Gelesztaa

Forum Moderator
 • Content count

  5,039
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,359 Outstanding

4 Followers

About Gelesztaa

 • Rank
  Lumbricidae
 • Birthday 01/21/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hungary

Recent Profile Visitors

6,214 profile views
 1. Hi @cashmeowsidehbd! Quoting what is written in the Gaijin Store under the change name menu: You can once change your nick for free. All next changes have to be purchased separately. That means only the first name change is free.
 2. Glad to hear that! Still, could you please make and attach some screenshots of the issue that was not resolved by game restart?
 3. Hi @Vincent_Magnus! As you said, the Caproni Ca.60 was designed to be an airliner, sooo... I think chances are minimal, but still, you can try posting a suggestion. If you have access to the Italian CBT, use this section instead. Before submitting a suggestion, make sure you read the posting guidelines and rules.
 4. Hi @LM_Grizzles! I think most of the players have some kind of frustrations regarding Battle Ratings. Since I don't see any questions in your post, the only thing I can do is to redirect you to other topics/sections of the forum. Feel free to share your opinion regarding Battle Ratings here, ask for advice in the Army Academy, or discuss German tanks here.
 5. Hi @Dobs_! While I don't know if it is possible, my advice would be to submit a suggestion here. Please read these before posting a suggestion!
 6. Hello! Have you tried restarting the game? Also, can you please attach some screenshots?
 7. Javítva a hiba, ami miatt a repülőgépek fülkéjéből nem látszódtak a matrcikát. Továbbfejlesztett kliensstabilitás. Ezen frissítésjegyzék csak a főbb változásokat tartalmazza. Előfordulhat, hogy néhány frissítés és javítás nem került bele a leírásba. A War Thunder folyamatos fejlesztés alatt áll, és megeshet, hogy egyes javítások kliensfrissítés nélkül kerülnek be.
 8. Ha már PvE, gondoltam megyek egyet, megnyertük, kaptam egy 300%-os ezüst fokozót, tök jó. Gondoltam britekkel megyek, mert nem sok kell az FV4005-höz, meg is lett csata után. Az asszisztok és halálok számán látszik (nomeg persze a killeken), hogy kik voltak britekkel
 9. Nekem Magyarország van megadva mint a fiókom "helye". Ha rámegyek egy csomag vásárlására, majd kiválasztom a Visa/MasterCard lehetőséget, a rendszer alapból euróban akarna fizettetni velem, de egy kis felugró ablak megkérdezi, hogy "Szeretnék-e inkább magyar forintban fizetni?". Ugyanitt található egy lista, melynek lenyitásával az összes választható pénznem látható. Tehát igen, elvileg lehet a listából bármilyen pénznemmel fizetni európai államokon belül is.
 10. Ha fel tudsz jönni Discordra, akkor megpróbálhatok segíteni.
 11. Ha jobban megnézed, DMM fiók nélkül is lehet yenben fizetni a webáruházban (és megannyi más valutával). Ettől függetlenül valóban meg kell szabadulni a DMM-es fiókösszekapcsolástól, mert elvileg csak japánoknak volt engedélyezett.
 12. Javítva a hiba, ami miatt alacsony grafikai beállítások mellett zöld tárgyak és textúrák jelentek meg (hibajelentés). Továbbfejlesztett kliensstabilitás. Ezen frissítésjegyzék csak a főbb változásokat tartalmazza. Előfordulhat, hogy néhány frissítés és javítás nem került bele a leírásba. A War Thunder folyamatos fejlesztés alatt áll, és megeshet, hogy egyes javítások kliensfrissítés nélkül kerülnek be.
 13. Ahogy @Blackbird1 mondta kb. Bocsi, nem tudom, mi lenne rá a magyar megfelelő
 14. @KjisszHUN: 4:13 körül nézd a killfeedet.
