Lord_KROK

Member
 • Content count

  383
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Lord_KROK

 • Rank
  Officer cadet
 • Birthday November 28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hungary, Debrecen / Cyprus, Protaras
 1. Tulképp megkérdezem itt : Van (a komet után) egy ME262, 4db MK108-assal szerelve, 3db fegyverkészlettel, 7.3-as BRel. MAjd egy ugyanilyen 1db fegyverkészlettel 8-as BRel. (tiszta hülyeség a BR besorolás jelenleg szerintem. A két gép mindenben megegyezik, kivéve h a magasabb BR-es gépnek lényegesen alacsonyabb a lőszer javadalmazása) Szóval ez így nem valami bug mint ami pl az FW190 A5U2-nél volt?
 2. Van valami észrevtéelek topic? Vagy hol jelezzem ha van valami? A ME262.essekkel kapcoslatban lenne
 3. esemény

  Kár, hogyaz egyetlen sugárhajtásum egy ME262 ...
 4. A LAGon nem segít ha lejebb veszed a grafikát. Ott csak az segít ha növeled a sávszélt.
 5. Én ezt egyszerűen oldom meg : csak repülőzök. (Amúgy nem tűn fel nektek, hogy ez a "játékélmények" és nem a dühöngő?)
 6. Na most remélem te nem téveszted össze a LAGot (net alapú szaggatás akadozás) a TEARING-el (a nem elegendő FPS-ből adódó szaggatás)sal. Egyébként 40-50FPS elég lehet mondjuk, de én nem bánom hogy stabil 60-on megy bármi is történjék a képen. Egyébként amit írtamn általábana gépednek szólt, hogy egyVGA jót tenne neki, nem csak a WT miatt, minden másban is nagyon észrevennéd. Pl egy GTX950-et is,és manapság egész jó ára van, főleg használtan
 7. Néztem más videókat is, mindenhol nagyon alacsony szintű accal csinálják. Viszont sokszor feltűnt, hogy már azokon a kis accocokon is több ezer GE van... Én 2+ év játék után tudtam 2500-at összeszedni, azt is azért, mert egy meghívottam elérte a T5-öt. Különben már tavaly gondolkodtam, ha Ciprus rendben lemegy, akkor mikor hazajövök meglepem magam egy 25ezer GE-s csomaggal. Akkor aztán lesz nyuszmuszogás
 8. El sem tudom mondani mennyire tudnék örülni most 10K GE-nek! De lehet, hogy most működik, de ha utólag kiszűrik akkor repitik az accodat. És ami azt illeti az accomat sokkal jobban féltem mint amennyire 10-20K GE kellene. Ráadásul sokan hiába hoznak kis jeteket, kevesek lesznek hozzá. Mindenesetre az bosszant, hogy esetleg íj módon upgradelt gépek ellen kell harcbaszálljak (bár akkor is hiányzik a gyakorlat a kezelője alól). Tuti fognak ellene tenni, hiszen a Gajin a GE eladásból él, szóval ezt meg kell akadályozzák mindenképp.
 9. Azaz, köszönöm
 10. Hol lehet állítani, hogy milyen színű füstöt húzzon a repülő L betű lenyomására? egyszer már megtaláltam, de most megint nem találom.
 11. A proci se egy erőmű, de a VGA az aminek itt a cseréjével rengeteg plusz FPS-hez juthatnál.
 12. Hát igen, a gyerek a legjobb fogyasztó... De sok öröm is van vele. Na igen, azzal szépen menne
 13. Mostmár lassan gyűjteni fogom az aranyköpéseket, a mai meccsek jó alapok voltak erre. nagyon felhős ég, semmit nem látni csak fehérséget : Lord_KROK : Where's my whitecane? --------- barátiplayer : STAY ALIVE Lord_KROK : pls consult this with our enemies .... (pár perccel később lelövik a B25-ömet) Lord_KROK : Our enemies don't want cooperated with me... one of the enemy shooted my B25 ------- baráti játékos : Baromi hosszú orosz írás, sok csilaggal Lord_KROK : Yeah, that's very old problem ------- B34-el percek és körök óta bombázok egy nagyon üresenhagyott célpontot, délután 6 tájban : At least... I finished my breakfast
 14. Na, így már sokkal pontosabb. Ez 2nd gen. Ami annyit jelent, hogy bármilyen ma kapható (ÚJ!) I5-össel ami 3GHZ, már ennél jobban jár
 15. Asszonyt én is tűrök (ha így folytatja nem sokáig), a gyerek dologgal előhozakodik nekem is, de ez az amire még mindig bármilyen körülmények között a határozott NEM-et tudom mondani. Ettől függetlenül 1,5 éve én sem vettem semmit se a gépemhez (holnapután lesz 1,5 éve pontosan). Mondjuk szerencsére nem is kell. Csak egyszer elvettem szegénytől 8GB RAMot mikor nagyon nem volt pénzem,mondván úgyse fog hiányozni. JC3 kivételével nem is hiányzik sehol.
