Kulcsos12

In the Air and at Sea
 • Content count

  2,234
 • Joined

 • Last visited

medal medal medal medal medal medal

Community Reputation

755 Excellent

About Kulcsos12

 • Rank
  Air commodore

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Monor, Hungary

Recent Profile Visitors

5,767 profile views
 1. Kiakaszt egy igekötő, de az hogy újratöltöd a gépedet a levegőben, az nem? Oké...
 2. Marcus, te véletlenül nem a Sliders című sorozaton nőttél fel?
 3. Persze. Csak válaszolni nem fogok rá. De nem vagyok túlfizetve, nehogy azt hidd. De egy Tier1-es, Tier2-es jármű megvásárlása kijönne 4 óra túlórából. (Mert van rajta HUF booster! )
 4. Nem ment volna vele semmire, mert az oroszoknak is megvolt a maguk terve, ha Churchill elkezd pattogni. Az Urál-hegység barlangjaiban talált mamut múmiákat kezdték volna el klónozni és idomítani, hogy a nagy 520mm-es Czar ikerágyúkat tudják valamivel mozgatni. De mivel Churchillt nem választották újra, a projektet megszakították.
 5. Nem ez Tank RB csata volt. Azok a lövedékek pedig a könnyű és közepes tankok tüzérségi támadásainak lövedékei. Ezek potyognak egész csata alatt 1-1-8-as sorozatban.
 6. Repülőknél a fehér a HEFI-T szokott lenni, míg a piros az API-T. Ha ez itt is így van, akkor kell lennie különbségnek a sebzésében is.
 7. Nem lehet, hogy a füstgránátok miatt? (Bár nem tudom, melyiknek van, melyiknek nincs.) A tüzérség porfelhőjét is emiatt csökkentették le. Most kb olyan, mintha csak belegéppuskáznál a földbe. Azt amúgy tudja valaki, hogy miért van fehér és piros színű tüzérségi lövedék? Van különbség a romboló erejük között?
 8. Eposz? Inkább paródia, nem?
 9. Én meg inkább bent maradok +4 órát túlórázni a hónapban és megveszem azt a gépet, minthogy egy hónapon át ezen görcsöljek. Illetve csak venném, ha lenne köztük értelmes...
 10. Mert úgy felpakolva jobban tudja befolyásolni a csata kimenetelét, mint egy sima vadász. Azért nehogy már ugyanannyiba kerüljön az a vadász 3tonna pirotechnikával felpakolva, mint a sima változata. Nem kis különbség van a két gép között, és mivel a BR-ét nem lehet változtatni a bombái miatt, így ez lett a megoldás. Nem rossz ez. Én pl külön értéket adnék a bombáknak a méretük, darabszámuk alapján, hogy legyen különbség a 260kg-os és az 1000kg-os bombák között
 11. Minden modulként kifejleszthető bomba, rakéta, torpedó 96 SP-be kerül, legyen az 250kg-os vagy 800kg-os. Ami nem modulos, hanem alapfelszerelés, azt "ingyen" be lehet vinni. A Thypoon 480SP + rakéták/bombák 96SP = 576SP Ergo extrák nélkül bevihetted volna a Thypoont. Ha már semmilyen járművet nem tudsz bevinni, akkor megfigyelő nézetben marad a kamera a killcam után. Ha van még használható járműved, akkor beadja a járműveidet, hogy válassz. Nem a rendszer a hibás, ha valaki nem látja, mit vihet be, és mit nem.
 12. Majd meglátod, ha kijönnek a hajók.
 13. Csak az a "jóval erősebb tank" sokkal többet számít a tankoknál, mint a repülőknél. Repülőknél teljesen mindegy, hogy egy Bf 109E-3 vagy egy G-10 van előtted, mert kb ugyanúgy letörik a szárnya, ha meglövöd, míg tankoknál nem mindegy, hogy egy Pz.IVG van előtted, vagy az átlagolás miatt ledobott Panther.
 14. Asszem hozzám is elért a frissítés a festések feloldásával kapcsolatban...
 15. Polish AD-2 Fictional/Semi-Historical skin Based on the Polish SU-22 Link: http://live.warthunder.com/post/614944/en/
 16. Ezt úgy 1.35 környékén jelentették be, hogy a következő update-be beteszik... Végre sikerült nekik...
 17. "Automatikus szűrés". Milyen szépen, diplomatikusan körülírtad a cezúrát.
 18. kliens

  Köszi. Csináltam róla videót. Most kúszik fel TeCSőre. Majd csatolom.
 19. kliens

  Igen. Fordulni kell felszállás után. Serie 1-gyel is előjön. Felszállás után jobb kanyar és kb 90fok után megjelenik ez a darab a bal motornál és berepül előre.
 20. kliens