 15. Kedves Játékosok! Megérkezett a Thunder Show eheti epizódja! Jó szórakozást a közösség legfrissebb nyertes videóihoz, de ne feledjétek: ti is küldhettek be videókat a lenti leírás alapján! Üdvözöl a Thunder Show! Nektek is volna olyan videótok, amit szívesen megosztanátok a közösség többi tagjával? Egy hősies összecsapásról, egy elbaltázott akcióról vagy csak egy véletlen helyzetről, ami elképesztően jól nézett ki? Nos, akkor akár ti is bekerülhettek a műsorba! A Thunder Show hetente jelentkező adásához ezeket a videókat gyűjtjük össze, és négy kategóriában hirdetünk győzteseket, akiknek a videói természetesen be is kerülnek az adásba. A kategóriák: The Most Epic Video – A leghősiesebb The Best Fail – A legszerencsétlenebb The Funniest Video – A legviccesebb The Most Original Video – A legeredetibb A nyeremény minden kategóriában 5000! Videó nevezése a műsorba Vegyetek fel és rakjatok össze egy legfeljebb 3 perces videót, ami beleillik a korábban említett 4 kategória valamelyikébe. FIGYELEM! A nevezett videónak a saját munkátoknak kell lennie, emellett első alkalommal publikáltnak, és nem ütközhet szerzői jogokba. Iratkozzatok fel a hivatalos YouTube csatornánkra: https://www.youtube.com/warthunder Töltsétek fel a videótokat a saját YouTube csatornátokra, és küldjétek el nekünk a linket az alábbi a thundershow@gaijin.ru e-mail címre. Az !ANGOL NYELVŰ! e-mailnek tartalmaznia kell, hogy melyik kategóriában nevezitek a videót, a játékbeli felhasználóneveteket, valamint azt az e-mail címet, amivel regisztráltatok a játékba, így el tudjuk küldeni a nyereményeteket, ha a ti videótok kerül ki győztesként!
 16. esemény

  Háttérkép letöltése: 2560x1440 | 1920x1080 | 1280x1024 Ebben a csatában nincsen se csapatok, se szövetkezések, mindenki csak saját magáért felelős. Az új Battle Royale esemény eldönti, hogy ki az a harcos, aki a legjobban megértette a szabályokat. Mostantól június 26. 9:00-ig Új küldetés — "Battle Royale" árkád és realisztikus játékmódokban Csak egy próbálkozás és egy cél - légy az utolsó életben maradó játékos az ellenfelek tucatjai között az egyre zsugorodó csatatéren. Feltételek: III-V. rangú járművekkel lehet részt venni. Az ellenfelek a harci minősítésetek (BR) alapján lesznek kiválasztva. Csak egyedül játszhattok (osztagként nem!). Az esemény először van jelen a játékban, és lehet, hogy a tervezettnél korábban véget ér. A győzelem megszerzéséhez nem elég pusztán erősnek lenni, szóval sok szerencsét kívánunk!
 17. Csak a napokban kaptuk meg az új szövegeket. Már le van fordítva, ha legközelebb frissítik a nyelvi fájlokat, már rendben lesz minden. Minden más, a magyar verzióban szereplő angol szöveggel ugyanez helyzet.
