air_fighter_hu

Member
 • Content count

  350
 • Joined

 • Last visited

medal medal

Community Reputation

30 Neutral

About air_fighter_hu

 • Rank
  Officer cadet

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

743 profile views
 1. Repcsiknél is? Tegnap úton Moszkvába csak az egy shitfire volt nálad de sztem nem vettél észre pedig melléd is repültem .
 2. Köszi .
 3. Azt megkérdezhetem ehhez melyik csúszkát kell lehúznom?Mert főleg az elhagyott gyárral van tele a tököm hogy minden méteren bokor vagy kőfal azt vegyek észre valamit hamarabb. Privibe is jó nekem a válasz.
 4. A crossout-ot asszem ők csak reklámozták vagy mi de nem ők csinálták , a többit nem tudom.
 5. Ezt mikor sikerült elcsesznie a gajinak?Játszhatatlan a tank AB , pár hónapja főleg repültem, ma Lanty-val össze futottam repülésbe és ez fogad a tankoknál... 40m-re nem spotolja. Nem tank RB-zni akarok -.-"
 6. Igen 2-3 napig.. de legalább kiderülne melyik bekerülő járműhöz kell hozzá nyúlni mielőtt ki megy éles szerverre, nem?
 7. Akár , vagy minden jármű megvan fullos-an (akár crew is) és lehetne őket tesztelni 2-3 napig nem csak pár órán át aminek fele azzal megy el hogy rájövök hogy van teszt szeró és frissítgethetem.
 8. Ezért kéne valami olyasmi teszt szeró mint a wot-nál, akkor többen kipróbálhatnák az új cuccokat...
 9. Night fighter camo .
 10. Nem tudom ebbe a topicba való-e ha nem akkor sry.Tegnap 2x is sikerült ezt az üzit előhozni amennyire figyeltem akkor mikor lövész nézetbe lőttem és gyorsba vissza váltottam pilótára akkor írta ki.
 11. Olyankor ha nem szakaszba vagyok a 2ik spawn halál után megyek hangár, de igen aki repcsi ab-be spawn campel az se normális sztem....
 12. Leszedték már vele/nem jött még be vele. Nem tudom ,ezt dobta a gép...
 13. De ha a társnál bent van 6,3 akkor te is azt az mm-et kapod azt nem nézi hogy nálad 5,0 a max , a 6,3 miatt simán felvág akár 7,3ba is ahol széttépnek.
 14. A 2 Do 4,7 és 5,0 a Yak asszem 6,0-s az simán jöhet szembe f84 nem tudom mekkora de ahogy gépeket nézem keményen feldobott br-be de lehet társ miatt a Ta az nem 6,3 környéke? akkor meg nem kell csodálkozni ha feldob.