Jump to content

Calculare BR


WinGAflo
 Share

Piloți, avem un anunț important pentru voi!

În bătăliile aeriene arcade, BR-ul este calculat ca o valoare medie a BR-ului de la aeronava top-3. Așa că, atunci când un jucător primește un vehicul nou - el nu se va confrunta cu adversari cu un mult mai puternici in line-up. Dar, pentru a evita exploatarea acestei facilităţi, am adaugat anumite restricții.
 
Formula generală de calcul a BR-ului total rămâne:
BR-ul total = A / 2 + B / 4 + C / 4
 
unde A este cea mai mare aeronava (conform BR-ului) în gama unui jucător, și B și C sunt aeronavele cu cel mai mare BR după A.
 
În calculul vechi, atunci când BR-ul de la cea mai mare aeronavă (A) și celor următoare (B & C) este mai mare decât 0,7, era aplicată o formulă alternativă, care lua încă în considerare  B și C la calcularea BR-ului general, dar cu o influență mult mai mică. Puteti vedea calculul vechi aici, această parte este explicată în partea de jos.
 
Cu noul nostru calcul, un jucător care are un avion de rang superior (A), dar foloseste alte aeronave (posibil B & C), care toate au un BR  mai mare de 0,7 diferență, ele nu vor fi luate în considerare în timp ce BR-ul principal este calculat. Astfel, în acest caz, BR-ul pentru A va fi luat ca BR principal.
 
Modificările sunt deja în vigoare. Lăsaţi feedback-ul dvs. pe forumuri!

Anunţul oficial aici
 
Echipa War Thunder!

Edited by WinGAflo
  • Upvote 1
medal medal medal

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...