 18. üzlet

  Június 22. 15:00 és július 5. 15:00 között Egyedi csomagok féláron! 50%-os leárazás különleges csomagokra, amik olyan egyedi matricákat és titulusokat tartalmaznak, melyek később már nem lesznek megszerezhetők! Vessetek egy pillantást a napirendre, és válasszátok ki a nektek megfelelő csomagot! Június 22. és június 26. között War Thunder - “Vengeance from above” csomag 63.96 31.98 VÁSÁRLÁS A csomag tartalma: LaGG-3-34 kezdőcsomag; IL-2 Avenger kezdőcsomag; Pavel Golovachev's Yak-9M haladó csomag; Peshka haladó csomag; Egyedi titulus - Vengeance from above; Egyedi matrica - Yak-9 29GvIAP jelölése War Thunder - “Thirty-Four” csomag 65.97 32.99 VÁSÁRLÁS A csomag tartalma: Guards kezdőcsomag; Shielded T-34E haladó csomag; T-34-85E, 1945 haladó csomag; Egyedi titulus - Baptized by Fire; Egyedi matrica - Szovjet fáklya. War Thunder - “Stiff Upperlipped” csomag 109.97 54.99 VÁSÁRLÁS A csomag tartalma: A43 Black Prince haladó csomag; Centurion haladó csomag; Wyvern haladó csomag; Egyedi titulus - Stiff Upperlipped; Egyedi matrica - Angol buldog A csomagok végső ára attól függ, hogy rendelkezel-e már valamelyik alcsomaggal. Jelentkezz be a webáruházba a személyre szabott ár megtekintéséhez! Vásárlások megkapod az összes járművet, Arany Sast és prémium időt, melyet a csomag tartalmaz és mely nem került levonásra a végső árból. Megjegyzés: valamelyik csomagbéli jármű birtoklása még nem elegendő ahhoz, hogy annak ára levonásra kerüljön, ugyanis az egész csomagot birtokolnod kell. Vess egy pillantást a vásárlási előzményeidre. MEGJEGYZÉS! Ha egy adott csomag minden alcsomagjával rendelkezel (például megvetted már a Vengeance from above csomag minde a 4 alcsomagját), úgy is megszerezheted az egyedi titulusokat és matricákat, ha június 22. és július 5. között bejelentkezel a játékba és szerzel legalább egy győzelmet. Az ezen követelményeket teljesítő játékosok július 6. után kapják meg a titulusokat. Az ajánlat csak PC, Mac és Linux felhasználók számára érvényes. A PS4 felhasználóknak a közeljövőben lehetőségük lesz az alábbi csomagokat megvásárolni féláron: Ultra haladó csomag; Heavy Armor haladó csomag; Shielded T-34E haladó csomag; A43 Black Prince haladó csomag; Typhoon haladó csomag; Ki-87 haladó csomag; King Tiger haladó csomag; P-38K haladó csomag; Heavy Tank No. 6 haladó csomag; T29 haladó csomag.
 19. Aktuális bajnokságok megtekintése Árkád csaták Realisztikus csaták Szimulátor csaták REPÜLŐGÉPEK SZÁRAZFÖLDI ERŐK A bajnokságokra a http://tss.warthunder.com portálon lehet regisztrálni
 20. Kedves Játékosok! Megérkezett a Thunder Show eheti epizódja! Jó szórakozást a közösség legfrissebb nyertes videóihoz, de ne feledjétek: ti is küldhettek be videókat a lenti leírás alapján! Üdvözöl a Thunder Show! Nektek is volna olyan videótok, amit szívesen megosztanátok a közösség többi tagjával? Egy hősies összecsapásról, egy elbaltázott akcióról vagy csak egy véletlen helyzetről, ami elképesztően jól nézett ki? Nos, akkor akár ti is bekerülhettek a műsorba! A Thunder Show hetente jelentkező adásához ezeket a videókat gyűjtjük össze, és négy kategóriában hirdetünk győzteseket, akiknek a videói természetesen be is kerülnek az adásba. A kategóriák: The Most Epic Video – A leghősiesebb The Best Fail – A legszerencsétlenebb The Funniest Video – A legviccesebb The Most Original Video – A legeredetibb A nyeremény minden kategóriában 5000! Videó nevezése a műsorba 1. LÉPÉS: Vegyetek fel és rakjatok össze egy legfeljebb 3 perces videót, ami beleillik a korábban említett 4 kategória valamelyikébe. FIGYELEM! A nevezett videónak a saját munkátoknak kell lennie, emellett első alkalommal publikáltnak, és nem ütközhet szerzői jogokba. 2. LÉPÉS: Iratkozzatok fel a hivatalos YouTube csatornánkra: https://www.youtube.com/warthunder 3. LÉPÉS: Töltsétek fel a videótokat a saját YouTube csatornátokra, és küldjétek el nekünk a linket az alábbi a thundershow@gaijin.ru e-mail címre. Az !ANGOL NYELVŰ! e-mailnek tartalmaznia kell, hogy melyik kategóriában nevezitek a videót, a játékbeli felhasználóneveteket, valamint azt az e-mail címet, amivel regisztráltatok a játékba, így el tudjuk küldeni a nyereményeteket, ha a ti videótok kerül ki győztesként!