  Ez viszont most jött elő. SB-n, miután teszek egy ~180 fokos fordulatot, megjelenik egy darab az amúgy sértetlen gépemből és előttem repked jobbra-balra. Tesztrepülésen is elő lehet hozni, de csak a fülkéből látható. Másnak is ilyen? P.108B serie2-ről van szó. Szerk.: Bombatehertől független a dolog. Felszállás után balra vagy jobbra fordulva idővel megjelenik ez az elem. Jobbra forduláskor bal oldalon, balra forduláskor jobb oldalon, és szép lassan bekúszik a fülke elé. Emelkedés közben a fülke alá süllyed, süllyedés közben pedig a fülke elé jön. Forduláskor el lehet hagyni, de idővel újra visszatér, ha tovább fordulunk.
 21. Látszik, hogy rég jártam már suliba, de akkor is! 34x100kg-os bomba az 3400kg tiszta tömeg 1 bombában van 50,6kg TNT, az összesen: 34x50,6=1720,4kg TNT Akkor hogy a picsába számolja el 4,15t TNT-nek??? Még ha a bombák teljes tömegét számolná. De az sem stimmel! Plusz poén, hogy a 7x500kg-ot (7x220kg TNT = 1540kg TNT) "csak" 3,02t-nak számolja.
 22. Nem lehet hogy árkádos BR-t mutatott közben.
 23. Következőnek olyat mutass be, ami nincs minden sarkon. Mondjuk az M2A2-t. (2 videóval később...)
 24. Az még hagyján. Átmennek a folyón, 5x gyorsabban mozognak, mint kellene, néha-néha gumikötéllel megrántja őket a rendszer... Elég nevetséges, amit az AI művel, pedig még egy 90-es évekből származó stratégiai játék Map Editorjában is meg lehetett pontosan határozni az AI mozgását. Gaijinnak ez 2017-ben még gondot okoz...
 25. Ettől a zenétől én is megfejelnék egy cirkálót.
 26. Azt azért tegyük hozzá, hogy manapság, kb minden 3.-4. gyerek diszgráfiás. vagy annak mondja magát, mert b@szik tanulni nyelvtan órára... (Ezt most ne vegye senki célozgatásnak. Nekem is volt diszgráfiás osztálytársam anno. Írásbeliket mindig elrontotta, de szóban el tudta mondani az összes szabály, mert TUDTA. Csak leírni nem tudta.)
 27. Néztem a billentyűkiosztást, de én nem találtam ilyesmit. Majd holnap kipróbálom. Köszi.
 28. Egyelőre nekem is tetszik, bár a torpedó célzást egyáltalán nem látom. Nekem nincs semmi irányjelző, hogy merre fog menni, csak mikor már a vízben van, akkor látom, hogy mellé fog menni. "Fuss, torpedó, fuss! Szabad vagy!"
 29. Csak a legelejét nézd meg. Ez is érdekes:
 30. Legközelebb csinálj screenshotot az hibaüzenetekről, mert amit leírtál nekünk sem mond semmit. Az meg a Te helyzetedben teljesen mindegy, hány 4k-s játékot tudsz futtatni 100FPS fölött, ha egyszer a hanggal van a probléma. Telepítsd újra az audiodrivert, hátha az megoldja a problémát.
 31. Ezt a hétvégét nem ússzuk meg szárazon.
 32. Anno azt mondták, hogy az EC csak egy pre-alfa előtesztje az WW2 módnak. Nem hinném, hogy lesz RB EC, ha már a WW tesztjét ígérgetik.
 33. Csak nem 21 puha célponttal, 1,5t bombázással és 1 killel. Meg persze az sem mindegy, hogy ki milyen magasra tette a lécet. Én már csak akkor vagyok hajlandó bemenni árkádba, ha aranyat vagy prém gépet adnak érte cserébe.
 34. A végén még kiderül, hogy több realitás van a WoT-ban, mint a Wt-ben
 35. Csak az ihlet kedvéért: @tibi68, ilyet kérek a Chi-To-m ra.
 36. Nekem olyan szokott lenni, hogy ha kilövik a tankomat, aminek korábban javítani kellett a motorját, és azóta köhögve pöfékelt csak, akkor a backuppal visszahozott vadiúj tank is úgyanúgy köhögött. Mintha beragadt volna a hangeffekt vagy nem tudom.
 37. SB-n többször is találkoztam ezzel az üzenettel: "hints/unknown" Itt általában a "Fogy az idő", "Csapattársadat levadászták", "Koncentrálj a küldetésre", stb feliratok szoktak megjelenni.
 38. Ez már squadnak számít? Azt tudom, hogy gyorsan tanulok, de hogy máris két pilótának számítsak...
 39. 1 meccs, 1 modul? Stock olasz-román bombázót bevittem SB EC (3)-ba, hogy időkorlátozás nélkül tudjam bevinni, ha netán lelőnének. Az alap 50kg-s bombákkal kiszedtem 21 ágyút a frontnál, illetve kb 1,5 tonnát dobtam le kis bázisokra. Menet közben egyszer rám támadt egy La-5, akivel kölcsönösen kilőttük egymás motorját. Mindketten az erdőben végeztük. A csatát megnyertük és a végeredmény (+10% vagy +30%-os RP boosterrel):