BackToTheGround

Regia Aeronautica
 • Content count

  1,253
 • Joined

 • Last visited

medal medal medal medal

Community Reputation

487 Good

About BackToTheGround

 • Rank
  Squadron leader
 • Birthday 09/10/1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,712 profile views
 1. sound

  +1 I still remember this video:
 2. És ott még a Carrier sem olyan, mint itt...
 3. Ha ez vigasztal, ilyenkor a másik csapatnak is loss.
 4. A torpedó eleve 900kg, másrészről meg ez nem indokolná a teljesítményromlást. A takeoffba minden beleértendő. Szerk.: ebbe az is beletartozhat, hogy adott üzemanyag mennyiségnél mennyivel nyomhat többet.
 5. A beszélgetés szempontjából szerintem mindegy a másik kettő G55, mert csak a prémiumok kezeléséről volt szó. A G55S torpedóval együtt van, de az előző tömeg is torpedóval együtt volt, szóval a helyzet azzal együtt változott. Amit te írsz az akkor lenne igaz, ha csak a torpedó tömegét adták volna hozzá, és kész. Vagy nem jól értek valamit? De egyébként ismerősöm az egész fát ezzel húzta ki, és a ninja patchtől teljesen függetlenül mondta, hogy nem emelkedik úgy, több energiát veszít fordulóban stb. Én ellenfélként csak az emelkedést vettem észre eddig.
 6. Így van. Viszont abban nem volt igazam, hogy többször, mert tényleg csak egyszer, csak két patchben láttam ugyanazt, ezért zavart meg. (https://gdoc.pub/doc/1pUvUQZKDvo3KQjw1gvGDJjsr6xm_OkQswI43cprMrCY) Viszont a lényegen nem változtat. 500 kg az 500 kg.
 7. Azért ez nem teljesen ilyen egyszerű, mert a G55-nek azóta emelték a tömegét többször is (nyilván rejtett változtatásokban), és már nem az a gép, mint ami bekerült. A Wyvernről lehetne vitatkozni, de az még valóban a tolerálható esetek közé tartozott. Nyilván ilyenkor a spam is rátesz egy lapáttal, de szerintem ennél egy kicsit többről van szó. Érdemes visszaemlékezni mi volt a BV 238-nál is, pedig azt pont nem lehet spamelni.
 8. Ezért kéne kétszer is meggondolni, hogy mit raknak be, és amit beraknak, azt nem félkész állapotban. Pl.: Ki-100, A7M, LF spiti, stb. Ha ez így lenne, akkor a BR emelés nem lenne olyan drasztikus, hogy azért rinyálni lehessen. Másrészt kicsit a sarkára is állhatna néha a Gaijin, mert azt nagyon ügyesen belecsempészték a szerződésbe nem olyan régen, hogy kedvük szerint alakíthatnak át már bent lévő járműveket (lásd.: F6F-3 ---> F6F-5, stb.), de attól még a premium cuccok ugyanolyan szarok maradnak, mert nem nagyon mernek hozzányúlni. Jól dokumentált bug reportok ellenére sem. Szerintem ezt az említett két dolgot kéne egyensúlyba hozni, és akkor kezelhető lenne a dolog. A probléma ott kezdődik, hogy én is azt látom, amit Tibi leírt az utolsó mondatában. " Csak hát akkor nem lehetne ezt eljátszani, hogy behozok egy enyhén op szagú prém gépet, aztán ha majd már kellő mennyiséget eladtam és már lázad ellene nagyon a jónép, akkor butítunk rajta egy kicsit. Ennyi." Ezzel ki lehet kerülni azt, hogy egyértelműen P2W-nek legyen nevezve a játék, mert hát végeredményben nem marad OP az adott jármű, de a vásárló mégis kap valamit a pénzéért, mert X ideig lehet vele átlagon felül aratni. A Wyvern volt az első ilyen prémium gép, azóta minden egyes patchben van valami ilyesmi, hol tankoknál, hol repülőknél, szóval szerintem ez tudatos.
 9. Az a baj, hogy pontosan emiatt nem is nagyon merik változtatni a premium járműveket, pedig jó párat ki kéne javítani. Nem lenne gond az sem, ha nem adnák vissza az árát, csak BR-ezzék rendesen úgy, hogy közben maradjon meg abban a rankban, amiben megvetted. Szerintem elég egyszerű megoldás lenne.
 10. These are very old videos, with the current state you can't really do those maneuvers in realistic, even with more fuel. You have a chance if the enemy is very bad tho.
 11. Nyugi, nekem sem tetszik az ötlet, nem a védelmükben írtam. Én pl levegőben is jobban szeretném markerek nélkül.
 12. Nem tudom ezt hol hallottad, de tudtommal ilyenről szó sem volt, hogy árkád lesz. RB lesz markerekkel a mostani álláspont szerint, csak gondolom a sok reálos mérgében leárkádozta.
 13. Ja értem, csak nem volt egyértelmű, mert én is írtam, hogy nekem is volt ilyen. Volt egy poszt erről itt a nemzetközi fórumon, de esélytelennek tűnik, kb. másfél éve olvastam valahol. Ott volt valami összefüggés a hangárban lévő járművekkel is, de már meg nem mondom, hogy pontosan mi volt.