 21. Szerintem nincsen egyelőre más infó sajnos, legalábbis nem tudok róla.
 22. Ezt nem tudom láttad-e. Nagyon-nagyon ígéretes. http://enlisted.net/en/news/show/12-roadmap-enlisted-en
 23. Igen, a Chieftain prototípusa volt
 24. Mert első generációs (MCLOS).
 25. Írj rám egy privátot légyszi, és akkor nem fogom elfelejteni.
 26. Én egyszer szereztem járművet ezzel a kötvényes dologgal, azóta inkább a boostereket szerzem be, ugyanis határidő nélkül aktiválhatók.
 27. Egyébként szokott dobni a játék arról üzenetet, hogy másodlagos fegyverzet nélkül van bevihető járműd. @Kulcsos12 köszi a megerősítést.
 28. Kéne egy olyan screenshot, ami mutatja, hogy mennyi SP kell a Typhoon és a Hurricane csatába viteléhez úgy, hogy a képen az is látszik, hogy valóban nincsen se rakéta, se bomba kiválasztva hozzájuk.
 29. Azt ilyen esetben azért nem ártana tudni, hogy hány killhez volt elengedhetetlen a heatfs. Sajnos leégett a laptopom töltője, így most nem tudom visszanézni a meccset, de ha meglesz az új, szakítok rá időt. Egyébként még mikor nem volt heatfs lőszere az M46-nak, akkor is voltak olyan meccseim, amikor az amerikai csapat átgázolt a német vagy szovjet/német csapaton, két-három M26 Pershinggel az élen.
 30. Itt nem teljesen értem a problémát. Másodlagos fegyverzet (bomba/rakéta) nélkül sem tudtad bevinni egyik repülőt sem?
 31. Sajna mindenki eldöntheti, hogy mivel akar játszani, tehát pl. én is bevihetem ugyanazon csatába pl. az M103-at és egy M2A4-et, mert én így szeretném. Akinek pedig nincsen kísérő járműje pl. egy 5.7-es Tigris mellé, akkor az kicsit eltolta a fejlesztési előrehaladást, mert "Tiger was the best tank of ww2", és innentől kezdve más nem számít (az sem, hogy a félállásában minden más használhatatlan abban a BR régióban).
 32. 9 killt produkáltak M46-ok (és nem biztos hogy mindig mindenki HEAT-FS-t használt), míg 10 kill fűződik nem M46-okhoz. Ez inkább azt mutatja, hogy ezen az ellenséges csapaton bármi atgázolt volna.
 33. reddit.com/r/warthunder egy mike10d nevű emberke szokott beküldeni olyan posztokat, hogy unofficial patchnotes (lila jelölésű), na azokban szokott elég sok minden szerepelni. talán így a legegyszerűbb www.reddit.com/user/mike10d
 34. Zavart érzek az erőben.
 35. Nem minden kerül kilistázásra, ezért kell követni a Redditet és az angol nyelvű forumrészt.
 36. Pedig be lehet
 37. Igen, az M46 mindig is pöpec volt (a prémium verziót nincsen értelme különvenni, hisz a kettő ugyanaz a festést leszámítva), más kérdés az, hogy ki tudja használni és ki nem. Egyébként kétlem, hogy a fejlesztők közül bárki is nézné azt a Facebook csoportot. TM 43-0001-28 Army Ammunition Data Sheets 2-61. oldal
