Hb ben sokkal reálisabb a bombák hatása, mint arcade ban. Arcadeban 1tonnás bomba nem visz ki 2 tankot ha peched van ami vicc kategória míg hb ben egyértelműen a tankok mellé dobtam az 50kilós bombákat (épp tűz alatt voltam nem volt időm pontosan célozni )és mégis egy csomó tankot kivittek.

 

Amiben még bízok, hogy rájönnek többek között arra, hogy az achievmenteknél ne csak XP-t hanem liont is adjanak mondjuk a 3-5-10 lelőtt gép után vagy az 5-10-15-20 kilőtt földi célpont után is.

T7 felett a ground strike-ok töbsége 8perc alatt véget ér (Two Town-s kivétel ha nem a bázist lőjjük ki)

Alapvető változást javasolnék.

Először is javuljon a bombák hatékonysága másodszor több célpontot tegyenek GR be 150-300 célt Operationban 50-75öt legalább.

Pl Bázis bombázással kéne befejezni GR ben az adott kőrt. Az ellenfél Bázis épületeit is kötelezően le kellene dobálni mondjuk ott lenne 50-60 cél.

Alacsony tieren jóval gyengébb lenne és alacsonyabb HP-s míg ahol már van normális bomba és bombázó hagy szóljon.

izgalmasabb lenne a játék.

Van erre halvány esély?

Share this post


Link to post
Share on other sites

HTO_Conquistador: Az egyész játék egy Béta... nem értem miért is vagy meglepve? Elolvastad a Q&As anyagokat? Csak szánj rá kis időt, és olvasgasd el, ill ha jól tudsz angolul hallgasd meg.

- Az Economy fejlesztés alatt van, a Gaijin úgynevezett ingamódszerrel fejleszt, vagyis az inga (ebben az esetben), egyik végletből a másikba fog billenni, és ez a végletekbe billenés szépen lelassul, míg egyensúlyban megáll. Ez egy Béta, így megy a tesztelés dögivel.

A HB mapokat megértem. Tesztelik őket. A többi mapon voltak és vannak is bugok, ezeket javítják, ezért nem elérhetőek. Törekednek az egyensúlyra.

A másik: Az egyetlen dolog amibe érdemes goldot nyomni az a CREW skilleknél a Repair kimaxolása. Én nem pénzért javítok gépeket, és ezért jó HBzni, mert HB-ban frankón végig tudok tolni 5 játékot zsinórban.
Ha mondjuk már a free rapair is lefogyott a gépről akkor is az 5 slotba bele-bele pakolgatva a gépeket, vagy váltogatva, 5 meccset letolsz. Oszt ha teszem azt már minden Slotba sérült gép van, akkor menj át másik nemzethez. Mondjuk nyomj a Ruszkikkal egy 0-1-2 tierses meccset, abálj le lazítás képpen egy csomó embert, igaz nem kapsz sokat érte, dehát közben a gépek megjavulnak maguktól.

Én is szopok, mindenki, nem vagy egyedül. A tier 11-es La5 premium gépem pl HBban használhatatlan már, és több mint 20 óra a javítás.

És nem cseszegetésből mondom de: Ha vannak építő jellegű dolgaid, akkor ha fő-fórumba posztolsz megfelelő helyekre, akkor látják, és meggondolják. Közölték ők is, hogy a sírást, és az ahhoz hasonló dolgokat nem veszik figyelembe.


(Mellesleg ha eleget tolod a gépekkel, akkor a gép-XP szerzésével máris fejlesztjhetsz az Ammo-n és más egyéb faszaságokon).

 

 

Tehát most a legjobban úgy lehet pénzt keresni ha HB-n ügyesen bombázol, mert a földi célok sok Liont adnak. Kikapcsolod az Auto-Repairt és fejleszted a repair szkilleket, vagy ha pénzért kell javítanod, akkor is érdemes várni, míg saját magától a gép javul annyi %ot, hogy érdemes legyen költeni rá. Ha így csinálod, akkor ami Lion befolyik, az tiszta jövedelem.

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sziasztok!

 

Kezdőként hogy érdemes elindulni? Értem ezalatt azt, hogy a WOT-ban mire megértettem a játékot, sok TP-t és creditet pazaroltam el. Néhány alapvető jó tanácsra lenne szükségem, a fentiek elkerülése érdekében. Előre is köszönöm a segítséget.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igazából nincs jó és rossz út a játékban. Minden nemzetnek megvannak az előnyei és a hátrányai, ez főleg a játékstílustól függ, valamint frissítésről frissítére változik.

 

USA: 

Előny: .50 géppuskák nagymennyiségű lőszert képesek szállítani, ami HB-n előnyös, valamint mivel 6-8 db van a gépeiken a sebzésük is elég jó. A 37mm ágyújuk jó a bombázók ellen. Jó ground attackerek és bombázók találhatók náluk.

