Lord_KROK

Member
 • Content count

  442
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Neutral

About Lord_KROK

 • Rank
  Officer cadet
 • Birthday November 28

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hungary, Debrecen / Cyprus, Protaras
 1. Amúgy azt hogy kell csinálni, hogy 1 lövéssel azonnal kinyírod a másik repülőt? mert nagy néha (10 meccsből egyszer) nekem is sikerül, de ugye kb nincs meccs amikor én nem így járok. Általában magasabb BRben 2-3-4 gépem jár így meccsenként, hogy pukk egy lövés volt. tehát biztos van erre technika, arról érdeklődnék, hogy is kell ezt? Mármint melyik esetleg az a gomb, amivel egyből leszeded az ellenséges gépet? vagy minimum, hogy is kell egy betalált lövéssel leszedni az ellent? velem olyan túl gyakran esik meg, hogy egy lövéssel leszednek, tehát tuti, hogy van valami módszer (gondolom nyílt titok, amiről még csak én nem hallottam). Persze poén lenne, hogy minden ilyen 1hit lelövésnél a rendszer jóváírjon nekem 5-10GE. Bár erre sosem fog sor kerülni, hiszen a Gajin szemében ez azt jelentené, hogy kb sosem veszek többé GE-t. Végül : miért kapok (amikor amúgy SL-el erősen bajban vagyok) Kalliope kedvezményt/bérlést (gondolom ez a drága tank nem kell senkinek sem, örök favorit a hadizsákmány ládánál) 10-50ezer / 1 millió SL helyett hadizsákmányként? miért kapok semmirevaló parancsokat, amiket úgysem használok fel sosem (meg maximum más profitál belőle) mikor SL-el bajban vagyok? miért kapok olyan gépekre backupot(/talismant - mondjuk erre nemigen volt még példa h ilyet kapjak) ami nincs is presetemben, sőt valószínűleg sosem lesz???
 2. Na, egy laza 16× -os csapássorozat az IL2M-el. Eddig olyan 8-10 körül volt a rekordom. Ezután persze emiatt még 10K SL-ért megnyertem a légy a legjobb parancsot is, ami épp folyamatban volt. Végül persze vesztettünk <_< (mint mindig), de legalább a mennydörgő szerepe is az enyém volt.
 3. Lehet tudni kb mikor jön az 1.69-es verzió? (nem várom ,csak előtte akkor sok replayt fel kell vennem és tudnom káne, hogy akkor hogy időzítsem a dolgokat).
 4. Én is ilyen voltam. Annyira nem jött be a tankos story meg sokminden. Megláttam h itt van repülőzés, nagyon megtetszett, engem a repülős rész vonzott ide.
 5. F4 Trop-om nem volt, vagy nincs meg sosem használtam. G2 Tropom van, szeretem, jó kis gép, de azért sugárhajtásút még sosem szedtem le vele (BF110 az más, azzal igen ). A G6 megint érdekes mert az fullra fejlesztve iszonyatosan sokat lő egyszerre. Az FW190A5U12-re emlékezett
 6. melyik BF109-el tudod te így kilőni a sugárhajtásúakat?
 7. Jah hát ez velem is gyakran megesik. Viszont van pozitívpélda is. MIkor a 2.3-as BF110-esemmel 6-os BRre lök be, azt szeretem Főleg h sok olyan ellenfél van akiknél akkor van P47, vagy más hasonló gép
 8. Ezt inkább a dühöngőbe kellett volna ....
 9. mit értesz az alatt, hogy feldob a játék?
 10. Dzsigolo Lanty ) volt ellenem. Épp egy D9-el nyomult,m én meg BF110-el hoztam a szokott formám (volt egyébként egy one-hitelésem a BF110-el ami tényleg egy lövés volt, és jött h csak a tudás számít FW190A8 volt az áldozat)
 11. Első WT témájú szerzemény, csak egy kis tesztrepülés. A végén sajna (a videón nem látszik) egy hatalmasat beszaggatott a játék, azért csapódtam be Azt nem értem feltéve miért ilyen gyenge a minősége, gépen RAW aviban sokkal szebb :
 12. Én nem vagyok klánban. Ugyanazzal a 3 emberrel szoktunk játszani majdnem naponta együtt, senki sem klántag sehol.
 13. Akkor nyomok fogadást, ha valamilyen okból feltétlenül mindenképp, biztosan veszíteni akarok.
 14. Silvert kaptál örüljél. Én leárazást vagy parancsokat kapok ilyenkor. Inkább 7500SL ...
 15. Nem ismeretlen a dolog, egy időben nekem is ez volt ha nagy német vonallal (BR6) indultam el repülni. Anyi extrával h mindnekinek egy lövés voltam. Nekem meg mindnekit félóráig kellett sorozni. A csapattársaid arra vannak,. hogy aszaftos killeket elvegyék előled, néha lelőjenek, aztn elszúrják a játékot... ez ilyen
 16. ... és egy újabb közben :
 17. Kösz Nekem pont a BF110 ami a legjobban a kezemre áll. Azzal vagyok még 6+ BRben is a legveszélyesebb. Újabb csapás a BF110-el amikor csak a tudás számít : FW190 A8 volt
 18. Súlyosan sérült (egyik motor füstölt, másik állt) BF110-el, még lelőttem a Wyvern-t. CSAK A TUDÁS SZÁMÍT! (na ezért van nekem a nagy német presetben is BF110, többet ér sokszor mint a többi gépem együtt).
 19. Hm, jogos meglátás, retain és nem retrain. abból indultam ki, hogy egy elírt retrain, de végülis így is van értelme.
 20. Elsőre én is azt gondoltam, hogy megmaradnak az olasz gépek, de : akkor mi ez a retrain dolog? Valahogy nem jön nekem ez össze
 21. Én is így gondoltam, de azok pont segíthetnek nekem, itt-ott alacsonyabb helyeken igazítani.
 22. Ez a retrain izgalmas lehet, mert eléggé elcsesztem a német fámat,szal most akkor tudnék javítani Akkor a sparviero sorozatot és a többit kezdhetem előről... sebaj, nem oylan magas tieres gépek azok. PO2 meg OS2U mik voltak? Nem is hallottam róluk
 23. Na nekem van olyan presetem ami tele van olasz gépekkel (is). Plusz igen kár, hogy akkor a németen kevesebb gép lesz (bár engem már nem érint megvan minden olasz gép, csak így könnyebb lesz a nagyobb német gépeket kifarmolni azoknak akik ezután kezdik, de mind1)
 24. Az voltaképp az Axisnál is elférhetett volna. Főleg h a német vonal ugye most is tartalmaz olasz gépeket. Vagy azok kikerülnek és más néet gépek kerülnek be? vagy hogy lesz ez vajon?