 38. Kik sírtak és hol? Muti már.
 39. ASU-57 bajban lenne.
 40. Újabb 242 fiók került végleges kitiltásra, amiért illegális, harmadik féltől származó módosításokat használtak, és ezzel megsértették a végfelhasználói licencszerződést (EULA). A bevezetett jelentési rendszer ismét kulcsfontosságúnak bizonyult abban, hogy a játékosok szerepet tölthessenek be a játék tisztán tartásában. A módosításokat érzékelő algoritmus tovább javul. Figyelmeztetés! A végleges kitiltással a játékos mindent elveszít a fiókjából. Köszönjük az éberségeteket! Kitoltott fiókok listája:
 41. JÁTÉKHIBAJELENTÉSI ÚTMUTATÓ HIBABEJELENTŐ RÉSZLEG HIBAJELENTŐ RÉSZLEG – ÁLTALÁNOSAN Ez a fórumrészleg a játékhibák jelentésére szolgál. A jelentett hibákat a technikai moderátorok kezelik. Kezelés alatt értendő a hiányosságok kijavítása, kérdések feltétele a hibával kapcsolatban stb., illetve ők azok, akik eljuttatják az információkat a fejlesztőknek. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a rend és szervezettség fenntartása érdekében ez egy erősen előmoderált részleg. Ez azt jelenti, hogy az új hozzászólások és topikok csak valamelyik technikai moderátor jóváhagyása után válnak majd láthatóvá! HIBAJELENTÉS BEKÜLDÉSÉNEK MENETE 1) Érintett platform kiválasztása A fentebbi hivatkozásra kattintva láthatjátok, hogy a különböző platformokhoz külön-külön fórumrészek tartoznak (Windows, Mac, PS4, Linux, Nvidia Shield, Steam). Itt válasszátok ki a megfelelő részleget. 2) Hiba jellegének kiválasztása Mivel a többség Windows operációs rendszer alatt játszik, így ez kerül kiemelésre, melyhez a hibajelentő fórumrész ITT található. A linkre kattintva látható, hogy a hibák kategorizálva vannak az alábbi módon: Work-In-Progress Client - Windows — Munkaverziós (WiP) klienst érintő hibák Client and Launcher Crashes — Kliens- és indítóösszeomlások Connection and Update Issues — Kapcsolódási és frissítési hibák Flight and Damage Model Issues — Repülési- és sérülési modelleket érintő hibák Forum and Main Website Bugs and Issues — Fórummal és hivatalos weboldallal kapcsolatos hibák Game Controls and Devices Issues — Irányítással, billentyűkiosztással, játékvezérlőkkel kapcsolatos hibák General Gameplay and Balance Issues — Általános játékmenettel kapcsolatos és balanszbeli hibák Graphic and Devices Issues — Grafikával és grafikus eszközökkel kapcsolatos hibák Interface, Text and Localization Issues — Kezelőfelület, szövegek és fordítások hibái A magyar fordítással kapcsolatos hibákat IDE várjuk! Map, Missions and AI Issues — Pályákat, küldetéseket és a mesterséges intelligenciát érintő hibák Sound and Devices Issues — Hanggal és hangeszközökkel kapcsolatos hibák Válasszátok ki az általatok talált hiba jellegének megfelelő részleget. 3) Topik létrehozása a hibához Minden hibajelentéshez tartozik egy topik, de egy topikba csak egy hibajelentés kerüljön. A topik nevében ajánlott röviden megfogalmazni a hiba mivoltát, illetve fel szokás/lehet tüntetni a játék aktuális verziószámát; pl.: [1.69.2.54] Sherman II wrong armor values. A topik címe ANGOL nyelvű legyen! 4) Hiba megfogalmazása, szövegezése A topiknak tartalmaznia kell kivétel nélkül minden egyes információt, amit a hibával kapcsolatban tapasztaltál, megfigyeltél stb., annak körülményeit, reprodukálhatóságát, tehát mindent, amit el lehet és el is szükséges mondani a dologról. A hibajelentések megírásakor ANGOL nyelvet KELL használni. 