 14. Az mondjuk nem lenne rossz, mert a mi tankosaink azt mondták, hogy tuti nem fogják játszani, ha marad a marker. Szerintem ennyi kompromisszum nem lesz elég, hogy bevonják az árkádosokat.
 15. Fentebb már én is írtam ezt, a gond csak az, hogy egyáltalán nem árkád tankozok. Szerk.: meg az, hogy nem is így néznek ki az említett botok azóta.
 16. Ezt írtam én is fentebb, csak annyi, hogy nem láttunk hozzájuk bot nevet, sem a klán név helyén, sem utána, csak pontpontpont volt. Pedig elvileg úgy kéne, hogy legyen, közben egyet megtaláltam: https://www.reddit.com/r/Warthunder/comments/1x7fgb/bots_with_players_names_ie_boris_playername/cf8rbhs/ Másnap kérdeztem a srácot, azt mondta nem is játszott egy csatát sem akkor. A másik dolog, hogy nekem is volt már ilyen, csak én nem foglalkoztam vele. Olyan géppel, amivel egy büdös kört nem mentem, nem is tankoztam akkor egyáltalán, sem eventen nem mentem, semmi, egyszer csak ott volt a statisztikában 2-3 lefutott csatával, 0 killel.
 17. Anno azért volt, mert a töltés közben nem csatlakozott játékosok neve bent maradt. Ilyenkor a bot nevét kapták meg klán névnek, de egy ideje már sokan a saját klánjukkal szerepeltek. Igen biztos azért, mert nem tudnak független AI-t írni. Egész biztos.
 18. Most miért? Ez tényleg így van, és nincs is benne semmi rosszindulatú. Megpróbálom megkeresni a print screent, mert az egyikről csináltam is. Még a random csapattársaim is ott röhögtek, hogy a botnak van klánja. Egyszer meg az én ismerősömet rakta be botként, ott voltunk egy csatában. Lehet azóta már ezt kivették ezt, azt nem tudom. Másik, ha jól emlékszem itt a fórumon is volt erről szó még nagyon régen, vagy egy mod, vagy valaki mondta, de már sajnos semmi konkrétat nem tudok visszaidézni.
 19. A játék be szokott rakni botokat olyan csatákba, ahol 1-1 ember hiányzik a megfelelő létszámhoz. Ezek sokszor egy random játékos profiljával történnek.
 20. Nézhető stream az első tesztről: https://www.twitch.tv/videos/158335654
 21. I think the basic idea is not bad but I don't know why we have markers and why is just 5v5.
 22. Szerintem nem lenne logikus, mert alacsony szinten könnyebb a játék. A tapasztaltabb játékosok visszajárnának alázni a kezdőket, mert ott hatékonyabban fejlesztenének. Vagy azt eredményezné, hogy alig játszanának fentebb, pedig rank IV-V-nél néha így is alig akar berakni, hogy nincs ez.
 23. Here is a stream: https://www.twitch.tv/videos/158335654
 24. "Russian and German vehicles(specifically Me 410, and others) will be receiving new kinds of ordnance to balance their CAS ability relative to other nations." Doesn't sound weird for you? I mean, I'm happy they will get more ordnance but shouldn't they get them because they had it anyway and not just because "balance"? And what about other planes that are missing ordnance since...years? I guess we have to wait more because they are not related closely to CAS or they are still good enough.
 25. Itt vannak: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1InPHqDQ0I25COHuZ5A4ptDoq1679m5XTR8IUvHZEC1M/pubhtml
 26. Ha jól emlékszem, akkor vízszintes repülésben mach 1 alatti sebesség a felső határ. Tehát elviekben kerülhetnének még be a mostaniaknál erősebbek is, csak nagyon kevés, és nem minden nemzethez, vagyis a balansz még a mostaninál is siralmasabb lenne. Ez az egyik, a másik akadály a már fentebb említett utánégető, a harmadik pedig az irányított rakéta.
 27. Azért van különbség aközött, hogy valamit csak pillanatnyi meggyőződés miatt nem raknak be, meg aközött, hogy nem lehetne balanszolni, vagy a játék motorja nem teszi lehetővé. Repülőknél sem a boost, sem a WEP nem úgy működik, mint egy utánégető, úgyhogy a helyedben én nem nagyon várnám sem az F35-öt, sem a többi ilyesmit. Irányított rakétákkal amúgy is mit kezdenénk? . De nem nagyon látom értelmét egyébként sem. Rank V repülőknél így is a top jetekről szól, a legbalanszolatlanabb része az egész játéknak, először azt kéne rendbe tenni. Felesleges továbbmozdulni csak azért, mert egyesek a játékban lévő pár száz járművel nem tudják lekötni magukat.
 28. Az első sem férhet bele, mert van utánégetője. Az évszámkorlátot pedig már rég elhagyták, úgyhogy azt igazából nem is kell nézni.