Hátrány: Nincs igazán magazán magas szintű gépük még.

 

Német:

Előny: Utóbbi időben rendberakták a sebzésüket, rengeteg változatos gép. Könnyű fejlődni velük.

Hátrány: Az alacsony szintű olasz gépek elég bénák. Fordulóharcra nem alkalmasak.

 

USSR:

Előny: Rengeteg bombázó és ground attacker, könnyű fejlődni. Vadászaik is egészen jók.

Hátrány: Pasz nem nagyon van.

 

UK:

Előny: Rengeteg vadászgép. jó fordulóharc. beaufighterek.

Hátrány: Limitált grund attack és papír bombázók.

 

Jap: Fordulóharc mesterei.

Hátrány: Kevés gép egyelőre, limitált ground attack.

 

Kezdőként arcade mehet míg meg nem szokod az írányítást, aztán írány HB és ground attack. Talán ez a leggyorsabb fejlődési út.

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kollati köszönöm a gyors válaszod! A fentieket elolvasva a legahtékonyabb indulás USA, mivel minden területen jók az alapok, fejlődni ahogy gondolom a kilőtt ellenségek alapján lehet. A magas szintű gépek pedig majd kialakulnak, mire tudni fogom "mi merre van". Esetleg még párhuzamosan USSR.

 

Így jó elképzelés, vagy érdemesebb mindenből egy kicsit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sziasztok!

 

Van egy Cyborg 3D Gold USB joystic-om. Sajnos nem találok hozzá WIN7 drivert. Tudna esetleg valaki segíteni, hogy működésre bírjam?

Share this post


Link to post
Share on other sites

És még egy buta kérdés: Hogy tudok repülőt venni? Van egy 2-esem és ha azt választom csatára viszi a kicsiket is. Kellene még 3 2-es.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI

 

 

Milyen kérdések lettek föltéve a fejlesztekőknek és mik a valászok?Érdekelne.

Elvielg a teljes Q&A-t tervezem lefordítani, abban jelezni fogom.

 

 

 

Kollati köszönöm a gyors válaszod! A fentieket elolvasva a legahtékonyabb indulás USA, mivel minden területen jók az alapok, fejlődni ahogy gondolom a kilőtt ellenségek alapján lehet. A magas szintű gépek pedig majd kialakulnak, mire tudni fogom "mi merre van". Esetleg még párhuzamosan USSR.

 

Így jó elképzelés, vagy érdemesebb mindenből egy kicsit?

 

Én német fan vagyok én azokkal kezdtem, de usa arcadre nem igazán alkalmas. Orosszal nem lehet melléfogni szerintem, amellé meg az ami tetszik, minden ágon vannak nagyon jó gépek és kevésbé jók is.

 

És még egy buta kérdés: Hogy tudok repülőt venni? Van egy 2-esem és ha azt választom csatára viszi a kicsiket is. Kellene még 3 2-es.

 

Gépet a resarch fülön tudsz az "order" gombra kattintva, majd ha ez megvan egy személyzetet ki kell képezni, a gép használatára. Arcade battleba mindig beviszi a slotokban álló gépket, a szintet az dönti el, melyik a legmagasabb szintű géped. Hb-be pedig az éppen aktuálisan kiválasztott géppel tesz be.

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gépet a resarch fülön tudsz az "order" gombra kattintva,

 

Ez sikerült saját erőből. :)

 

 

majd ha ez megvan egy személyzetet ki kell képezni, a gép használatára.

 

Ezt nem jön össze sehogy sem. Hogyan kell személyztet kiképezni? Írd megy légyszíves hülye gyerek stílusban lépésről-lépésre, mert nem találom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kollati köszönöm a gyors válaszod! A fentieket elolvasva a legahtékonyabb indulás USA, mivel minden területen jók az alapok, fejlődni ahogy gondolom a kilőtt ellenségek alapján lehet. A magas szintű gépek pedig majd kialakulnak, mire tudni fogom "mi merre van". Esetleg még párhuzamosan USSR.

 

Így jó elképzelés, vagy érdemesebb mindenből egy kicsit?

 

Jajj ne, inkább UK ha már angolszász vonalon indulsz el, nekik még néhány amerikai prémium gépük is van, és kevesen repülünk britekkel (ez tulajdonképpen előny, HB-ben hamarabb tudsz bejutni játékba).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sziasztok! Még nagyon új vagyok és az lenne a kérdésem, hogy a One-second burst mass azaz érték ami megmutatja mekkora tűzerőt képvisel egy-egy gép jól gondolom? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a Turn time mögött egy szám van pl 21 sec tehát 21 másodperc kell neki, hogy teljesen megforduljon?? Mert németeknél nekem a HE112-nek 15,5sec míg a G.50-nek 21.6-ot ír pedig ezt érzem úgy, hogy gyorsabban fordul, ez hogy lehet? :) Előre is köszi a válaszokat! :yes:

medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igen, a tűzerőt jelenti. A turn timeal kapcsolatba két fontos dolgot kell tudni:

 

-jelenleg az adatlapon nem a valós értékek szerepelnek

-függőleges vezérsíkkal való fordulás idejét adja meg.

medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helló, a következő kérdéseim vannak :

 

Aranyat csak vásárolni lehet ? Tehát kiérdemelni nem ?