5) Csatolandó fájlok A hibajelentés érvényességéhez elkerülhetetlen, hogy csatolva legyenek a szükséges és megfelelő fájlok (clog, launcher log, dxdiag, képernyőmentés, visszajátszás stb.). CLOG: a játék telepítési könyvtárában lévő .game_logs mappában található .clog fájlok. Minden esetben szükségesek a hibajelentéshez! Akárhányszor elindításra kerül a játék, egy .clog fájl létrehozásra kerül, tartalma akkor válik véglegessé, ha a játék bezárásra kerül (egy .clog fájl tehát játékindítástól bezárásig tartalmaz információkat). A fájl neve alapján egyértelműen azonosítható, hogy melyik .clog melyik futáshoz tartozik, például: Indítás: 2017_06_12_21_57_45__8588.clog – [ÉÉÉÉ]_[HH]_[NN]_[ÓÓ]_[PP]_[MP], azaz év_hónap_nap_óra_perc_másodperc. Bezárás: a fájl létrehozásának dátuma (Total Commander a dátum oszlop, Fájlkezelőben a módosítás dátuma oszlop mutatja). LAUNCHER LOG: a játék telepítési könyvtárában lévő .launcher_log mappában található .txt fájlok. Szükséges, ha az indítópult okoz problémát (például rendszeresen összeomlik). Akárhányszor elindításra kerül az indítópult, egy .txt fájl létrehozásra kerül, tartalma akkor válik véglegessé, ha az indítópult készen áll a játék futtatására (egy launcher log fájl tehát az indítópult egyszeri indításához tartalmaz információkat). A fájl neve alapján egyértelműen azonosítható, hogy melyik launcher log melyik indításhoz tartozik, például: Indítás: 2017_06_13_20_47_36__5724.txt – [ÉÉÉÉ]_[HH]_[NN]_[ÓÓ]_[PP]_[MP], azaz év_hónap_nap_óra_perc_másodperc. DXDIAG: általános jellemzés a számítógépről. Szükséges, ha grafikabeli/hangbeli stb. probléma lépett fel. A dxdiag fájl beszerzésének módja: start menübe egyszerűen be kell írni, hogy dxdiag, majd ütni kell egy entert (esetleg start menü → futtatás → felugró ablakba írni a dxdiag parancsot), ezt követően ha végigfutott az elemzés, kattints a Minden adat mentése... gombra, a fájlt pedig mentsd olyan helyre, ahol megtalálod. KÉPERNYŐMENTÉS: a játék telepítési könyvtárában lévő Screenshots mappában található fájlok. Szükségesek, hiszen a képernyőmentések tudják a legjobban szemléltetni a hibákat. Akárhányszor készítesz egy képernyőmentést a játékban, egy .jpg fájl létrehozásra kerül (ha az indítópult beállításaiban be van pipálva a JPEG Screenshots/JPEG képernyőmentés opció). A fájl neve alapján egyértelműen azonosítható, hogy melyik képernyőmentés mikor készült, például: Készítés ideje: shot 2017.06.14 12.15.48.jpg – [ÉÉÉÉ].[HH].[NN] [ÓÓ].[PP].[MP], azaz év.hónap.nap óra.perc.másodperc. VISSZAJÁTSZÁS: a játék telepítési könyvtárában lévő Replays mappában található .wrpl fájlok. A hibajelentés fajtájától függően szükségesek lehetnek. Akárhányszor játszol egy csatát, egy .wrpl fájl létrehozásra kerül (egy .wrpl fájl tehát egy csatát reprezentál). A fájl neve alapján egyértelműen azonosítható, hogy melyik visszajátszás mikor zajlott csatához tartozik, például: Csata ideje: #2017.06.14 14.40.52.wrpl – [ÉÉÉÉ].[HH].[NN] [ÓÓ].[PP].[MP], azaz év.hónap.nap óra.perc.másodperc. 6) Esetleges további teendők Ha láthatóvá lett téve a hibajelentés, az adott technikai moderátor írni fog egy választ rá, melyben felhívhatja a figyelmedet az esetleges hiányosságokra, megkérhet több fájl csatolására, további kérdéseket tehet fel a hibával kapcsolatban, türelmedet kérheti a tesztelés idejére, illetve jelezheti, hogy a hibajelentés dokumentálásra került. Utóbbi esetén több teendőd lényegében nincsen. Kövessétek figyelemmel a saját hibajelentéseteket!
 42. Attól függ. Alapvetően komoly gondot okoz az ellenfelek sebzése, de ha lefele dob a MM (4.0-5.0-ás meccs), akkor téged is kevesen karcolnak meg. Ha felfele (Tigrisek, T-34-85, IS-1, IS-2, Tigris, Párduc stb.), akkor megfontolandó, hogy egyáltalán bevidd-e meccsbe. Néhány szóra automatikus szűrés van a fórumon.
