Jump to content

Magyar fordítás – véleményezés, hibajelentés stb.

Br3nor
 Share

Köszönöm szépen! Mégegyszer maximális tiszteletem a fordító csapatnak! :salute:

Nagyon Jó a magyarítás, köszi szépen!!!!! :good:

Írtátok, hogy lehet észrevételt is tenni itt. A legénységi képességeken belül a parancsnoknál "Vezetőkézség" van írva, "Vezetőkészség" helyett. (Nem kerestem külön hibákat, csak feltűnt, ahogy nézegettem mi milyen magyarul. Gondoltam szólok.)

http://kephost.com/images/2014/06/02/shot2014.06.0215.54.41.jpg

medal

Kekec! :-)

Nem is...p.png  Egyébként csak ezt az 1 elírást találtam, szóval tényleg szép munka a fordítás!!

medal

Nagyon Jó a magyarítás, köszi szépen!!!!! :good:

Írtátok, hogy lehet észrevételt is tenni itt. A legénységi képességeken belül a parancsnoknál "Vezetőkézség" van írva, "Vezetőkészség" helyett. (Nem kerestem külön hibákat, csak feltűnt, ahogy nézegettem mi milyen magyarul. Gondoltam szólok.)

http://kephost.com/images/2014/06/02/shot2014.06.0215.54.41.jpg

javítva

medal medal

Nem csinálok képet mert sok lenne . De a matricáknál a tengelyhatalmaknál elég sok magyarázat  nem is angolul hanem oroszul szerepel.Ez nem a ti hibátok hiszen Angolból fordítottátok ,azért csak nem magyarul szerepel na. Hálás köszönet az áldozatos munkátokért.
szrek : most veszem csak észre hogy a századjelvényeknél a század neve szerepel oroszul, pedig ezek axis oldali századjelvények a repcsikhez.
Szerk 2:[attachment=80208:shot 2014.06.02 21.26.41.jpg]

Mint a képen látszik a tank vezérlésnél a  A nézet váltása sornál a Nézet váltása helyett a #hotkeys/ID_TOGGLE-VIEW-GM szerepel.

Edited by LudowikHun
medal medal medal

Sajna nincsen magyarítás se launcher update sem. :dntknw:

OFF: Kedves (vagy nem kedves ezt döntsd el te) LudowikHun. Láttam, hogy jelentkeztél a PUMAZ squadronba játékon belül. Ilyen úton nem áll módunkban senkit felvenni. Ha nem csak félrenyomtál gyere fel délután a TS-ünkre és ott tudjuk elintézni. Cím: ts3.puma101.hu

medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal medal

Tegnap este kaptunk egy csudálatos frissítést a nyelvi fájlokban amivel most végeztük (kb 3% változtatás). Még ha minden igaz lesz egy frissítés rajta és ha az is kész akkor dobom fel nektek az 1.4-es verziót. :salute:

OFF: Kedves (vagy nem kedves ezt döntsd el te) LudowikHun. Láttam, hogy jelentkeztél a PUMAZ squadronba játékon belül. Ilyen úton nem áll módunkban senkit felvenni. Ha nem csak félrenyomtál gyere fel délután a TS-ünkre és ott tudjuk elintézni. Cím: ts3.puma101.hu

Off: Lehet kedves na:) félre nyomtam ugyan,de gondolkodtam azon is hogy belépek, persze tudom kell a ts a kliens van majd a héten veszek egy fülest és akkor konkretizálom a dolgokat.Off, On

medal medal medal

• 2 weeks later...

Elkészült a mai (Június 19.) frissítéshez a magyarítás update is (v1.3)
Link az első postban újra cserélve

Terveztek utólagos változtatásokat a fordítás szövegében ?

Lenne egy javaslatom, egyszerűsíteni néhány megfogalmazást, hogy az értesítések ne legyenek olyan hosszúak, amik zavaróak lehetnek a játék közben.

Pl. a "Zökkenőmentesen végrehajtott leszállás" nem lehetne mondjuk "Tökéletes leszállás" ?

Remélem értitek mire célzok, senki munkáját nem akarom leszólni, csak egyszerűsíteni szeretnék.

A játékban sokszor mindenféle feliratok villognak a képernyő összes sarkában ami azért valljuk be, elég idegesítő tud lenni (legalábbis számomra). Ezen a feleslegesen hosszú magyar kifejezések csak rontanak, gondoltam felteszem a kérdést...

;)s

Edited by Hungaromaus
medal medal medal medal

Terveztek utólagos változtatásokat a fordítás szövegében ?

Lenne egy javaslatom, egyszerűsíteni néhány megfogalmazást, hogy az értesítések ne legyenek olyan hosszúak, amik zavaróak lehetnek a játék közben.

Pl. a "Zökkenőmentesen végrehajtott leszállás" nem lehetne mondjuk "Tökéletes leszállás" ?

Remélem értitek mire célzok, senki munkáját nem akarom leszólni, csak egyszerűsíteni szeretnék.

A játékban sokszor mindenféle feliratok villognak a képernyő összes sarkában ami azért valljuk be, elég idegesítő tud lenni (legalábbis számomra). Ezen a feleslegesen hosszú magyar kifejezések csak rontanak, gondoltam felteszem a kérdést...

;)s

Nem is vesszük leszólásnak. Részben azért is van ez a topic, hogy javaslatokat tudjatok tenni ;)s

Az ötlet egyébként jó, majd próbálok is alkotni vele valamit. Ennél talán a Sikeres Leszállás lenne a jobb mivel ha letöröd a kereket de túléli a pilóta akkor is ezt írja ki és nem nevezném tökéletes leszállásnak :Ds

• Upvote 2

Mi lenne ha: sikeres kényszerleszállás, vagy kényszerleszállás sikerült? vagy ez már hosszú? (kényszerleszállás=amikor nem üzemszerű körülmények közt hajtasz végre muszájból landolást, a rommá lőtt gép az kimeríti ezt a fogalmat :Ds )

Nem is vesszük leszólásnak. Részben azért is van ez a topic, hogy javaslatokat tudjatok tenni ;)s

Az ötlet egyébként jó, majd próbálok is alkotni vele valamit. Ennél talán a Sikeres Leszállás lenne a jobb mivel ha letöröd a kereket de túléli a pilóta akkor is ezt írja ki és nem nevezném tökéletes leszállásnak :Ds

Edited by ex_levy
  • Upvote 1
medal medal medal

Hát a "Soft Landing" az inkább "Puha leszállás" vagy "Finom leszállás" ésmostneazízválágbanértelmezettfinomragondoljatoktiszőrszálhasogatók!  :Ds Mivel mindig azt mondják, hogy "Finoman tedd le a gépet... Érzéssel, mintha lovat  :excl: " A "Crash Landing" egyértelműen "Kényszerleszállás"

Edited by Hebime
medal medal medal medal

a crash landing az az mostnézdmegmitcsináltálösszetörtedeztaszépgépet leszállás :Ds

crash landig :A gépedet összetörted/ a gépedet földhöz csaptad/sikertelen kényszerleszállás

soft landing: sikeres kényszerleszállás/ picit tört, nem baj occó :Ds

(szerencsére nem én magyarítok, így a döntés felelőssége nem rám hárul...... :Ps )

Hát a "Soft Landing" az inkább "Finom leszállás" ésmostneazízválágbanértelmezettfinomragondoljatoktiszőrszálhasogatók!  :Ds Mivel mindig azt mondják, hogy "Finoman tedd le a gépet... Érzéssel, mintha lovat  :excl: " A "Crash Landing" egyértelműen "Kényszerleszállás"

Edited by ex_levy
medal medal medal

Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...