 16. Nem kötekedésképp de jelenleg 7 generációnyi I5 kapható, az első és a legutolsó között ég és föld a különbség, szóval az, hogy I5 3GHZ tág fogalom. pl 1st gen I7(!)-nél a 3GHZ kevesebb teljesítményre mint 4th gen I3-nál.
 17. miért van az, hogy az 5.3-as BRes BF109G6 és a szintén 5.3-as BRes FW190A8-at sokkal drágább megjavítatni, mint a 6.0-ás BR-es FW190A5/U12-t? nem mellesleg a G6-ot ki fogom szórni mert már kb sosem javíttatom, ha meg mégis megjavul és bevetem akkor is csalódás.
 18. Nekem sajna amikor csak lehet elsumákolja Hát elég rossz lehet, én tuti nem játszanék vele így. Miki haveromnak is így megy a gépén minimumon 20-30fps, rossz nézni is. Néha mikor átjön, hagyom h játszon a gépemen egy párat, hogy tudja milyen is amikor jól megy a játék (minden maximumon 280-300FPS VSync nélkül, de beszoktam kapcsolni így 60FPS)
 19. Egy kis BUG : lebeg hegytetőre letztem figyelmes a keletafrikai légicsapás pályán. Sajnos pontosabb kordinátákat nem tudok adni, mivel a második kép elkészítése után azonnal lelőttek, s ekkor már nem láttam a térképen hogy hol vagyok.
 20. Ez komolynak néz ki, bár engem az SW egyáltalán nem mozgat meg ... Tökéletesen elvagyok a Just Cause 3-al. Nagyon jó kis játék lett!
 21. Én ilyenkor szinte mindig azért is csak assistot kapok. (Jujj nekem kifolyna a szemem ilyen grafikával kéne játszanom)
 22. Sosem szoktam azon felhúzni magam, ha nem nyerünk. Kb lexarom úgy vagyok vele, csak én keressek jól a meccsen. (igen winnel azért könnyebb). Most viszont bekaptuk a kereskedelmi flotta nevű pályát, amit a legjobban utálok az egész játékban. Persze nagy némettel voltam, mi mással ... Leírom az elején értelmesen, hogy valaki fedezzen és akkor egyenes a win (csak a repteret kell leszedni, és sokszor könnyű is csak sok kör). Erre az egyik okostojás elmagyarázza nekem, hogy nem lesz fedezés. Erre írtam, ha nincs fedezés nincs win. Erre okoskodik, hogy lőjjem ki a hajókat. Írtam neki, hogy sok nagy bombám van, de semmi torpedo, nem baj, csináljam ahogy tudom... kiforgalmaztam 22,5T bombát a reptérre, fedezet nélkül. Persze aztán pillanatok alatt szétlőttek mikor kiszúrtak. Aztán kijött az A5/U12-m semmit sem csinált úgykapták el egy lövéssel majd az A8 jutott ugyanerre a sorsra, igaz szerencsére előtte volt időm villámgyorsan leküldeni egy Lancestert a tengerfenékre. Végül egy Dora-t lepuffantottam a BF110-esemmel (legalább van a DO217-en kívül még egy használható gép a presetemben) amire persze csak assistot kaptam, de az is több mint a semmi ... (mégis hogy nézett volna már ki, hogy BR2.3-al lepuffantok egy 5-6BR-es gépet? még be kellett volna vallani, hogy csak a tudás számít ) Aztán közben ránéztem a nagyszájú hajópusztító hol jár, mert erősen vesztésre állunk... és mit látok? EGY ÁRVA HAJÓT SEM SÜLLYESZTETT EL!!! Na ezután nem hoztam be több gépet, csak gratuláltam a csapatunknak a csodás taktikához, és szépen elegánsan vesztettünk. Az egészben a jutalmazás és az elért helyezésem az amiért némileg kárpótolva érzem magam : második lettem, majdnem 20K silver, 9200LB ... Ez egészen jó volt most, bár bele sem merek gondolni mi(lyen jó) lett volna ha nyerünk (netalán még prém is van).