 43. In the cockpit view of the P.108 there is a floating piece outside of the cockpit. Affected game mode: SB for sure (other game modes might be affected as well) There is one sure method to reproduce the issue: take off in test flight, start turning right, look around to find that floating piece. 2017_06_15_09_28_38__224.clog DxDiag.txt Screenshots (showing the issuse with the P.108B serie 1 in test flight)
 44. kliens

  Serie 1-gyel sikerült elkapnom, bár nekem más pozícióban is volt. Megírom a hibajelentést.
 45. kliens

  Megnéztem, nálam normális. Tudod reprodukálni?
 46. Replay is jó. A B-34 elvileg nem lehetne ugyanabban a csatában, ha C.R.42-vel vagy, de Hurricane bőven.
 47. Nem. Furi, muti képet.
 48. Javítva a műrepülő füst megjelenítése alacsonyabb grafikai beállítások mellett. Továbbfejlesztett kliensstabilitás. Ezen frissítésjegyzék csak a főbb változásokat tartalmazza. Előfordulhat, hogy néhány frissítés és javítás nem került bele a leírásba. A War Thunder folyamatos fejlesztés alatt áll, és megeshet, hogy egyes javítások kliensfrissítés nélkül kerülnek be.
 49. Repülőgépek: Javítva a hiba, ami a farokstabilizátor gyors megsemmisüléséhez vezetett. Javítva a hiba, ami a Do 335 A-1 felszállása közben a szárny remegését okozta. Javítva a hiba, ami miatt nem jelent meg a találati kamera, ha 75 mm-es ágyú találata érte a földi járműveket (pl. Hs 129 B-3). Javítva a hiba, ami miatt a Mosquito FB Mk. XVIII 57 mm-es ágyú nem sebezte a szövetséges földi járműveket (forrás). Harckocsik: Javítva a hiba, ami miatt a lövedékek és repeszek röppályája nem került megjelenítésre a találati kamerában. Javítva az Object 906 mozgása sekély vízben. Flotta: A javítási időhöz tartozó visszaszámláló javítva. Javításra került a célzás a rögzített torpedőkilövő csövekhez. Küldetések: A mesterséges intelligencia által vezérelt harckocsik már nem mennek át a hegyeken a [Légicsapás] Afrikai kanyon küldetésben. A mesterséges intelligencia által vezérelt repülőgépek már nem ütköznek hegynek a Korea küldetésben. Javítva a hiba, ami miatt a [Bajnokság] Gladiátorok 4x4 küldetés túl korán ért véget. Egyéb: Az álcafestések feloldásához tervezett új követelmények bevezetésre kerültek. Néhány MacOS eszközön javításra került a kezelőfelületen a betűtípusok megjelenítése. Javítva a játékosnevek megjelenítésének hiánya megfigyelő módban. Javítva a hiba, ami miatt a "nem teljes kliensben" néhány esetben nem került megjelenítésre a "csökkentett textúrájú modell" szöveg. Javítva a hiba, ami miatt véletlenszerű csatákban való újraéledéskor egy extra visszaszámlálás is elindult a csatába lépés előtt. Javítva a hiba, ami miatt a visszatükröződés a vízen hibásan került megjelenítésre, amikor a kamera elforgatásra került. Javítva az Arany Sas egyenleg megjelenítése a kiképzőszázadok létszámbővítése esetén. Optimalizált teljesítmény. Továbbfejlesztett kliensstabilitás. Ezen frissítésjegyzék csak a főbb változásokat tartalmazza. Előfordulhat, hogy néhány frissítés és javítás nem került bele a leírásba. A War Thunder folyamatos fejlesztés alatt áll, és megeshet, hogy egyes javítások kliensfrissítés nélkül kerülnek be.
 50. If you destroy that house on the 38th parellel map by driving through it, a few pieces will remain (float) there. shot 2017.06.13 22.29.36.jpg shot 2017.06.13 22.29.38.jpg ^ these two pictures were made to show exact position of that house (second one has a zoomed in minimap). 2017_06_13_21_01_56__4048.clog DxDiag.txt
 51. Hi @Hardmoor! I agree on this. Feel free to submit a proper suggestion here. Make sure you read and follow the posting guidelines.