A másik, hogy Researchben 1-2 gépnél a bal oldalon látok egy kicsi sárga nyílszerűséget, asszem lefelé mutat. Az mit jelent ?

Továbbá kiérdemeltem már egy pár Decalt, de nem tudom hogyan lehet őket felfestetni, ezek a dolgok hogyan működnek ?

Csak free accountom van.

 

Amúgy én is német (meg orosz) fan vagyok, de mindenképp magyar gépeket fogok repülni amint lehet. Jelenleg 5-ös szintű vagyok a németeknél, más nemzettel még nem játszottam és szerintem nem is fogok egyhamar...   

 

:)s    Köszi !

medal medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aranyat vásárolni lehet, illetve nyerni, ha különböző nem ingame eseményeken, versenyeken.

A bili azokat a gépeket jelöli amik be vannak téve a személyzetekhez.

Festéshez be kell menni a hangárba, majd ott a paint gomb után tudsz festegetni.

  • Upvote 1
medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szevasztok!

A kerdesem a kovetkezo lenne. Milyen valtozasokat terveznem a kovetkezo honapvegi patch-ben?? Valaki tud valami infot esetleg??

Upsz!

A masik.

Angliabol jatszom a jatekot es nagyon sok bajom van egy filter szerverrel, mert rengeteg a packet loss-om rajta 80-90%. Szeretnem at proxyzni magam rajta a proxycap nevu programmal, de a jatek nem enged be az azonosito szerverre sem vele. Ha belepek es utana indiotom a proxycap progit akkor ugyan bent vagyok, de csataba nem enged be a jatek. Chat es minden mukodik. Az osszes port at van iranyitva minden engedejezve van, de meg sem talalok megoldast ra. Irtama support-nak is mar ez ugyben, de igazi valaszt nem kaptam ra, csak annyit, hogy elkuldtek az amugy is megtalalt port kiosztasat a jateknak.

Kerdes az lenne tud-e valaki olyan jol mukodo proxyt amire at tudom iranyitani a csomagjaimat., hogy kikeruljem azt a filter szervert. Ugyan is a jatek szerver Hollandiaban van es a Hollandia nyugati felere az a filter szerver iranyit, a keleti es Nemetorszagi szerverek fele egy masik. Termeszetesen azon nincs packet loss.

A pingelest a pingplotter nevu programmal vegeztem, ugyan azon a szerveren iranyitott keresztul es a BF3-as Francia es Holland szervereken is packet loss-t tapasztaltam. Tehat egyertelmu, hogy az a filter szerver a ludas a packet loss-ban. A linken lathato ertekek szinte allandoak 24/7 idoszak alatt.

Elore is koszi a segitsegeteket. Termeszetesen a routeremen minden jatekhoz kapcsolodo port ki van engedve.

 

http://kepfeltoltes.hu/view/130331/Untitled_www.kepfeltoltes.hu_.png

medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hali! Egy kis tanácsot szeretnék kérni, hogy mint kezdő, melyik nemzetet is válaszam. Prógáltam mindet és eddig az amcsi,angol és német ami úgy bejön, de amcsinál és angolnál azt tapasztaltam, hogy kevés találat is elég, hogy elszáljánnak a vezérsíkok.. míg németek több találatott bírnak, nem tudom ez mennyiben igaz vagy csak nekem tünnik így, ezért is kérnék egy kisegítséget a választásban. :good:

medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kezdésre két nemzetet szoktak ajánlani, én is csak ezt a kettőt tudom.

 

Az oroszok ágon sok masszív bombázó van és remek vadászgépek, szóval velük a kezdés nem lehet nehéz. A németeknél hasonló a felállás azt leszámítva, hogy míg nem jutsz el az első BF109 -ig, addig eléggé szenvedős, de olyan 6-7 es szinttől mindenből a legjobbat kapod.

 

A többi ágról röviden: japánt messziről elkerülni, mivel jelenleg az a "legrosszabb"; briteknek jó vadászgépeik vannak és borzalmas bombázóik; amerikaiknak nagyon jó bombázóik vannak, de nagyon sok űr van a fejlesztés fában, ezért ezen az ágon elindulni MÉG nem túl kifizetődő.

 

Remélem tudtam segíteni  :salute:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...