 23. Nah tegnap este összeült a szokásos kis haveri társaság, előkerült jó pár (7Liternyi) üveg bor, ellőttünk egy prémet, és megindult a játék. Felmentem 35 elejáéről 36 közepére szintben (örnagy lettem) haladt kicsit az angol, IL2-esem remek lett, nem mellesleg meglett az A5/U12 R1 modja, kijött a Dora6. Mentem egy igen epic meccset ahol leőtték az FW190A8 mindkét szárnyát, letettem hasra sikeresen és közben(!) még kilőttem egy földi célpontot. Rögtön utána one-hiteltem egy spitfire-t az U12-vel Vagy épp a legutóbbi meccs ahol első és végső csapás is voltam, és bár loss volt Budipapír kolléga nagyon jól tolta ő egyébként visszakerült a köv meccsbe mellém szintén. (Amúgy van rengeteg vicces név, az elmúlt 1 napban is sokat láttam de sajna gyakran elfelejtem őket. Nazisaurus és Hipster_Hitler még minidg viszi a pálmát) Szimpatikus meccs volt, amikor egymás után 3db FW190A-t lőttem le az FW190A5/U12-vel Az kevésbé volt szimpi hogy lelőttem egy TA152-t is amire csak assistot kaptam, pedig sértetlennek tűnő gépe két(!) crithitet is kapott majd a tengerben landolt. Az meg igen kellemetlen volt amikor a DO217E2-m úgy ért véget, hogy egyszerre üldözött egyA5/U12 egy Dora12, és egy TA152... tököm ki volt az FW-ktől. A végére azért kigyűjtöttem pár érdekes nevet akikkel ma találkoztam : Pschyhonaut (végülis ha van asztronauta ...) civilbre (civilben a bré) Kapitan_Airbus (és tele volt wizz-air járatokkal ) Africanhut (Egész életemben arravágytam, hogy egy afrikai kunyhó legyen a társam xD ) Végülis összesen 75db meccset mentünk (a 76ik már kicsúszott a vége a prémből - illetve az első kettőn sem volt, tehát végülis 73 meccs ment el prémesen) , ami meghaladja a legendás Szilveszter előtti 63 meccses alakításunkat is. Igaz most ugye a kevesebb gép miatt többet tudott menni a játék. Illetve az utolsó kb 15 meccs csökkentett nagy náci volt. Vagyis csak 4 gépet vittem ki (a két FW-t a BF110-et meg a DO217-et). Ezáltal csak azokat javíittam akiket fejleszteni is akartam, és minden helyzetre volt gépem, de ha végetért hamarabb mert kilőttek, kezdtem újat.
 24. Igen, azaz.
 25. Azért bírom az olyan embreket (aki neve alapján tutira értene angolul) hogy írok neki angolul nem érti (vagy nem teszi megy a dolgára). Írok neki franciául, hogy fedezzen mert én vagyok a damage dealer (DO217E2) semmi. Végül kínomba már törökül írtam neki, hogy Löften Koru beni, de semmi reakció... Létezik, hogy a három közül egyiknyelven sem értett? talán magyarul kellett volna megpróbálnom Viszont ennek ellenére lehoztuk a csatát győztesre, második helyezet lettem, (ami a nagy német vonalammal igen ritka) ráadásul még egy 30%-os LB booster is volt Szóval ez a post mehetett volnaa játékélményekbe is.
 26. Kösz, megtaláltam őket. A V5-ös még meg is van, csaksosem használtam és nem ott kerestem ahol kéne Néha azért az ember szeretne felfelé fejlődni is... bár mostanában jöttem rá, hogy 2.3-3.7-es BRen nagyon is jólérzem magam
 27. Találkoztam az utóbbi napokban Lincoln és Heinkel HE-112V nevű repülőkkel, ám egyik fejlesztési fában sem látom őket. (és a GE-s gépek között sem) Hogyan lehet elérni őket?
 28. Igen, szerintem is ez lehet a magyarázat. Szólok ha észreveszek ilyesmit.
 29. Igen, nagyjából. (Múltkor Geleszta előtt meg a törökkel buktam le xD ) De amúgy a lényeg, hogy nem jött senki sem segíteni így magam lőttem ki a támadót. (mondjuk az érdekes kérdés miért B34-et ír, mikor B25-el vagyok... )
 30. Level 35 lettem, egyből ennyire és megvan a Bajnok V achi! 100K SL és 75K LB nem semmi. Mire kaptam a Bajnok V kitüntetést amúgy?
 31. Érdekelne kinek milyen gépe van? ki miről is tolja a WT-t és egyebeket? Én ezzel vagyok most : Gigabyte B85M D3H Intel Core i3-4330 (3500MHZ, 4MB cache)Kingston Hyper X 8GB RAM Gigabyte GTX950 OC Windforce 2GBOCZ Agility 3 120GB SSD1TB Samsung 103UJ HDD2TB WD Green WD20EZRXLG HL-DT-ST GH24NSB0 DVD RAM meghajtóCorsair CX400Gigabyte Custom Airbrushed Tower![/size]UPC 120/10MbitBelinea 10 17 05 monitor