 52. Hi @RememberRoute23! Crew values list: 1st crew free 2nd crew free 3rd crew 5000 SL 4th crew 10000 SL 5th crew 50000 SL 6th crew 200 GE 7th crew 500 GE 8th crew 800 GE 9th crew 1200 GE 10th crew 1800 GE [Source]
 53. Hi @EpicBlitzkrieg87! Feel free to share your opinion here:
 54. Büszkén mutatjuk be a War Thunder 1.69 Regia Aeronautica frissítésében a jól ismert Macchi C.202 széria újradolgozott modelljeit, közöttük egy új változatot is, mely gépágyúkkal van felszerelve! A fürge Macchi C.202-es vadászgépeket a német DB 601 motorral szerelték fel, ám volt egy gyengepontja a repülőnek: a gyenge fegyverzete. Teljesen újradolgoztuk ezen híres olasz vadászgépek modelljeit, valamint elkészítettünk egy teljesen új változatot is, mely már 20 mm-es gépágyúkkal rendelkezik. Háttérkép letöltése: 1280x1024 | 1920x1080 | 2560x1440 A C.202-es vadászrepülők az 1.69-es frissítésben érkeztek az olasz fejlesztési fába. Csatlakozz az olasz repülőgépek tesztelőihez!
 55. Ilyen még nincsen (azt hiszem). Jöhetnek ide a zenék, hátha tudunk egymásnak újat mutatni és/vagy megkedveltetni valamit. :)   ...viszont kerüljük el más ízlésének a fikázását, azaz úgy összességében a negatívkodást.   Ezt tegnap hallottam vezetés közben a Class FM-en, azóta ki sem tudom kapcsolni :D   https://www.youtube.com/watch?v=xHUIbFNO0II
 56. Ide jöhetnek a saját szerzemények :)   Felvettem néhány gameplayt, mert gondoltam csinálok egy "kill compilation" videót. A probléma azzal kezdődött, hogy se a Vegas Pro 13, se a 12 nem akart elindulni, és a problémamegoldási javaslatokat végigpróbálgatva sem értem el sikert. A 11-es verzió elindult, viszont kis szerkesztés és renderelés után, sőt, már mikor megnyitottam a fájlt a Vegasban, a videó egyes részei bepixelesedtek. Erre is találtam megoldást, de nem működött... tehát mivel a videót egyáltalán nem tudtam szerkeszteni, hallható a zene, amit játék közben hallgattam... remélem ez nem annyira zavaró.   A minőség meg hát... ennél jobbat nem fogok tudni kicsikarni belőle.   Maga a meccs... Jobban is sikerülhetett volna a részemről, volt néhány figyelmetlenség, sok lőszert "pazaroltam" el, a motort is leégettem (direkt, mert látszott már a vég). Megnyerni így se, úgy se tudtam volna a csaptomnak. Azért szépet táncoltam a jenkikkel. :)   https://www.youtube.com/watch?v=sd3uCXMjHIg
 57. Jött 4... több, mint a semmi. :)   Más:
 58. Nem tudom mekkora sikere lesz a topiknak, de azért elkezdem.  :)s   Kb. hét hete álltunk neki bátyámmal egy Ki-61 összerakásának. Készítettem pár fotót is róla, nem vagyunk profik, szóval ne úgy nézzétek. Bátyámnál van egy kész F6F és összerakásra vár néhány másik masina: Stug III Ausf. G, egy korai Spit, Fw 190 A-8.   A repcsi koránt sincsen még kész, a futóművet még össze kell rakni rajta, a festést ugyan elkezdtük fémes színnel, de erről kép még nem készült.   [url=http://imgur.com/xmHhWHk][/url] [url=http://imgur.com/AFyeQvk][/url] [url=http://imgur.com/SqGphfK][/url] [url=http://imgur.com/ganR5Zs][/url] [url=http://imgur.com/xrThhEK][/url] [url=http://imgur.com/ENelYcp][/url] [url=http://imgur.com/jvebOYj][/url] [url=http://imgur.com/vUCuWTp][/url]